|
Bildirim
İşin içinde Turkcell varsa, o iş yaş. Demedi demeyin.
Ekleme; Yaş dememin sebebi Turkcell'in fiyat politikası. GeForce Now hizmetine ek, bir de Turkcell'e ekstradan para bayılırsak, kimse şaşırmasın. |
Her şeye olumsuz tarafından bakmaktan vazgeçmek lazım arkadaşlar.
Birkaç yıl önce Netflix geldiğinde de kotalı internetle Türkiye’de stream servis olmaz. 3 film 5 dizi izleriz internetimiz biter, 4k zaten hayal deniyordu. Ama geldiğimiz noktada Netflix’in milyonlarca Türk kullanıcısı var. Tv kanallarını takip eden, film izleyen kalmadı artık. Amazon Prime, BluTv, Exxen de cabası. Özetle bu servis ilk yıl olmasa da 2-3 yıla oturur. Hedef kesimine ulaşır siz merak etmeyin. Oyunu oynayabilmeniz için steam veya epic’den halihazırda satın almış olma şartı büyük dezavantaj sadece. |
hocam zaten pc olmadan oyun oynayabiliyorsun artık,birde adamlar oyunmu versin.oyunuda bir zahmet alalım
|
Bence bilgisayarı da onların vermesi lazım. Hatta bilgisayarı koyacağımız bir ev falan lazım, e bide oyun oynarken arada bir yemek falan yememiz lazım. Evi vermişken elektrik faturasını da öderler heralde, mal değillerdir o kadar. |
"Turkcell işin içindeyse o iş olmaz" gibi laflar bana çok komik geliyor. Türkiye'de şuan en iyi operatör ağına sahip firma turkcell'dir, ayrıca fiber internetin Türkiye'ye gelmesinde öncü firma olan superonline'da turkcell bünyesi altındadır. Ne turkcell kullanıyorum ne de turkcell'de çalışıyorum, fakat turkcell iş teklif etse ağlaya ağlaya koşarak kabul edecek kişiler gelmiş burada kör eleştiri yapıyor, çünkü üretim değil tüketim odaklıyız, yazık. Sonra da Türkiye neden gelişmiyor, neden döviz yüksek... Sen ne ürettin de üretene laf ediyorsun???
|
Vodafone gibi uluslararası arenada kendi kanıtlamış bir şirket varken, Varlık Fonuna devredilen Turkcell ile neden anlaşma sağlamışlar çok ilginç! |
evet?
adamlar sana bilgisayar sunuyor,oyunu bir zahmet kendin al. |
devlete yakın diye değil fiyatları yüzünden.geforce now aboneliği 65 tlye geliyordu bakalım bundan sonra nolucak,turkcel işin içine girince ne kadar fiyat artıcak.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 19 Ocak 2021; 15:4:22 > |
|
|
|
|
|
Şu tarz bir servisi bir ekran kartı üreticisinin açması garip geliyor bana. |
|
|
|
Puhahahaha oyunlar arasında sadece witcher 3 var kayda değer. Zaten onu bile GTX 970 full ayarlarda 60 fps kaldırıyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $corpi10 -- 19 Ocak 2021; 14:36:15 > |
|
|