Şimdi Ara

Müjdeler olsun! Honda 1,6lt dizel motor üretecek (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
2
Favori
34.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    enjektörün c muster üretimi yapıldı :D
  • Ciddi sormuştum ama neyse.
  • e, bu da ciddi cevap.
    gerçekten öyle.

onun dışında yukarıda verdiğim bilgiler geçerli..
  • Baya baya 1.6D geliyor he. 6 sene oldu alalı 2 sene daha bekleriz :)
  • Kısaltması ne olacak peki?

DI-VTEC yakışır bence
  • Zaten kisaltmasi var Honda dizelin,
    Degistirecegini sanmiyorum: i-cdti
  • satış rekoru kırar derken sanırım dizelle benzinli motorlar aynı fiyata satılmaz hatrı sayılır bir fark koyucaklarına adım gibide eminim o zaman satış rekoru kırılmıycaktır bunada eminim:)

not:hondada dizel olmasına çok sevindim inş. uygun fiyatla çıkar.
  • 1.6 benzinli elegance otomatik vitesi 49a satıyorsa dizele de ayrı bi güzellik yaparlar heralde
  • yeni kasa civic, dizel otomatik : 55-60 bin lira olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hozturan

yeni kasa civic, dizel otomatik : 55-60 bin lira olur.

Jetta ile fiyatlandırması başa baş olur dediğiniz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYgt

quote:

Tabi, o durumda Jetta'nin hic sansi yok!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KYgt

quote:

Tabi, o durumda Jetta'nin hic sansi yok!

Aynen.
  • Arkadaşlar bilmiyorum size de öyle mi geliyor ama ben şu Jettaya falan oturunca böyle bir kalitesizlik hissi bürünüyor içime. Passat CC falan öyle değil ama bizim civic'lerin iç mekanı bana Jetta'dan daha kaliteli geliyor. Ama otomobil kullanan 100 kişiye sorsan %80'i VW kalitedir der. Garip durum vesselam. Öylesine çok inceledim ki heryerini 3 günde sıkılırım ben o araçtan, 2011 Jetta dıştan fena değil ama içten felaket... Dizel Honda piyasayı alt-üst eder. Şu teybin ses çıkışını da azıcık Alman arabaları gibi yapsalar ve ekmek bıçağı yerine sustalı anahrarlık koysalar tam süper olur herşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

Arkadaşlar bilmiyorum size de öyle mi geliyor ama ben şu Jettaya falan oturunca böyle bir kalitesizlik hissi bürünüyor içime. Passat CC falan öyle değil ama bizim civic'lerin iç mekanı bana Jetta'dan daha kaliteli geliyor. Ama otomobil kullanan 100 kişiye sorsan %80'i VW kalitedir der. Garip durum vesselam. Öylesine çok inceledim ki heryerini 3 günde sıkılırım ben o araçtan, 2011 Jetta dıştan fena değil ama içten felaket... Dizel Honda piyasayı alt-üst eder. Şu teybin ses çıkışını da azıcık Alman arabaları gibi yapsalar ve ekmek bıçağı yerine sustalı anahrarlık koysalar tam süper olur herşey.

Burası çok doğru

• Honda Dizel motoru da kaliteli olur insallah,
    Netekim dizel daha problemli bir uygulama.
  • Allah'a şükür 2005'de aldık arabayı sıfır km 6 yaşında aracımız 38.000km de , az km yapmasına rağmen (genelde yatar) sadece yağ su takviyesi ile aracımız yürüyor. Ne triger değişti ne lastik herşey sıfır.
  • quote:

Zaten kisaltmasi var Honda dizelin,
    Degistirecegini sanmiyorum: i-cdti

sonradan i-dtec oldu onlar

Susta olarak, crvler makyajdan sonra sustalı anahtara geçti diye biliyorum. Honda ekmek bıçaklarını valeo'ya yaptırmayı bıraktı sanırım, artık sustalı anahtarlara geçicek. Gerçi türkiyede hondaya sustalı anahtar yapma gibi bir sektör oluşmuştu

Bu arada hozturan hocam, dizel honda motorlarında baya geriyim. Specler, kullanılan enjektörler hakkında bilgi sahibi iseniz pm atabilir misiniz?

• Pm'e gerek yok buraya yazın bizde bişeyler öğrenelim :)
  • enjektörler selenoid valfli yeni jenerasyondan.
    spec Euro 6 uyumlu olacak.
  • @hozturan;

Enjektörler kaç bar basınçla yakıt enjekte edecek? BMW'nin dizelleriyle kıyaslayacağım için soruyorum, bu doğrudan yanmayı dolayısıyla verimi belirleyen bir unsur çünkü. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.