Şimdi Ara

Mühendislik mi Öğretmenlik mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
17.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ataması bol olan bir öğretmenliği tavsiye ederim
  • Arkadaslar benimde kafam cok karisik.ege universitesi bilgisayar programciligi mezunuyum.daha sonra dgs ile gecis yapmadigima cok pismanim.bilgisayr muhendisligi okumak istiyorum.kendimi gelistirmek istiyorum fakat gec oldu diye dusunuyorum.29 yasindayim bu sene girmeyi dusundum ama bosuna okumak istemiyorum.mezun oldumda 34 olucam.sizce napmaliyim.ama okumasam da surunmeye devam.simdi izmirde bi otelde garsonluk yapiorum.hem okuyup hem isime devam ederim diye dusunuyorum.bole kalmak istemiyorum :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foticik -- 11 Mayıs 2014; 13:25:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: foticik

Arkadaslar benimde kafam cok karisik.ege universitesi bilgisayar programciligi mezunuyum.daha sonra dgs ile gecis yapmadigima cok pismanim.bilgisayr muhendisligi okumak istiyorum.kendimi gelistirmek istiyorum fakat gec oldu diye dusunuyorum.29 yasindayim bu sene girmeyi dusundum ama bosuna okumak istemiyorum.mezun oldumda 34 olucam.sizce napmaliyim.ama okumasam da surunmeye devam.simdi izmirde bi otelde garsonluk yapiorum.hem okuyup hem isime devam ederim diye dusunuyorum.bole kalmak istemiyorum :((

34 yaş çok geç bir mühendis için. O yaşta nerden baksan 7-8 sene tecrüben olmalıydı. Tecrübesiz alacaklarsa da gidip 23 yaşında adamı alırlar. Bilemiyorum moralini bozmak istemem ama şu halinle bir iş bulmaya baksan iyi olur.
  • bende matematik öğretmenliğiyle elektrk elektronik mühendisliği ve makine mühendisliği arasında kaldım. herkesin yorumunu dinledikçe bi çıkış bulamıyorum açıkcası. mühendis olursan iş imkanı artık kötü piyasa düşük artık çok fazla mühendis var diyorlar. öğretmen olursan atanamazsın dershanelerde zor olur diyorlar. ikisininde artıları eksileri var. matematik öğretmenliği okuyup(eğitim fakültesi) özel dersten de güzel para kazanılabilir diye düşünüyorum. çevremdekiler de mühendislikte en azından özelde işin olur diyorlar. mühendislikte de okuyabileceğim üniversiteler pamukkale, selçuk ,erciyes , süleyman demirel vb gibi üniversiteler. yardımcı olursanız , piyasa hakkında bilgi verirseniz , ne yapmam gerektiği hakkında sebebiyle beraber fikir verirseniz sevinirim teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.