Şimdi Ara

Mühendislik için öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler önümüzdeki sene bilgisayar mühendisliği okuyacağım için taşınabilir bilgisayar almam gerekli. Oyunda falan fazla gözüm yok taşınabilir olması pilinin uzun süre gitmesiyle de netbooklar oldukça cazip geliyor. Ancak aklıma takılan şu netbook ile mühendislikte derslerde görüceğimiz programlar vs zorluk çıkartır mı bana ? Çıkarmazsa Samsung N2600 alıcam. Bilgisayar mühendisliği okuyan arkadaşlar ne düşünürsünüz?

• amd işlemci düşünebilirsin ama sana pek perfonmans vermez ben windows açıkakedemiden öğreniyorum 1215n var arkadaşım da ondan girdiğimde sorunsuz ve hızlı programlarıda kaldırıyor bulursan 1215b nin AMD® Fusion APU E450 veya E350 1.6GHz (dual core) yi al derim
    1215n veya vx6 vx6s de kullanabilirsin zaten mühendislik okursan programcılıkta ta önüne gelebilir ama yinede sen bilirsin
  • teşekkürler
  • yeni konu açmaya çalıştım ama diğer forumlara kıyasla yeni konu yazmıyordu yeni mesaj ve albüm seçeneği vardı ama onlarda hata verdi sanırım yeni üye olduğumdan dolayı bende burdan sormaya karar verdim.büyük olasıkla bende bilgisayar programcılığı okuyacağım.casper nirvana notebook um vardı ama evi su basınca su altında kaldı 2009 yılının sonlarına doğru almıştım ve dolayısıyla garantisi bitti zaten sanırım garanti kapsamına da girmezdi.bir yere götürdük tamir için 300 tl istediler çeşitli kandırmacalar felan yani madur oldum.notebook deneyimimle yolda sorun oluyor büyük olduğu için yolculuk sırasında hiç bir yere sığmıyor molalarda ve heryerde boyutundan ve ağırlığından dolayı sorun oluyor.zaten aşırı ısınma ve ısınınca kendini kapatma olayı vardı bu seride sık görülüyormuş okuduğum kadarı ile.okumaya gideceğim yer fazlasıyla uzak 13 saatlik yol ve ben alacağım pc yi dolayısıyla genelde yanımda taşımak zorundayım.hem okul hemde genel kullanım için.genel kullanımda film izlemek,internete girmek,müzik dinlemek,msn ve yazı yazmak için kullanıyorum.ve bölüm bilgisayar programcılığı olduğu için bu bölüme yani yapacağımız çalışmaları destekleyen bir şey olmasını istiyorum.boyut ve ağırlık avantajından dolayı netbook almayı düşünüyorum.ama bu aralar maddi durumumuz pek iç açıcı değil o yüzdende fazla tuzlu fiyatlar söz konusu pek olamaz.daha önce ki deneyimimle fazla şarjda çalıştırmak istemiyorum çünkü pil ömrünü kısaltıyor ve ben pc de çok zaman geçiren biriyim bu yüzden pil süresininde uzun olmasını istiyorum.uzun zamandır teknolojiden birhaber olduğum için olsa gerek pek anlamıyorum.bütçe en fazla 900 tl dediğim gibi maddi durum pek iyi değil ve ben daha gittiğim yerde ne nane yicem diye düşünüyorum.yardımcı olabilirseniz çok minnetkar kalırım.internetten baktığım ve hoşuma giden modeller;HP 210-3020st,SONY VPCP113KX/P,SAMSUNG N310 . sizce bana uyan hangisi?bu arada dış görünüşünede önem veriyorum anlaşılacağı gibi önceki kullandığım siyahtı bu sefer renkli bir şey olsun istiyorum.şimdiden teşekürler...

• SAMSUNG NP-NC110-A08TR nasıl sizce hangisi daha iyi yazdıklarımdan?uygun fiyatlı ve ağır olmayan dediğim niteliklerde bana uyacak önerilere de açığım arkadaşlar.fazla ağır olmamasını tercih etmem 4 bel fıtığım olmasından kaynaklı daha önce notebook kullandığımda boyutundan ve ağırlığından dolayı sadece evde kullanabildim.hala yardımsever arkadaşlar cevap vermedi genelde hangi siteye yazsam yardım alamıyorum ama inşallah yine öyle olmaz.şimdiden teşekürler.
  • Amd laptoplarda fusion urun gami ile guc tuketimi konusunda hayli iddiali bir firma.ben amd oneririm ayrica almak istediginiz urunun batarya degerlerine ve ozelliklerine bakiniz.zati guc tassaruf programlarida genelde bulunuyor.ayrica hafif olmasini istiyor iseniz ultrabook segmentine bakmanizi oneririm fp olarakta acer sizi memnun eder diye tahmin ediyorum.bol sans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 19 Ağustos 2012; 22:07:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duşka

SAMSUNG NP-NC110-A08TR nasıl sizce hangisi daha iyi yazdıklarımdan?uygun fiyatlı ve ağır olmayan dediğim niteliklerde bana uyacak önerilere de açığım arkadaşlar.fazla ağır olmamasını tercih etmem 4 bel fıtığım olmasından kaynaklı daha önce notebook kullandığımda boyutundan ve ağırlığından dolayı sadece evde kullanabildim.hala yardımsever arkadaşlar cevap vermedi genelde hangi siteye yazsam yardım alamıyorum ama inşallah yine öyle olmaz.şimdiden teşekürler.

Netbook bolumune pek fazla ugrayamiyorum samsung nc 110 kasasi ve şıklıgı itibari ile cok iyi asuslarla yarisir teknosadan turuncu indirimi ile 450 550 civari uygun fiyatli alabilirsin asus ve samsung nc 110(yeni kasasi) atom n2600 veya n2800 yada amd c60 islemcili 2gb ramli 6cell pili olan model ihtiyaclarini karsilicaktir sorun olursa alinti yap mesaja o zaman haberimiz oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Amd laptoplarda fusion urun gami ile guc tuketimi konusunda hayli iddiali bir firma.ben amd oneririm ayrica almak istediginiz urunun batarya degerlerine ve ozelliklerine bakiniz.zati guc tassaruf programlarida genelde bulunuyor.ayrica hafif olmasini istiyor iseniz ultrabook segmentine bakmanizi oneririm fp olarakta acer sizi memnun eder diye tahmin ediyorum.bol sans

Ultrabooklar malesef pahali amd yada intel islemcili netbooklar is görur her turlu.acer diyince akar sular durur sabah bi bakmisin ekran çatlamis super bir cihaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.