Ezeli rakiplerin yarınki maça şu olası 11'lerle çıkması bekleniyor: Fenerbahçe: Serdar, Önder, Lugano, Edu, Ümit, Aurelio, Deniz (Appiah), Tuncay, Tümer, Alex, Kezman. Beşiktaş: Runje, Mustafa, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Baki (İbrahim Üzülmez), Serdar, Koray (Fahri), Burak Delgado, Ricardinho, Bobo.
baki ve burak oynayacaksa maçı izlemeyelim valla
Yav resmen abarttiniz ha bu Burak ve Baki konusunu. Fener macinda Burak bir gol atarsa da kahraman ilan edersiniz. Kafayi yiyecem yaa... Herseyden önce Burak bir Besiktas´li! O ruhla oynadi bu sezon boyunca. Belki son bir kac mac iyi degil ama biz onu yuhaladikca daha da kötüye gidecektir. Baki´ye gelince, gercekten elinden geleni yapiyor cocuk. Benim cok hosuma gidiyor. Hele o kör savasi gibi ileri top sürüsleri yok mu Yürü be Baki, yürrrüüü be Burak...
büyük ihtimal berbat oynacaklar ondan sonra konuşabilecekmisin okan
burakı bilmem ama bakiden umudum yok odun
Nobre ve Üzülmez oynuyor galiba, Korayın olmayışı çok büyük eksiklik. Fahri oynamalı Korayın yerine.
muhammet'i oynatsınlar abilerinden iyi iş yapar
yarın ben gidiyorum maça videolar çekip koyarım foruma
Karali kardesim, bak ben sadece sunu söylemis olayim sana:
Kötü oynasalar da, iyi oynasalar da, bu sezon oynamis olan her bir futbolcumuz dört dörtlüktü. Neden biliyor musun? Cünkü uzun zamandir özledigimiz bisey gösterdiler bize... Forma icin savas. Gecen iki sezonu unutamiyorum bir türlü. Futbolcularimizin cogu gercekten ne biz taraftarlari, ne formayi, ne takim arkadaslarini düsünüyordu. Sadece kendileri icin oynarlardi. Yani senin anlayacagin, iyi niyetle oynayan bu futbolcularimizin kiymetini bilelim. Baki´de, Burak´ta belki cok iyi degiller. Ama daha cok genc olduklarini unutmayalim. Tecrübe sahibi olsunlar, gerisi gelir
quote:
Orjinalden alıntı: electra
Nobre ve Üzülmez oynuyor galiba, Korayın olmayışı çok büyük eksiklik. Fahri oynamalı Korayın yerine.
adam antalya maçında oynatmadı abi...fahriyi tüketiyolar...yazık oluyo
316. randevu
Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Beşiktaş, yarın yapacakları Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçıyla birlikte 316. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında 28 Kasım 1924'de, Fenerbahçe'nin 4-0 galibiyetiyle başlayan 83 yıllık ezeli rekabette Beşiktaş'ın galibiyet sayısında üstünlüğü bulunuyor. Bugüne dek yapılan 315 maçta Beşiktaş 118, Fenerbahçe ise 114 galibiyet alırken, 83 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.
İki takım arasındaki son randevuda ezeli rakipler 11 Nisan'da BJK İnönü Stadı'nda kupada yarı final ilk maçında karşılaştı ve müsabakayı 1-0 kazanan Beşiktaş, tur için avantaj yakaladı.
-FENERBAHÇE 4 MAÇTIR KAZANAMIYOR-
Beşiktaş, ezeli rakibine karşı 4 maçtır yenilmiyor. Fenerbahçe, 18 Eylül 2005 tarihinde BJK İnönü Stadı'nda 2-1 yendiği rakibi karşısında daha sonra yaptığı 4 maçta 2 kez mağlup oldu, 2 kez berabere kaldı ve galibiyet alamadı.
BEŞİKTAŞ 4. DALYA PEŞİNDE
Ezeli rekabette Fenerbahçemizin toplam 424 golüne, Beşiktaş 399 golle karşılık verdi.
Beşiktaş'ın, ezeli rekabette atacağı ilk gol, kayıtlara 400. gol olarak geçecek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme