Şimdi Ara

Mühendislikte kafamı karıştıran sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben ortaokuldan beri makine muhendisligi isteyen birisiyim. Simdi universiteye 1 yılım kaldı. Bende arastirmalara basladim. Makine benim tarzim değilmis. Elektrik elektronige yöneldim. Dahada derine inince farkettim ki iyi bir universite okumadan iyi bir ingilizce bilmeden ( ki 3. Dil bile lazimmis) cok calismadan yuksek maas alınmıyormuş..
    Benim fikrimde bundan daha farkli yonlere kaydı. Diş hekimligi.. Diyeceksiniz sevdigin isi yap para icin yapma diye. Ortalama 10bin ile 25bin arası bi siralama yapicam. Bu 2.5milyon kisi arasindan gayet iyi bir sira. Kolayca yapilabilecek bir sey degil. Ve bende emegimin karsiligi herhangi bir muhendislik bolumunde alamayacagimi fark edip dis hekimligine yoneldim. Tamamen benim tarzım. Klinikte calisma adina konusuyorum. Tamamen rahat temiz bir ortam yuksek maas pretijli meslek dil bilme zorunlulugu yok issizlik sıkıntısı yok vsvs. Bi sure sonrada bilgisayar muhendisligi aklimi karistirdi ve suan tamamen hedefim olmadan ders çalışıyorum. Bana yol gosterebilecek var mi? Ne yapabilirim? Dis hekimligi parasi yuksek diye sevdim arastirmami yaptim iyice isindim meslege ama bilgisayar suan aklimi cok karistiriyor sanki benim meslegim muhendislikmis gibi ama dis hekimliginede cok ısındım. Ne yapmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı durumdayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye konusunda mühendisin kazanacağı paralar üç aşağı beş yukarı bellidir.Kimin nerelere gireceği veya nerelere gelebileceği dahi bellidir.Ben yurtdışına lisanstan sonra çıkabilir kendime güvenim var diyorsanda.

1.Bilgisayar/Yazılım Mühendisliği
    2.Metalurji Ve Malzeme Mühendisliği

Önerebilirim.Ama anladığım kadarıyla düşünmüyorsunuz yabancı dil öğrenme isteksizliğinden anladım. Diğer bu kafa karışıklığını yaşayan arkadaşlar için söylemiş olayım o zaman. Sizin içinde diş hekimliği doğru seçim umarım başarırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supersnake95 -- 30 Haziran 2017; 13:55:4 >
  • Metalurji ne alaka şimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur561

Metalurji ne alaka şimdi ?

Nasıl ne alaka ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ hakkında sorular
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.