Şimdi Ara

Mühendislik öğrencisine laptop önerisi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu sene elektrik ve elektronik mühendisliği okuyacağım. Hem okula yardımcı hemde oyun oynuyabilecrğim bir laptop arıyorum aradığım özellikler;

Isınma sorunu kesinlikle olmayacak.
    Okuduğum bölümle ilgili uygulamaları sorunsuz çalıştrabilecek
    Tasarımı şık, yüksek çöznürlüklü( 1920x1080) ekra
    Ve gta 5 çıkacak yakında sorunsuz oynabileceğim bu özellikler de bir makina alacağım. Lütfen uçuk fiyatlar olmasın bütcem max 2500( o bile kesin değil ) oda çok zorlasam daha alt fiyatlarıda açığım.

Asuslar çok hoşuma gidiyor. Msi ve monster önermeyin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTIMA -- 16 Haziran 2014; 2:10:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Msi ve monster istemiyorsan asus n550jk tam istediğin gibi bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

Msi ve monster istemiyorsan asus n550jk tam istediğin gibi bir cihaz.

Yalnız bu beni çok aşar fiyat olarak en ucuz nerde bulabilirim?

• http://www.sadecenotebook.com/asus-n550jk-cn167d-notebook-pmu324151

Dolara bağlı olarak 2500 seviyesine iniyor fiyatı arada.
  • quote:

http://www.sadecenotebook.com/asus-n550jk-cn167d-notebook-pmu324151

Dolara bağlı olarak 2500 seviyesine iniyor fiyatı arada.

Gta 5'i sorunsuz oynayabilirmiyim. bunu düşünmüştüm bende yoksa 3 ay çalışıp asusun 3.500 tl modelini alacağım.

Bir de bu beni kaç sene götürür.

• Gta 5 in sistem gereksinimleri açıklanmadı ama orta ayarda oynatabileceğini düşünüyorum oyundan kaynaklı bir optimizasyon sıkıntısı olmazsa.

3-4 sene rahat götürür kanaatindeyim.
  • quote:

Gta 5 in sistem gereksinimleri açıklanmadı ama orta ayarda oynatabileceğini düşünüyorum oyundan kaynaklı bir optimizasyon sıkıntısı olmazsa.

3-4 sene rahat götürür kanaatindeyim.

Konuyla alakasız ama odtü makina mı odtü elektrik elektronik mi hangini yazsam bilmiyorum ne iş yaptıkları vs...

• Meslek seçimi ile ilgili forumda güzel yazılar vardı bulabilirsem atarım linkleri hocam.
  • quote:

Meslek seçimi ile ilgili forumda güzel yazılar vardı bulabilirsem atarım linkleri hocam.

Makina mühendisi olduğunuzdan dolayı sormuştum...

• quote:

Orijinalden alıntı: ULTIMA

quote:

Meslek seçimi ile ilgili forumda güzel yazılar vardı bulabilirsem atarım linkleri hocam.

Makina mühendisi olduğunuzdan dolayı sormuştum...

Fakülteyi daha bitirmediğimden yanlış bilgi vermek istemedim açıkçası. Mezunların vereceği bilgiler daha yönlendirici olur.

Şahsen benim genel olarak makinelere ve tasarıma ilgim olduğundan ve otomobil veya uçak sektöründe çalışmak istediğimden seçtim makine mühendisliğini.

Tavsiyem düşündüğün dalların ders programlarına ve curriculum denen müfredatlara göz atman. Çalışma koşulları ve maaşları ise kesinlikle tecrübeli kişilerle konuş özellikle yazmayı düşündüğün üniversitenin mezunlarıyla.

• dostum 2500 tlye gta 5 i düzgün çalıştırıcak pc bulamazsın mühendislik işleriyle ilgili bir pc istiyorsan macbook al derim ama onada bütçen yetmez

2500 tl ye çok iyi bir laptop beklentin olmasın öncelikle gtx ekran kartı gerekiyor sanırım sana onun içinde en az 2600 bütçen olması gerekir

Asus N550JK-CN167D http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-n550jk-cn167d-notebook-pmu308499

2500 tl bütçeyle alabileceğin en iyi makina

Dell Inspiron 7537 S50W81C http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7537-s50w81c-notebook-pmu311453 7

bunun üstünde özellik arama umarım yardımcı olabilmişimdir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.