Şimdi Ara

Mühendisliklerden hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yıl ygs ve lys ye girdim.16 bininci oldum.Büyük ihtimal tıplar tutmayacağından mühendislik tercih edeceğim.
    Şimdi de sizlerden bir yardım bekliyorum
    Endüstri-makina-bilgisayar-inşaat-elektrik elektronik-mekatronik-elektronik ve haberleşme mühendisliklerinde birini seçmeyi düşünüyorum fakat hangisini seçmem konusunda kararsız kaldım.

Kararsız kaldığım noktalar:
    Gelecekte iş bulma noktasında hangi mühendislik daha iyi?(en önemlisi de bu)
    Çalışma şartları (eksileri,artıları).
    Türkiye şartlarında parasal durum önemli olduğu için kazandıkları?

Tutan yerlerde:İTÜ den(Makina(!)-İnşaat-Elektronik ve haberleşme)
    YTÜ den(Endüstri-Bilgisayar-Makina-İnşaat-Elekrik Elektronik-Mekatronik-Elektronik ve haberleşme)(Bütün hepsi tutuyor)

Sizlerden bu mühendisliklerin herhangi birinde okuyorsanız veya herhangi biri hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız çok iyi olur.
    Eminim çoğu kişi de bunlar hakkında çok bir bilgiye sahip değil.Yardım denen herkese şimdiden teşekkürler.
    Yardımlarınızı bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: fit_on

Arkadaşlar bu yıl ygs ve lys ye girdim.16 bininci oldum.Büyük ihtimal tıplar tutmayacağından mühendislik tercih edeceğim.
    Şimdi de sizlerden bir yardım bekliyorum
    Endüstri-makina-bilgisayar-inşaat-elektrik elektronik-mekatronik-elektronik ve haberleşme mühendisliklerinde birini seçmeyi düşünüyorum fakat hangisini seçmem konusunda kararsız kaldım.

Kararsız kaldığım noktalar:
    Gelecekte iş bulma noktasında hangi mühendislik daha iyi?(en önemlisi de bu)
    Çalışma şartları (eksileri,artıları).
    Türkiye şartlarında parasal durum önemli olduğu için kazandıkları?

Tutan yerlerde:İTÜ den(Makina(!)-İnşaat-Elektronik ve haberleşme)
    YTÜ den(Endüstri-Bilgisayar-Makina-İnşaat-Elekrik Elektronik-Mekatronik-Elektronik ve haberleşme)(Bütün hepsi tutuyor)

Sizlerden bu mühendisliklerin herhangi birinde okuyorsanız veya herhangi biri hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız çok iyi olur.
    Eminim çoğu kişi de bunlar hakkında çok bir bilgiye sahip değil.Yardım denen herkese şimdiden teşekkürler.
    Yardımlarınızı bekliyoruz

itü makina ve elektronik ve haberleşme tutmayabilir.. Ama istiyorsan yazmaktan zarar gelmez
    ösym nin kılavuzuna göre mi hareket ediyorsun ??

• Sen ne istiyorsun , kendini hangisine yakın görüyorsun ? Bir Fikrin Olmalı.. en azından..
  • makina inşaat ve eletronik haberleşme arasında kaldım.Ama makina itü tutmayacak büyük ihtimal ve Ytü de de okumak istemiyorum.O zaman itü inşaat ve eletronik haberleşme kalıyor ama onda da iş imkanları nedir?
  • bu yazdıklarının içerisinde ileride iş sorunu pek yasamak istemiyorsan.

1. elektronik ve haberleşme
    2. İnşaat
    3. makina

birde elektrik müh. ( elektrik- elektronik değil )

diğerlerinde yaptıgın amelelik yanına kar kalır..
  • Tercihler bitmesine 6 gün kaldı ve seçim kriterini hiç daraltmamışsın ilginç.Neyse ama galiba en iyisi ytü el. hab. gözüküyor(bildiğim kadarıyla kpss'yle türk telekoma kapağı atıyolar.Hatta maaşları net 1800 oluyo.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fit_on

makina inşaat ve eletronik haberleşme arasında kaldım.Ama makina itü tutmayacak büyük ihtimal ve Ytü de de okumak istemiyorum.O zaman itü inşaat ve eletronik haberleşme kalıyor ama onda da iş imkanları nedir?

iyi de itü makine tutmuyorsa itü elohab'da tutmaz gerçi yeni açıldı puanı belli değil ama elohab bence tutmaz çünkü çok iyi bölüm ve çok iyi üni.. mf4 2.si de itü elohab yazacakmış..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp için hangisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• İtü Makina gene yazarsın.
    Altına da diğer itü inşaat , elek. kalıyor.

ytü okumak istemiyorsan , seçmez ; okumazsın.
    O zaman ne seçeceksin.

quote:

hepsi tutuyorsa sıralayıp yazabilirsin...

Hayat senin hayatın...Seçim senin..

Allah kolaylık versin.

Ne Yıldız T. kötü bir üniv. , ne de İTÜ.. .. İnşaat ve Elek. hakkında bilgiyi forumda arama yaparak da bulabilirsin.
  • o zaman sizce itü inşaat mı yoksa ytü eletronik haberleşme mi?(itü varken ytü istemiyorum ama)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cucucucu44

Tercihler bitmesine 6 gün kaldı ve seçim kriterini hiç daraltmamışsın ilginç.Neyse ama galiba en iyisi ytü el. hab. gözüküyor(bildiğim kadarıyla kpss'yle türk telekoma kapağı atıyolar.Hatta maaşları net 1800 oluyo.)

aslında daralttım da son bir sormak istedim sizlere öne itü inşaat veya ytü eletronik ahb den hangisini yazsam o tutacak büyük ihtimal ama bilemedim.
  • İstersen birde mühendislik bölümlerini anlatan şu kaynağı incele, belki sana bir fikir verir.

http://forum.donanimhaber.com/m_41736955/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.