Şimdi Ara

Mühendislik düşünen arkadaşlara yardımcı olabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
3
Favori
7.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 sene makine mühendisliği okuduktan sonra bırakıp inşaat mühendisliğine girdim. inşaat mühendisliği okuyorum. etiket olsun diye okuyorum. yine üniversiteye girsem yine inşaat mühendisliği okurum. yapacak mıyım yapmayacak mıyım bilmiyorum. diğer mühendislik dalları hakkında da fikrim var yardım isteyen olursa elimden gelen bi şey olursa seve sever yardım ederim. sonuç olarak 2 sene boşuna makine mühendisliği okudum bazı konularda tecrübem var ve bu tecrübelerimi aktarmakta gocunmam. sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LongWayRound -- 28 Haziran 2013; 1:05:27 >

• Acaba bilgisayar,yazılım ve bilişim sistemleri müh.leri arasından hangisini secmem Daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu sene İnşaat mühendisliği istiyorum...

Tercihlerim arasında MUĞLA---SAKARYA---BALIKESİR---MANİSA var. Hangi üni daha iyi ?
  • hocam inşaat mühendisliğinde ege nasıldır
  • Unjust01 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle sakarya'yı öneririm saydıkların arasından
  • quote:

Orijinalden alıntı: LongWayRound

kesinlikle sakarya'yı öneririm saydıkların arasından

Peki diğerlerinden hangi konuda ayırdın Sakarya'yı yani neden o daha iyi Sence?
  • 1)Hangi üniversite
    2)Niye bıaktın?
    3)Mekatronik , Yazılm, kimya müh.leriden hangisi, niye ?
    eyvalahh
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • metin135 M kullanıcısına yanıt
    bilkent bilgisayar mühendisliğine girebiliyosan mükemmel olur gerisi traş diyebilirim. her alanda kendini geliştirirsin vizyonun da epeyce genişler
  • Makine mühendisliği diğer mühendisliklerin yanında fazla mı zor? Böyle bir sey duymuştum dogru mudur

• ege üniversitesi kötü bi üniversite değil tabiki ayrıca izmir de bildiğin gibi büyükşehir ama üniversitenin ilgili bölümünün akedemik kadrosuna bakmanı öneririm diğerleriyle karşılaştır
  • quote:

bilkent bilgisayar mühendisliğine girebiliyosan mükemmel olur gerisi traş diyebilirim. her alanda kendini geliştirirsin vizyonun da epeyce genişler

Orası %99.9 olmuyacak
    Napcam şimdi ne okuycam ben?

• makine mühendisliğinde gereksiz bi zorluk var diye düşünüyorum eski bi makine mühendisi adayı olarak bunu söylüyor ve tüm makine mühendislerinden özür diliyorum (:
  • quote:

ege üniversitesi kötü bi üniversite değil tabiki ayrıca izmir de bildiğin gibi büyükşehir ama üniversitenin ilgili bölümünün akedemik kadrosuna bakmanı öneririm diğerleriyle karşılaştır

hocam istanbul düşünmüyorum ayrıca özelde düşünmüyorum.odtü gibi yerler şuan için ütopya olur.daha çok 30k ya yakın yerler arıyorum.ege de bunlardan birisi.sonra gazi var anadolu var öyle gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: desman

1)Hangi üniversite
    2)Niye bıaktın?
    eyvalahh

keyif için bıraktım. mekatronik mühendisliğinin kaderi tekstil mühendisliği gibi olacağını düşünüyorum. türkiye için konuşuyorum. kimya mühendisliği vs. açıkçası bana pek sempatik gelmiyor tabi ilgin alakan varsa neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sing for the moment

quote:

ege üniversitesi kötü bi üniversite değil tabiki ayrıca izmir de bildiğin gibi büyükşehir ama üniversitenin ilgili bölümünün akedemik kadrosuna bakmanı öneririm diğerleriyle karşılaştır

hocam istanbul düşünmüyorum ayrıca özelde düşünmüyorum.odtü gibi yerler şuan için ütopya olur.daha çok 30k ya yakın yerler arıyorum.ege de bunlardan birisi.sonra gazi var anadolu var öyle gidiyor

ege vs. gazi kıyaslamasında gazi üniversitesi derim. ilk girişin ise 1 sene daha hazırlan diş hekimliği vs. düşün de derim ayrıca

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: desman

1)Hangi üniversite
    2)Niye bıaktın?
    eyvalahh

keyif için bıraktım. mekatronik mühendisliğinin kaderi tekstil mühendisliği gibi olacağını düşünüyorum. türkiye için konuşuyorum. kimya mühendisliği vs. açıkçası bana pek sempatik gelmiyor tabi ilgin alakan varsa neden olmasın

Bizim burda kimya mühendisi ve kimyager olan karı-koca var biri 7 diğeri 7,5 alıyor maaş. Ilaç fabrikasından ikiside

• hocam sizce tr devlet secmektense ing özel okumak avantajlı degilmi mezun olur olmaz ing kişiye cok fazla katkı saglar diye dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

hocam sizce tr devlet secmektense ing özel okumak avantajlı degilmi mezun olur olmaz ing kişiye cok fazla katkı saglar diye dusunuyorum

hangi özeli okuyacağına bağlı. tabi ingilizce sana ekstradan baya artı katar ama çok kıytırık özel üniversiteler mevcuthangi özeli okuyacağına bağlı. tabi ingilizce sana ekstradan baya artı katar ama çok kıytırık özel üniversiteler mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin135

quote:

Orası %99.9 olmuyacak

Ne yapcam ben hemen kesip atma gurbanın olam

• quote:

quote:

quote:

Orası %99.9 olmuyacak

Ne yapcam ben hemen kesip atma gurbanın olam

özel mesajdan bana beklediğin sıralamayı kaçıncı girişin olduğunu ve hayattan beklentinden bahsetözel mesajdan bana beklediğin sıralamayı kaçıncı girişin olduğunu ve hayattan beklentinden bahset

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.