Şimdi Ara

Müjde! Konsollardaki gümrük vergisi oranı azaltıldı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
4
Favori
65.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
219 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fiyatın o seviyelere gelmesi benim de hoşuma gider.

Series X de almayı istiyorum.

• 5000 iyi fiyat. İnş o civarda olur.

• beyler fiyatlara ne zaman yansır pek bilgim yok. mesela kaç lira olur %30 düşünce vergi. netten baktımda stoklarda zaten yok ne zamana güncellenip gelir acaba.

• Yeni getirilen ek vergi üzerinden vergi indirimi 1 sene sonra tekrar %50 cakarlar sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Methecha

Ey Innerpeace  

Fiyatın o seviyelere gelmesi benim de hoşuma gider.

Series X de almayı istiyorum.

valla bende bugüne kadar hep playstation aldım oynadım. Aklımı çelmiyor da değil hani xbox series x fakat büyük ihtimalle stok bulduğum zaman ayrıca fiyatların da düştüğünü net bir şekilde görünce hemen alacam ps5 .Xbox da aklımı çelen tek artı gamepass avantajı...

Edit:Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrec6 -- 1 Ocak 2021; 13:48:32 >
  • Anlam veremediğim bir vergiydi zaten. Bu cihaza tr de 8500 tl para verebilecek bütçesi olan kişinin, yurtdışına çıkabilme yada en azından yurt dışından bir şekilde eşe dosta getirtebilme olanağı vardır diye düşünüyorum, doğal olarak bu ürünü Almanyadan 500 avro artı tax free ile neredeyse 450 avro yani yaklaşık 4000 tl ye alabilme ihtimali varken neden 8500 tl para versin ki? derdiniz garantiyse zaten arada 1 ps5 fiyatı fark var bozulursa yenisini alırsınız;)

• quote:

Orijinalden alıntı: ovrclds

Anlam veremediğim bir vergiydi zaten. Bu cihaza tr de 8500 tl para verebilecek bütçesi olan kişinin, yurtdışına çıkabilme yada en azından yurt dışından bir şekilde eşe dosta getirtebilme olanağı vardır diye düşünüyorum, doğal olarak bu ürünü Almanyadan 500 avro artı tax free ile neredeyse 450 avro yani yaklaşık 4000 tl ye alabilme ihtimali varken neden 8500 tl para versin ki? derdiniz garantiyse zaten arada 1 ps5 fiyatı fark var bozulursa yenisini alırsınız;)

kendi adıma konuşayım. Ailem Almanya'da yaşıyor. Geçen sene yılbaşında 20 gün Almanyada idim. Gelirken dediğiniz gibi Taxfree olayını gerçekleştirdim. iPhone 11 ProMax 256 GB'lik cihazı taxfree olayı ile 8000 tl civarına aldım 1800 tl de kayıt 9800'e geldi cihaz..Gelelim neden bu dönemde oradan alamadığıma yine kendi adıma konuşayım FRANSA'da ki arkadaşıma, Bulgaristan'da ki Arkadaşıma ve Almanya'da ki akrabalarıma da sorsam stok sıkıntısı var. gözümü kararttım Xbox series x alayım bari dedim onuda bulamadılar. Saturn, Mediamarkt vs vs. emin ol ebay.de üzerinden de incelesen orada da karaborsa olayı fazlasıyla hakim ki şu dönemde TÜRKİYE giriş ve gideceğin ülke'de testler zorunlu + test çıkana kadar artık kaç gün ise karantina mevcut. Kimse ne geliyor :D ne gidiyor kısacası. E Biraz da şeytan dürtüyor hemen bazı şeylere sahip olmak hakim olma konusunda. Ondan dolayı buradan o yüksek rakamlara almaya kalkışıyorlar. Hakkı mı ? bence değil 8 9 000 TL'ler bu yüzde lik vergi düşüşü sağlanırsa bir nebze su serper alacak olanlara ki bende yine yurt dışından değil ülkemizden alırım Playstation 5 Markasını. Çünkü bir kaç araştırmam sonucunda xbox destek mantığında +1 önde ps den. Ps ise destek konusunda gerisinde kalıyor ne yazıkki. o yüzden başım ağrımasın TR Cihazı daha mantıklı.

Edit: harf düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrec6 -- 1 Ocak 2021; 13:58:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Dediğiniz gibiyse durum stokçular açısından çok daha vahim bir durum alıyor. 420 dolar üzerinden hesapladığımızda 4400 oluyor. Stokçular 4000’e tıpış tıpış satacaklar o zaman.

Avrupa pazarı sayılacağımızı düşünüp euro ile hesap ederek fiyatı hesaplarsak; 420*9.1= 3822 TL. Buna %18 kdv eklersek 4510 TL, %20' de ötv 5410 TL yapıyor. 5500-6000 arası ideal fiyatlar olur. 8300'den stoklara girer girmez bütün ürünleri iç eden fırsatçıların gözleri yaşlı :)

• Kiçi kirik konsol için niye %20 ötv ve %20 ekstra uydurma vergi veriyorsun sorgulasin ne müjdesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ukraynada rozetkada ps5 16800 grivna 4390 liraya geliyor. Digital edition daha ucuz.

https://rozetka.com.ua/news-articles-promotions/promotions/ps5tm_160620_new/

Ukraynaya fırsat buldukça gidiyorum. İnternette baktım rozetkanın Kievde mağazası varmış.Türkiyede 8000 falan olursa Ukraynaya gittiğimde bi tane alırım. Taxfree de olursa baya avantajlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 1 Ocak 2021; 14:12:30 >
  • eee şimdi ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardwell.

Vergi uzamayabilir diyenlere siz aptal mısınız diyordunuz şimdi böyle oldu. Her türlü kabın şeklini alırsınız siz.

Alıntıları Göster

Siz tam olarak neyi savunmaktasınız?

• Beyler 2. El ps4 fiyatları nedir? Piyasası nedir? Kutusu herşeyi duruyor.

• kizilsultan kullanıcısına yanıt
    Yüzde 20 iken 5410 yapıyorsa yüzde 50 iken 6765 yapıyor

6765 olan 8300e satılıyorsa
    5410 olan 7000e satılır(belki oda düşürmezler)
  • smalsrol S kullanıcısına yanıt

Açıklar mısın hocam nasıl etkiliyormuş biz de bilgilenelim seninle beraber...

• daquied kullanıcısına yanıt

Diskli %50 gümrük vergisi ve euro 9.5' dan hesaplayınca 8400-8500 civarı yapıyor. 8300'e satıldı. Şimdi vergi %20 ve euro 9.1, hesaplayınca 6500 civarı oluyor. Yani bu fiyatın üstüne satılmaması gerekiyor.

• Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    İnşallah düşsün tabi, erken alanlarda üzülmesin "erken" aldılar sonuçta
  • Adamlar hiç yokken yıl ortasında %50 vergi getirdi, normalde daha erken %20 ye düşecekti onuda yıl sonuna ertelediler. Şimdi oranı % 20 ye düşürdüler. Müjde diye haber yapılıyor. Böyle devam daha çok vergi koyarlar müjdeler bitmez.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.