Şimdi Ara

Mühendislikten Tıpa Geçiş ve Bazı Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle bu yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim tercih döneminden önce yapmam gereken şeyi şimdi yapıyorum ve çok mutsuzum.Tercih döneminde birçok kişi gibi ben de tıp ve mühendislik arasında kaldım ve tercihlerimi ikiye kadar indirdim .Sonuç olarak bilgisayar mühendisliği veya tıp seçecektim.Şimdi diyebilirsiniz bu ikisi apayrı dallar ama ben çok kararsızdım .Tercih döneminden önce sınava hazırlanmaktan pek fazla bu konu hakkında düşünmedim . Keşke düşünseydim ama düşünmedim işte. Ve sonucum geldi mf3 sıralamam 12900 mf4 ise 17500 dü doğal olarak tıpa yöneldim ve isteyip istemediğimi bilmiyordum ama tercih haftasının sonunda bilgisayar mühendisliği yazdım ve girdim.İşte kötü haftalar şimdi başlıyordu.Bütün yaz boyunca tıp seçmem gerektiğini veya seneye bırakmalıydım demekle geçti.Çünkü sonucum çok ortadaydı ve ne yapacağımı bilmiyordum.Derken okul başladı ve üzüntülerim hala devam ediyor bütün arkadaşlarım mutlu bir şekilde üniversiteye devam ederken ben hala saçma bir durumdayım.Tercihlerime doğru düzgün karar verememenin sonucunu yaşıyorum.Şimdi sizden tavsiye beklemek zorundayım ne yapmalıyım.Sizde merkezi yerleştirme puanına göre seneye puanıma göre bir tıp fakültesine yerleşmeli miyim.Tercih döneminde en çok beni caydıran da buydu iyi bir tıp fakültesi olmaması bir çok kişiden tıpta okulun önemli olmadığını duydum ama ne biliyim işte böyle bir karar verdim.Şimdi ise bilgisayar müh dersleri hiç ilgimi çekmedi.Şimdi diyebilirsiniz neden bu dersleri önceden araştırmadın.Araştırdım ama derste görmeden anlayamadım işte.Birilerinin tavsiye vermesine ihtiyacım var lütfen yardım edin.Ne yapmalıyım bilmiyorum.

• Yukarı
  • yukarı
  • hikayenizdeki benzerlikler olduğu aşikar yardımsever bir arkadaşımızdır ona sorailirsin http://forum.donanimhaber.com/m_78862695/tm.htm
  • hocam bolumu sevemedyisen boyle bir imakan varken degerlendir derim. 1 yıl hiçbişeydir. Tıpa git ordada oku 1 sene sonunda mukayese edersin umdugun gibi olursa ordan dewam edersin beyenmessen bilgisayara geri donersin(öyle bir hakkında var). bu sistem bu yuzden gelmiş sonucta. Bu kadar basit ama ailenin tepkisi psikolojini etkileyebilr anlayıslı bir ailedir umarım.
  • 5likpompa 5 kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: 5likpompa

hikayenizdeki benzerlikler olduğu aşikar yardımsever bir arkadaşımızdır ona sorailirsin http://forum.donanimhaber.com/m_78862695/tm.htm

mesaj attım bekliyorum cevabını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newistanbul -- 19 Eylül 2014; 11:37:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wasp54

hocam bolumu sevemedyisen boyle bir imakan varken degerlendir derim. 1 yıl hiçbişeydir. Tıpa git ordada oku 1 sene sonunda mukayese edersin umdugun gibi olursa ordan dewam edersin beyenmessen bilgisayara geri donersin(öyle bir hakkında var). bu sistem bu yuzden gelmiş sonucta. Bu kadar basit ama ailenin tepkisi psikolojini etkileyebilr anlayıslı bir ailedir umarım.

beni biraz düşük puandaki tıp fakülteleri olması üzüyor tercih döneminde beni etkileyen bir şey de buydu. Aileme bu durumu açıkladım bu konu da anlayışlılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newistanbul -- 19 Eylül 2014; 11:36:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XX
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: newistanbul

quote:

Orijinalden alıntı: wasp54

hocam bolumu sevemedyisen boyle bir imakan varken degerlendir derim. 1 yıl hiçbişeydir. Tıpa git ordada oku 1 sene sonunda mukayese edersin umdugun gibi olursa ordan dewam edersin beyenmessen bilgisayara geri donersin(öyle bir hakkında var). bu sistem bu yuzden gelmiş sonucta. Bu kadar basit ama ailenin tepkisi psikolojini etkileyebilr anlayıslı bir ailedir umarım.

beni biraz düşük puandaki tıp fakülteleri olması üzüyor tercih döneminde beni etkileyen bir şey de buydu. Aileme bu durumu açıkladım bu konu da anlayışlılar.

Ne yaptın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.