Şimdi Ara

Mühendislik için laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben elektrik elektronik mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Okulum uzaktan eğitim kararı aldı ama açılma ihtimali olduğunu söyleniyor. Şimdi evde kullandığım bir masa üstü bilgisayarım var ama her an bozulacak cinsten. Bütçem en fazla 7k kadar olabilir. Rica etsem bana laptop önerisi yapabilir misin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• Marka bazında bakmak yerine her markanın dayanıklı ve ekonomi serileri var bunlar arasında karar vermek gerekiyor. En sık rastlanan sıkıntı ısınma problemi, bu yeni ince şık kasalarda ısınma problemi malesef olağan bir durum ancak, dikkat edilirse oyuncu veya profesyonel iş için üretilen modellerde, fanlar ve fan çıkış noktaları düşünülerek yapılmış. Isınma dışında dahili parçaların ömürleri arasında çok fark olacağını düşünmüyorum. Kasa kalitesinin dayanıklılığı da sizin kullanımınıza bağlı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresbey -- 13 Ekim 2020; 18:6:38 >
  • ÖBersanPv kullanıcısına yanıt

bro bu pc yerine monster alsın daha iyi bunu ekran kartı yok üstelik freedos 8.2k fiyat çekmişler ekran, klavye, kasa, tasarım olarak sağlam olabilir ama değmez bu fiyata

• bu pc yi n11 de indirimde yakalayıp almıştım geçen yaz. çizim ve modelleme için çok iyi değil gibi.

• https://www.hepsiburada.com/lenovo-thinkpad-e14-amd-ryzen-7-4700u-8gb-512gb-ssd-freedos-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-20t60023tx-p-HBV00000Y2T6V

Şu pc yi buldum hem 3200 mhz ram hızı 4'üncü nesil Amd Ryzen işlemcili şuan hepsiburada da sepette %15 indirim ile satılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exomanyak -- 16 Ekim 2020; 11:34:32 >
  • sen oyna yönelik almaya çalış, hepsi işini görür zaten o bütçede.

• whatif kullanıcısına yanıt
    Ben öneri için sormuştum yani mesela HP kimse önermiyor gidip o bütçe ile HP almayayım diye. Marka model vs tarzında bir öneri. Malum bütçemde düşük ve olabildiğince maksimum verim alabileyim istiyorum. (Biraz yamuk yumuk bir Metin olmuş kusura bakmayın)
  • exomanyak kullanıcısına yanıt
    Ekran genelde 15.6" Olsun deniyor. Bu laptop güzel ama ekranı beni tereddütte bıraktı.
  • Mühendislik için labtop diye bi şey yok. 1000 liralık linux bile işini görür.
  • tonodias kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi yüksek ayarlarda full performans bir oyun bilgisayarı istiyorum olarak yazsaydım peki bana öneri mi yapardınız yoksa yine aynı linux işini görür mü derdiniz? Benim amacım alacağım şeyi uzun süre kullanmak ve kullandığım programlari donma kasma takılma problemi olmadan kullanmak. Kendi alıp kullanıp memnun olan vardir ya da şundan uzak dur vs diye tavsiyeler verecek kişiler vardır diye böyle bir başlık açmıştım. Linux hakkında yalan yok çok bir bilgim yok alışkınız Windowsa diyelim
  • Lisanssizbuyucu L kullanıcısına yanıt

tamam ben mühendislikle ilgili kısma yanıt yazdım. sen aslında 7k civarı fp ürün istiyosun.

• whatif kullanıcısına yanıt
    Evet yani kullanırken sıkıntı yaşamayacağım bir şey istiyorum. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.