Şimdi Ara

Müjde Sultangazi/Gazi mahallesi'ne Fiber Geliyor. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
5.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dantee15

quote:

Orijinalden alıntı: halilka

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yetkin58

Boşa ümitlenme kardesim b4nde fiber geliyor diyince telekom çekiyor sandım vodofone veya turktelekomdan altyapı beklicez diğerleri sadece sitelere çalışıyor 😀😀😀

Suan 3mahallede varmis kazimlar ama tuhaf.

Hocam sokak nolarını yazın yarın gidip bir görüşiyim kordunatör ile.

Suan tek bilgi sahibi oldugum 1328/2 bu sokakta yapilmakta ve devam ediyomus

Tmm yarin donus yaparim. Tesekkur 2 si nerde yapiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonuç ne kardesim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Boşa ümitlenme kardesim b4nde fiber geliyor diyince telekom çekiyor sandım vodofone veya turktelekomdan altyapı beklicez diğerleri sadece sitelere çalışıyor 😀😀😀

Suan 3mahallede varmis kazimlar ama tuhaf.

Hocam sokak nolarını yazın yarın gidip bir görüşiyim kordunatör ile.

Suan tek bilgi sahibi oldugum 1328/2 bu sokakta yapilmakta ve devam ediyomus

Tmm yarin donus yaparim. Tesekkur 2 si nerde yapiliyor

cevap biraz geç oldu ama oda oralardaymış, noldu var mı bi gelişme ?

• Şuan ibb f/o menholunden ek alınmış suryapi projesi icin guzergah oraya gidyor. Diger kazilan kaldirimlarda bedas icinmis tarfodan guc almak icin suryapiya.

• Benim dediğim çıktı yani bunu bekliyordum zaten superonline evlere fiber çekmez

• Yinemi yok bize fiber :D
  • Fiber felan gelmez gaziye savas çıktı zaten ekipleri vururlar

• quote:

Fiber felan gelmez gaziye savas çıktı zaten ekipleri vururlar

Hahaha

• yetkin58 Y kullanıcısına yanıt
    Bu süperonline gibi fiber çeken firmalar ne zaman binalarada fiber çekecek hep sitelere yatırım orada vatandaş çok tamamda bizde kullanmak istiyoruz ama maalesef yok bu kapital düzen işte devlette bakmıyor bunlara 10mbit olsa akk sonrası hız hiç umrum olmaz fiberi filan zaten onlardada kota var.
  • Superonline kendi bütcesini düsünüyor bi siteye göturse fiberi tek bi kaziyla binlerce kisiye fiber satcak mahalle mahalle fiber çekse ekstra maliyet az kazanç babasının hayrına çekmiyo o fiberi türk telekom napıyor santralden kutuya çek bi fiber kablo al sana fiber diyor 😀😀😀

• quote:

Superonline kendi bütcesini düsünüyor bi siteye göturse fiberi tek bi kaziyla binlerce kisiye fiber satcak mahalle mahalle fiber çekse ekstra maliyet az kazanç babasının hayrına çekmiyo o fiberi türk telekom napıyor santralden kutuya çek bi fiber kablo al sana fiber diyor 😀😀😀

Aynen oyle :))

• quote:

Evet arkadaşlar, 4 gün önce Sultangazi/gazi mahallesi Şair Abay Lisesinin oraya gelen türk telekom ekibine sorarak bilgi alındı, kendileri Fiber alt yapı yapılacağını ancak 1-2 ay süreceğini söyledi.

Ancak Detaylı olarak nerelere geleceğini tam bilmemekteyim, bu konuda daha bilgili arkadaş var ise cevap yazarak bizi daha detaylı bilgilendirebilir, iyi günler dilerim.

Edit:
    15.07.2016

Gazi mahallesi girisinde bazi mahallelelere kaldirim kenarindan fiber dosenmeye baslamis. Bi arkadasimin oldugu mahalleye kaldirim kenarindan dosenmis. Gelisme olursa duzenlenecektir.

Edit

Arkadasim bugun baktiginda kablolarin ustunde superonline f/o yaziyormus. Hayirli olsun simdiden :) ins en kisa surede gazi mahallesinin her yerine gelir.

İSTwifi telekomunikasyon sultangazi ilçesinde hizmet vermeye başladı. Fiber hızda altyapı kurulumu için pm atmanız yeterli.Taahütsüz akn siz 32 mbps 45 tl fiber internet.

• İSTwifi telekomunikasyon sultangazi ilçesinde hizmet vermeye başladı. Fiber hızda altyapı kurulumu için pm atmanız yeterli.Taahütsüz akn siz 32 mbps 45 tl fiber internet.

• Yunusemre mahallesinde çekiyormu

• Bi bize gelmedi şu fiber belki 10 sene sonra
  • quote:

Yunusemre mahallesinde çekiyormu

İyi Günler...

Sultangazi ilçesinde müşteri yoğonluğuna bağlı altyapı genişletme çalışmalarımız devam ediyor. Adres gönderirseniz sorgulama yapabiliriz.

Teşekkürler...

İSTwifi

• quote:

Orijinalden alıntı: II-SON3R-II

Bi bize gelmedi şu fiber belki 10 sene sonra

İyi Günler...

Lokasyon belirtirseniz çalışmalarımıza bakabiliriz.

Teşekkürler...

İSTwifi

• Bugun 4yolda calisma gordum, telekom haberlesme yaziyordu.kaldirim kenarlari cizik gibi kesilmisti. Orda olan varsa ne oldugu iletirse bilgi sahibi oluruz

• Günceldir, bilgi sahibi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
  • Herkese merhaba arkadaslar ben 1278 sokakta oturuyorum yaklaşık 4 -5 aydır gazi mahallesinde asfalt çalışmasıyla birlikte kaldırım kenarlarında çizik gibi deştiler uzunca yolu sonralardan öğrendigimde asfaltlama işlemi bitti ancak o çizik yerler açıktaydı 2 ay sonra ise baktımki fiberonline alt yapısı yapıyorlar benim gördüğüm kadarıyla şuan fevzi çakmak cadddesi eski karakol kazım karabekir caddesi buralara fiberonline yapıldı benim bir arka sokagımdaki caddeye geldi :D binaya kutu koyarlarmı bilmem araştirmam gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.