beyler bi bus 2.5den satılıyo admlar goruyorum200 tane satıo neyden cıkıo bu bu cıkıosa bukadar cıkarılıosa serwet ya bılgınzı warsa ltfn soleyın en cok neyden cıkıo :S(bus)(blassed)
Bus dupe yapıo o gördüklerin sanırım.
GoldBar satışlarının bir kısmıda bu şekilde yapılıyor Hani gb'leri alıpda problem çıkarsa Suçlamaya pek hakkınız kalmaz
abiesin en üst katında bus 2.4m ordan alıp 2.5m ye satıyolar
Busları Dupeleyip Gb Yapıyorlardı Önceden GB Alış Verişi Buslarla Yapılıyordu Bus Dupe Kalkınca Onlarda Elde Kalanlar Herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: KuzuXx
Busları Dupeleyip Gb Yapıyorlardı Önceden GB Alış Verişi Buslarla Yapılıyordu Bus Dupe Kalkınca Onlarda Elde Kalanlar Herhalde
Aynen bende böyle düşünoyorum..
abı ne zmn adm gorsem 200 tane mershantta hemde ronarkda nasıl elda kalmıslar :D
quote:
olabilir ... bu aralar abyys den alip moradonda satmakta yayginlasti ...20m icin saatlerce orda bekliolar ...
quote:
Orjinalden alıntı: MuMuu
quote:
olabilir ... bu aralar abyys den alip moradonda satmakta yayginlasti ...20m icin saatlerce orda bekliolar ...
ama 20 m ronarkta çok ii para ark var 63 nage 30 m anca var itemlerde saglam
bende bugun arkadastan bu konu hakkında bilgi aldımm:D
onların genelde %99.9 u dupe oluyor..
yılbaşında çok düpe yaptık (yaptılar) sayılır (bende biliom)
quote:
Orjinalden alıntı: Şey1
Bus dupe yapıo o gördüklerin sanırım.
o çok eskide kaldı eğer hala o dupe yapılsaydı gb hala 1 ytl olurdu
beyler tekrar tekrar söyleyeyim bus dupe durduu ben dupe yapmayı biliorum hatta bi ara yaptım ama artık olmuyor int cafe ci abiler var onlarda yapamıyor
Ya hepsi dupe değil aslında.Bazıları piyasadan 2-2,4 arası gördüklerini alıyo, 100 k kara 2,5 m e satıyo.E tabi sayı artınca kar da artıyo, adamlar havadan para kazanıyo.
eet bus düpe adamlar 1m den bile koyuyolardı
EN FAZLA PARA KAYNAGI TEMPLE AZ BIRAZ ITEM VARSA +60 ICINDE 5 K CAN VARSA :) 2 3 GUNDE BIR DUSSE HARCLIK CIKIYOR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme