Şimdi Ara

mühendislik öğrencisi için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    öncelikle çok oyun oynayan biri değilim. benim için önemli olan Solidworks ve TIA PORTAL programlarında ısınmadan çalışacak bir bilgisayar. Şuan elimde Samsung'un np550p5c(İ7 2.40GHZ-8 GB-1TB gt 650m ekran kartı) modeli mevcut fakat solidworkste detaylı montaj yaparken bilgisayarım çok ısınıyor ve program donuyor bu yüzden harcadığım zamanım boşa gidiyor. 2500 ile 3000 lira arasında en az özellikleri kadar soğutma sistemi de iyi olan bir bilgisayar arıyorum. Monster, MSI ve Victor'u servislerinden dolayı 2. planda tutuyorum daha çok piyasada yaygın satılan servis sıkıntısı olmayan markalar benim için öncelikli şimdiden yapacağınız öneriler için teşekkür ederim.

• Monster in servisi ile ilgili herhangi bir sikayet mi duydunuz neden tedirginsiniz acaba ?? Kullanicilarina iyice danisin memnunlar mi diye

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V4-1.html

Cift fanli, islerinizi fazlasiyla gorecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna bak derim kardeşim fiyatı piyasaya göre çok uygun 100 TL anında indirim de mevcut.

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-z5070-59-424639-notebook-i7-4510u-8-gb-1-tb-hdd8-gb-sshd-P70878025
  • sydn1205 S kullanıcısına yanıt
    İzmirde yaşıyorum ve monster'in ıstanbul dışında servisi yok diye biliyorum bu yüzden süreç çok uzar diye düşündüm ayrıca en ufak sıkıntıda ürünü kargoya vermek riskli bir durum kargo şirketleri garanti vermiyor bu konuda yolda herhangi bir şey olsa hiçbir şeyi kanitlayamazsin bu yüzden monster'i ikinci plana attım

• xEkremx kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkür ederim fakat ekran kartı modeli bana düşük geldi daha iyi bir ekran kartı olan notebooklara bakıyorum

• Dostum bütçe ne acaba ? Bide elindeki pc nin ekran kartı değiştirme olanağın varsa (pek sanmıyorum ama) değiştirsen geri kalan piyasaya göre iş görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalece

İzmirde yaşıyorum ve monster'in ıstanbul dışında servisi yok diye biliyorum bu yüzden süreç çok uzar diye düşündüm ayrıca en ufak sıkıntıda ürünü kargoya vermek riskli bir durum kargo şirketleri garanti vermiyor bu konuda yolda herhangi bir şey olsa hiçbir şeyi kanitlayamazsin bu yüzden monster'i ikinci plana attım

kullanan arkadaşlara bir danışın diyorum ısrarla servisiyle alakalı tek bir sıkıntı yaşamayacaksınız biliyorum, düşünerek çıkarım yaparak bilgisayar almayın derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite için bilgisayar !!
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.