Şimdi Ara

MÜHENDİSLİK Mİ HARP OKULUMU Ciddi konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar ciddi olarak soruyorum fikrinizi almak istedim harp okulumu yoksa yazılım inşaat elektirik elektronik mühendisi falan mı yada hava kara harp okulumu tavsiyeniz varsa söylerseniz sevinirim

• harp okulunda da mühendislik okuyabilirsin. Bu nasıl soru ?
  • HAVA>ODTU>DENIZ>ODTU DISINDAKI MUHLER>KARA

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen yukarıdaki arkadaşın da dedigi gibi Milli Savunma Üniversitesi'nde mühendislik de okuyabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıtkırıldım biriysen hiç önermem. Gayet sert koşulları var kara harp okulunun.

• kesinlikle harp okulu ama hava harp okulu.
  • Harp okulu taban puanı 190 felan değil mi ya ? Nasıl karşılaştırma yaptın ? Tabi kötü bir mühendis olacaksan harp okuluna git.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğretmenlik mi, Mühendislik mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hava Harp Okulu'na gir pilot ol emekli olunca özele geç parayı kır.
  • Odtü - itü - boğaziçi - sabancı --- bunları kazan ne yapacaksın harp okulunu
  • gencfon G kullanıcısına yanıt
    Kedi uzanamadığı ete mundar dermişte omdan kardeşim a desen beğenmezler b desen beğenmez bu tipler.Babam asker 11 milyar maaş alıyor millette boş üni bitirip burger kingde çalışıp harp okuluna bok atıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunetennım -- 11 Aralık 2019; 23:32:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • muhendislik harp okulu

• gencfon G kullanıcısına yanıt
    Mezunum bende bu sene giricem geçen sene giremedim matematiğim aşırı iyi değil ben bu mesleğin içinde büyüdüm kötü bir yanını görmedim maaş kariyer bakımından.ülkede üni bitirip aç olan kaç milyon genç var kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10C58C9BD

Bu mesaj silindi.
    Boş beleş adamlar dediklerin senin için benim için canını veriyor canını var mı sende o yürek?

At eti yiyolarmış bide +2 almış allah hepinizin belasını versin ak mun teröristleri sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllEyezzOnMe -- 12 Aralık 2019; 0:54:14 >
  • AllEyezzOnMe kullanıcısına yanıt
    Sen kime ne anlatıyonki kardeş bırak namkör evlatlarını bedelliye para biriktiren tipler bunlar korkudan :)

• Her taraf issiz muhendis kayniyor. Ama Havaci olmayacaksan Harp Okuluda onermem
  • kunetennım K kullanıcısına yanıt
    Harbiden benim babam emekli astsubay emekli maaşı 4.5k Oyaktanda 6.5k geliyor toplamda 11k alıyor.Artı 2 tane evi var.Daha ne olsun ben hiç sanmıyorum bir mühendisin böyle para kazanacağına Çok iyi ünilerde okuması gerekir.Kaldı ki kazanması zor kendini kasman gerekir.Astsubaylık ise öyle değil Artı başlangıç parası 3.5k diye hatırlıyorum.80k da mühendislik okusan Bunun İngilizcesi falan var torpili var.Aynı maaşı alacaksın.Ama askerlik daha zor.Doğu görevi falan çekilmez.Burda da kişiye kalir iş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.