Şimdi Ara

Müjde Sultangazi/Gazi mahallesi'ne Fiber Geliyor. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
5.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sen kralsın ya bakabilirsen süper olur,bende gazi hastanesinin orda oturuyorum.
  • Gazi Mahallesi'ne geldi mi acaba fiber, nedir son durum? Yıl 2018 oldu Uğur Mumcu mahallesinde halen tık yok!
  • Sultangazi Uğur Muncu Mahallesindeki Sultançifliği santreline YAPA geldi.
    Kanıtı var.
    Müjde Sultangazi/Gazi mahallesi'ne Fiber Geliyor.
    hız testi sonuçları beni şaşırttı şu anda adsl modem kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novaz -- 17 Mart 2019; 11:59:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: novaz

Sultangazi Uğur Muncu Mahallesindeki Sultançifliği santreline YAPA geldi.
    Kanıtı var.

hız testi sonuçları beni şaşırttı şu anda adsl modem kullanıyorum.
    yapada cozum degil fiber lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar konuyu hortlatıyım fiber geldi 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: yetkin58

Arkadaşlar konuyu hortlatıyım fiber geldi 😀
    gelmedi nerdee 😂

• dantee15 D kullanıcısına yanıt
    Fiber ile 1 gbps hız alırsın
    Vdsl ile 100 mbps

100 mbps nin altında bir hıza bağlantı yapacaksan farkı yok. İkisi de aynı.

• Müjde Sultangazi/Gazi mahallesi'ne Fiber Geliyor.

18inde geldi 1 aydır çalışma vardı 😀

• quote:

super senin adina sevindim.Ben 1385 sokakta oturuyorum.Bizim burda henuz oyle bir olay yok :(
    moralimi bozan yan sokagim fiber ben adsl...

• Bende 1388 sokaktayım 1 aydır evde internet yoktu aldığım duyuma göre kabloları çalmışlar çalışmaya başladılar sokağı felan kazdılar internetin gelmesine yakın bi baktım eski dolapları kaldırıp yeni tip fiber kabin koydular hat değerlerine baktım internet gelince hat zayıflaması 0 bu çok iği bi değermiş şuan hızım 35de sabitli hız testinde 38 39 çıkıyo snr değerimde 33 millenicom 80 üstünü alamassın dedi ama ulaşılabilir hız 133 mbps yazıyor anlıyamadım

• quote:

Bende 1388 sokaktayım 1 aydır evde internet yoktu aldığım duyuma göre kabloları çalmışlar çalışmaya başladılar sokağı felan kazdılar internetin gelmesine yakın bi baktım eski dolapları kaldırıp yeni tip fiber kabin koydular hat değerlerine baktım internet gelince hat zayıflaması 0 bu çok iği bi değermiş şuan hızım 35de sabitli hız testinde 38 39 çıkıyo snr değerimde 33 millenicom 80 üstünü alamassın dedi ama ulaşılabilir hız 133 mbps yazıyor anlıyamadım
    biliyorum ekibi gormustum kibris caddesine cekerken sormustum.1ay oldu dedigin gibi.Hiz konusunu cozemedim bende sacma...Ara bi konus hat degerlerini goster.
    Gop tt ye gittim fiber icin 3 hafta falan oluyor.Proje cizdirip bi gondericeklerdi,buyuk ihtimal olur falan dedilerde pek inanmadim bu hafta tekrar gidicem artik...

• Sen nekadar yassanda boşa onlar bildiklerini yapıyor yapıcakları zaman yaparlar ama arada çok fark var çatır çatır indirme yapıyor melet 😀

• quote:

Sen nekadar yassanda boşa onlar bildiklerini yapıyor yapıcakları zaman yaparlar ama arada çok fark var çatır çatır indirme yapıyor melet 😀
    vakalim zaman gostericek

• 3 Sokakta halen bir çalışma yok bekliyoruz bakalım ne olacak.Bu arada bizim burada otoyol var arkada eds koydular buraya.Eds için de fiber çektiler bizim binanın dışından bakır alt yapı ile birlikte gidiyor.Tip 11 saha dolabı koyulsa fiber verebilirler,oda olmadı dönüştürücü ile 3 sokağa kompile vdsl verebilirler.Lakin akıl yok bunlarda mal her zaman maldır bu hafta gidip anlatacağım bakalım ne diyecekler....

Fiber kablo fotosu:https://i.hizliresim.com/pb7QMN.jpg

EDİT Boktan bir internet görmek isteyen fotoya baksın:https://i.hizliresim.com/WqlORL.png(10Mbps geldiğine bakmayın bana 7 üstü gelirse şükrediyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanellope -- 20 Mayıs 2019; 18:15:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanellope

3 Sokakta halen bir çalışma yok bekliyoruz bakalım ne olacak.Bu arada bizim burada otoyol var arkada eds koydular buraya.Eds için de fiber çektiler bizim binanın dışından bakır alt yapı ile birlikte gidiyor.Tip 11 saha dolabı koyulsa fiber verebilirler,oda olmadı dönüştürücü ile 3 sokağa kompile vdsl verebilirler.Lakin akıl yok bunlarda mal her zaman maldır bu hafta gidip anlatacağım bakalım ne diyecekler....

Fiber kablo fotosu:https://i.hizliresim.com/pb7QMN.jpg

EDİT Boktan bir internet görmek isteyen fotoya baksın:https://i.hizliresim.com/WqlORL.png(10Mbps geldiğine bakmayın bana 7 üstü gelirse şükrediyorum)
    artik sıkıldım bu durumdan 2019 oldu hâlâ ne fiber var ne vdsl,gop mudurlugundeki altyapi cizim mudurunu alip yemege goturuceksin anca olur galiba

• quote:

Sultangazini neresindesiniz siz bende gazi mahallesindeyim ama fiber gelmedi binaya

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.