Şimdi Ara

Mükemmel Bir Ezber Tekniği (YDS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
3.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar mükemmel bir ezber tekniği üzerinde çalışıyorum. Ezber yaparken hic zorlanmadan, not almadan aklımda tutmaya çalısmadan kisaca yorulmadan ezber yapacaginizi iddaa ediyorum. Cevremde yaptigim denemelerde cok iyi geri donusler aldim. Yanliz calismayi tek basima tamamlayamiyorum pek zamanim yok. Bu is icin sadece 1 saatini ayiracak calisma arkadaslari araniyor. 25 kisiye ihtiyacim var. Ingilizcede 26 harf bulunuyor. Calisma maksimum bir saat icinde tamamlanip. Tum calismalar toplanip pdf seklinde calisma yapan arkadaslara dagitimi yapilacak. Şöyle söyleyim Ebbinghausun kalici ezber icin tekrar teorisine bile gerek kalmiyor. Sadece bir sayfa türkçe metin okdugunuzda en az 50 ingilozce kelime ezberleyeceksiniz. Bu calismayi yapacak arkadaslarin ingilozce bilmesinede gerek yok. Bu 1. Calisma projesi olacak ve devami gelecek. 3 gun icinde 3000 kelime ezberleyeceginizi vaad ediyorum. Calisma icin ayrintilar telegram grubumda. Telegram davet icin dm atiniz. Simdiden tesekkur ederim. Grup 25 kisi olunca çalışmaya başlayıp 1 saat içinde bitireceğiz. Size zorlamadan yorulmadan tekrar etmeden gunde en az 50 kelimeyi sadece 30 dk yazi okuyarak ezberleyeceginizi anlatmaya calistim. Umarim basarili olmusumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smsungjsm -- 23 Ağustos 2019; 22:37:6 >

• Ilginç bir konu. Şimdiden yerimi alayım
  • DM atıldı. Tesekkurler
  • Linki DM alayım.
  • Benide yazın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zor bir Zeka Sorusu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • inş boş çıkmaz yaz hocam beni de
  • yaz bakalım hocam pek mantıklı gelmedi ama deneyelim bi
  • Ben de varım
  • Iyi konu takipdeyim
  • Beklemedeyiz
  • Gerçekten ilginç
  • Yaz hocam.
  • 3 günde 3 bin kelime imkansız.
    ama yaz beni, bakalım.

edit: yazma beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnownBoss -- 29 Ağustos 2019; 13:3:2 >
  • Güncelleme : Beni yazma dedim geri. Çünkü arkadaşın üslubu çok yanlış, sana harf verilecek yapacaksın yapmayacaksan hiç kaydolma nedir? İki üç kişiyi de kafasına göre çıkarmış birinin telefonu çekmiyormuş yazamamış, diğerini sormadım. Değil 3k, 10k kelime de ezberletsen çekilmezsin. Ayrıca sistem bu diye düşünüyorum. Bu ilkokul öğrencileri Türkçe kelime öğrensin diye yapılmış yapman gereken tek şey yazdığın metini İngilizce'ye çevirmek sanırsam.

https://mektepp.com/etkinlik/bul-kelimeni-yaz-hikayeni/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koloby0223 -- 29 Ağustos 2019; 6:24:3 >
  • Merhaba . Bence üslupta hic bir sorun yok. Samimi bir cevaptı bence. Şöyle söyleyim bu grup sohbet grubu degil. Bazi arkaadaslar sohbet icin geliyor ama. Grupta hic konusan yok zaten herkes calismaya yardim etmeye calisiyor. Sende haklisin çok alıngan olduk biz milletçe.
    Gruba girmek istersen seni görmek isteriz.
    Yaptigimiz calismaya gelince çok haklisin. Ilkokul cocuklari nasil turkce ogreniyorsa bizde öyle ingilizce öğreniyoruz. ilgin icin tesekkur ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smsungjsm -- 29 Ağustos 2019; 7:26:17 >
  • Yaz dostum
  • Bir dm de ben alabilir miyim ?
  • yaz dostum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.