hondanın internet sitesinde okumuştum 2012 avrupada dizel iki farklı şekilde satılacakmış 2.2 ve 1.5 miydi neydi tam hatırlamıyorum yanlış olmasın :) türkiyeye geleceğinide türkiye temsilcisi söylemişti inşallah bizi tsunami etkilemez :)
Biri kuyuya taşı atmış 40 kişi çıkaramamış.
quote:
Orijinalden alıntı: hozturan
quote:
Orijinalden alıntı: müco77
Yeni civic kamuflajlı olarak testte. Ön kapıda dikelen adam Jackie Chan mi?:)
avrupa versiyonu daha üretime başlamadı. bu abd versiyonu civic.
sanırsam resimdekiler de sedan değil, HB versiyonu..
HB Euro versiyonu tabii ki. Üretimde olan sedan ABD versiyonu.
TR versiyonu da çok küçük farklarla amerikan sedan'a benzer. Donanım ve motor seçeneklerinde de değişiklikler olur illa ki.
Ben daha çok hibriti merak ediyorum.
Tahminim yeni Jazz motoru + yeni elektrikli motor ve piller + i-shift şanzıman!
honda dizeli ilk önce hb lerde kullanacak.o yüzden siparişi azdır.eğerki randıman alınırsa sedanlara uygulanacak.anlatabildiğimi umuyorum
olabilir
dizel ve honda olsun benım olsun ne olursa olsun super haber beklıycem hayalım şöyle dizel, otomatık ve hatchback bir civic almak ....
quote:
Orijinalden alıntı: hozturan
Her Honda'cının rüyası, rakiplerin korkusu gerçek oluyor.
Honda 2 versiyon 1,6 lt. dizel motor üretiyor.
Motor geliştirmesi tamamlandı. Düşük güce sahip bir versiyon ve twin turbocharger'lı ikinci bir versiyon olacak.
Motor; Civic, Accord ve CR-V'ye takılacak.
Yakıt sistemini BOSCH temin ediyor. En yeni jenerasyonla yüksek verimlilik ve Euro 6 standartlarına uyum sağlanıyor.
Motor 2012 ortası - 2013 başı piyasaya çıkabilir.
İlk ağızdan duyun istedim.
merhaba ılk ağız derken ??? sizi tanımıyorum ama bıraz acıklarsanız bu haber doğru ıse beklıycem
söylemiş kadar oldum, bekleyin siz ;)
Bu arada Euro 6 standartlarındaki bir motordan ciddi manada düşük sarfiyat bekleyebilirsiniz arkadaşlar..
Seyyar Tayyar gibi "PATLADI GİTTİ" yapacak galiba Honda
benim kafamdaki sorular: 1) ilk yıllardaki düşük sipariş adetleri 2) TR'ye gelip gelmeyeceği, gelecekse ne zaman
bu durumda o meşhur hondanın SORUNSUZLUĞU ortadan kalkmışa benziyor.Bakalım toyotada dizel üretti ama sorunlar çıktı.(çıkan tanıdıklarım var)inş honda opsiyon olarak sunmaz dizeli ziraa isterse 10lt yaksın bana giden benzinli
Daha motor piyasaya çıkmadan Honda'nın sorunsuzluğu nasıl ortadan kalkıyor?
eminim çıkacaktır.acura nın neden daha çok rağbet gördüğünü bilir misiniz?
Bilirim de, daha test bile edilmemiş bir motorun dizel (ya da turbo) oluşu nedeniyle sorun çıkartacağından ve Honda'nın sorunsuzluğunun ortadan kalkacağından bu kadar emin olamam. En azından daha ihtiyatlı konuşurdum; "Bu motor sorun çıkartabilir", "Honda'nın sorunsuzluğu ortadan kalkabilir" gibi.