Bildirim
mühendislikler ne kadar geri atar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://universitetercihleri.com/ygs-lys-tercih
Burada kontenjan durumlarına bak istersen.
Ayrıca tebrik ederim iyi çekmişsin.İtü düşünür müsün ? -
hocam teşekkür ederim. İtüde düşünüyorum fakat ben çok kararsızım. Ben itü makien istiyordum hep... fakat bir şanssızlık oldu...
Gelir diye tahmin ediyordum ancak geometriden 5 tane daha fazla yanlışım var hocam... kaydırma yanlış işaretleme yaptım heralde sınavda heycandan.. üzüldüm baya ama
hayırlısı dıyorum Allahtan..
Ytü endüstride düşünüyorum ben, siz ne düşünürsünüz ytü endüstrümi yoksa inşaatmı denıldıgınde ? -
Açıkçası ben inşaat düşünmüştüm ama vazgeçtim cinsiyetten dolayı.Endüstri hakkında ise hiç fikrim yok desem yalan olmaz.O yüzden net bir şey söyleyemem.Benim de 1 mat 1 geo fazla görünüyo optik açıklandığında bakıcaz artık. -
peki itiraz etme şansımız var mı ? -
Açıkçası optikler yayınlanacak mı kesin emin değilim.Forumda bir arkadaş yayınlanacak dedi onun üzerine söyledim ben de.
Eğer açıklanırsa ve optik üzerinde hatan olmadığı halde böyleyse tabiki de itiraz et.Belli bir ücret karşılığı yeniden okunuyor sanırım.
Ama yanlış kodlamış yanlış hatırlıyor olma olasılığın da var.
Büyük ihtimal optikler açıklanır.Bence 1 2 gün bekle ygs de 3 gün sonra açıklanmıştı.
Yine de farklı bir yorumu olan varsa ben de bakayım. -
19 20 yaşında adamım. Kaç kere denemelere girdim. Sınavı 50 kere en az kontrol ettim.
Yanlış hatırlama olasılığı yokturda fakat ben yanlış işaretlemekten korkuyorum. Bakalım inşallah diyorum sıkıntı yokta bir şey çıkmışsa olsun.
peki tekrar okunduktan sonra sıralamam yükselıyor dimi ? -
Eğer yanlış varsa okunma konusunda yükselmesi gerekir tabiki de.
Yanlış işaretleme başa bela insan kendine bile şaşıyor bazen ygs de başıma geldi 1 soruda. -
up ytü makineye gireceksin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X