Şimdi Ara

Mühendislik Okuyan Erkeğin Dramı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
6
Favori
4.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: firatbjk

quote:

Orijinalden alıntı: Romen Diyojen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

quote:

Orijinalden alıntı: solwied

çok boş laf yaptın

Adam haklı.ODTÜ,İTÜ,YTÜ,Boğaziçi ne giremezse mühendislik okumamalı.

O listede YTÜ ne yapıyor la

sen piyasada ne kadar ytü mezunu müdür olduğundan habersizsin galiba

YTÜ kötü bir üniversite demedim orada; ama YTÜ öğrencileri ve mezunları tabi ki beğenmedi yorumumu. YTÜ, Hacettepe, Ege vs. iyi üniversitelerdir buna kimse laf söyleyemez. Ama olay 1. sınıf üniversiteyse bunların arasına hiçbirisi giremez.
    Kim nerede müdür hiçbir bilgim yok, nasıl öğrendiğinizi de bilmiyorum. Ama her üniversitede bu muhabbetler olur, araştırmaya değecek bir önemi olduğunu da düşünmüyorum.

hangi üniversite ne kadar mezun veriyor bakabilirsiniz ytü'de aktif 30.000'den fazla öğrenci var. ben itülüyüm

• Romen Diyojen kullanıcısına yanıt
    Verilen mezun sayısı ile konuştuğumuzu ilişkilendiremedim.
    İTÜ, Boğaziçi, ODTÜ diğer üniversitelerin üzerinde. Hemen altında YTÜ vs gibi üniversiteler yer alıyor. Bu yüzden ikisini aynı kefeye koymuyorum, bu YTÜ'nün kötü üniversite olduğunu göstermiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İTÜ, Boğaziçi, ODTÜ diğer üniversitelerin üzerinde. Hemen altında YTÜ vs gibi üniversiteler yer alıyor. Bu yüzden ikisini aynı kefeye koymuyorum, bu YTÜ'nün kötü üniversite olduğunu göstermiyor.

hocam biliyorum gazetelerde filan zaten hep itü odtü boğaziçi mezunları arıyolar orada haklısın benim demek istediğim ytü çok fazla mezun verdiği için piyasada her mevkide ytü mezunu bulmak mümkün. yüksek pozisyonlardaki kişiler de kendi üniversitesinden mezunları genelde kayırıyor.
  • quote:

quote:

hocam biliyorum gazetelerde filan zaten hep itü odtü boğaziçi mezunları arıyolar orada haklısın benim demek istediğim ytü çok fazla mezun verdiği için piyasada her mevkide ytü mezunu bulmak mümkün. yüksek pozisyonlardaki kişiler de kendi üniversitesinden mezunları genelde kayırıyor.

Mutlaka bir kayırma söz konusudur ama eşit seviyedeki kişiler arasında yapılabilir bu kayırma. Yoksa kimse daha kötü olan birisini sırf aynı üniversite mezunu olduğu için şirketine almaz. İyi yerler için söylüyorum tabi bunları.
    Kişi kendini geliştirdikten sonra bu detaylara gerek kalmaz, konuştuğumuz üniversitelerin hiçbirisi özgeçmiş kenara atılacak boyutta değil, hepsi değerlendirilir bir şans verilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Mutlaka bir kayırma söz konusudur ama eşit seviyedeki kişiler arasında yapılabilir bu kayırma. Yoksa kimse daha kötü olan birisini sırf aynı üniversite mezunu olduğu için şirketine almaz. İyi yerler için söylüyorum tabi bunları.
    Kişi kendini geliştirdikten sonra bu detaylara gerek kalmaz, konuştuğumuz üniversitelerin hiçbirisi özgeçmiş kenara atılacak boyutta değil, hepsi değerlendirilir bir şans verilir.

aynen işte burada biraz da tecrübe, yeni başlayanlar için de not ortalaması önemli. o yüzden anadoluda üniversite okuyan arkadaşlar ortalamanızı iyi tutun mümkün olduğunca.

• Bilader karı kız için üniversite okuyosan Televizyon/Radyo seçicektin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Yıldıza laf atan arkadaşlar özellikle bi soruları varsa İTÜ ile karşılaştırmasını her konuda yapabilrim.
    Yıldızdan İTÜye geçtim. Şuan İTÜ öğrencisiyim. Benden daha güvenilir bir kaynak bulamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmerI -- 17 Kasım 2014; 16:20:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

quote:

Orijinalden alıntı: T-Skipper

quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

eem okuyorum sınıfta 8 erkeğe 1 kız düşüyor

Hangi uni

anadolu üni

Benim anadolu uni kimya muhendisliğinde okuduğum dönemde bahar şenliklerinde bilgisayar mühendisliği pankart açıp yürüyüş yapmıştı. OKULDA BIYIKLI KIZ İSTEMİYORUZ diye.

• Metalurji Malzeme Ve Çevre ortak dersimiz var. 3 Kıza 1 erkek düşüyor..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.