< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Mühendislik için laptop önerisi
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İndirime girdiği zaman bir göz at hocam. Hafif, sağlam ve çok kaliteli.
-
Marka bazında bakmak yerine her markanın dayanıklı ve ekonomi serileri var bunlar arasında karar vermek gerekiyor. En sık rastlanan sıkıntı ısınma problemi, bu yeni ince şık kasalarda ısınma problemi malesef olağan bir durum ancak, dikkat edilirse oyuncu veya profesyonel iş için üretilen modellerde, fanlar ve fan çıkış noktaları düşünülerek yapılmış. Isınma dışında dahili parçaların ömürleri arasında çok fark olacağını düşünmüyorum. Kasa kalitesinin dayanıklılığı da sizin kullanımınıza bağlı bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresbey -- 13 Ekim 2020; 18:6:38 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bro bu pc yerine monster alsın daha iyi bunu ekran kartı yok üstelik freedos 8.2k fiyat çekmişler ekran, klavye, kasa, tasarım olarak sağlam olabilir ama değmez bu fiyata
-
bu pc yi n11 de indirimde yakalayıp almıştım geçen yaz. çizim ve modelleme için çok iyi değil gibi.
-
Şu pc yi buldum hem 3200 mhz ram hızı 4'üncü nesil Amd Ryzen işlemcili şuan hepsiburada da sepette %15 indirim ile satılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exomanyak -- 16 Ekim 2020; 11:34:32 > -
sen oyna yönelik almaya çalış, hepsi işini görür zaten o bütçede.
-
Ben öneri için sormuştum yani mesela HP kimse önermiyor gidip o bütçe ile HP almayayım diye. Marka model vs tarzında bir öneri. Malum bütçemde düşük ve olabildiğince maksimum verim alabileyim istiyorum. (Biraz yamuk yumuk bir Metin olmuş kusura bakmayın) -
Ekran genelde 15.6" Olsun deniyor. Bu laptop güzel ama ekranı beni tereddütte bıraktı. -
Mühendislik için labtop diye bi şey yok. 1000 liralık linux bile işini görür. -
Aynı şeyi yüksek ayarlarda full performans bir oyun bilgisayarı istiyorum olarak yazsaydım peki bana öneri mi yapardınız yoksa yine aynı linux işini görür mü derdiniz? Benim amacım alacağım şeyi uzun süre kullanmak ve kullandığım programlari donma kasma takılma problemi olmadan kullanmak. Kendi alıp kullanıp memnun olan vardir ya da şundan uzak dur vs diye tavsiyeler verecek kişiler vardır diye böyle bir başlık açmıştım. Linux hakkında yalan yok çok bir bilgim yok alışkınız Windowsa diyelim -
tamam ben mühendislikle ilgili kısma yanıt yazdım. sen aslında 7k civarı fp ürün istiyosun.
-
Evet yani kullanırken sıkıntı yaşamayacağım bir şey istiyorum. :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X