Şimdi Ara

Mükkemmel Site 50 $ Kazandım!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
5.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakalm, şimdilik bi test sürüşü yapalım, ilerde bakarsın alırız 3-5 bişeler:)
  • inşaallah alırsınızz

bu arada hepinizin kandili mübarek olsun
  • herkese iyi kandiller
  • bu şerefsizler bana ödeme yapmadı size nasıl yaptı anlamadım
  • ödemeni advert.... den paypal a ne kadar sürede geçirdin utku?

ekleme: paypal hesabıma giriş yapınca çıkan ekranda Status: unverified diyor, get verified e tıkladığımda ise kredi kartı bilgilerimi girmemi istiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspci -- 27 Ağustos 2007; 21:54:16 >
  • 2-3 gün sürdü . parayı yatırma tarihlerini bende bilmiyom ama belli bi günü var galiba. paypalda kredi kartı bilgini girmeye gerek yok sadece üye ol mailin doğruysa gerisini boşver bi sorun olmaz benim öyle hep paypalım
  • süpersin arkadaşım. biz bunları yazdığımızda adamlar resmen sahtekar dedilerdi ve bakıyorumda artık millet bunlara inanmaya başladı işte. harika bir anlatım ve ispat var.

emeğine sağlık dostum

ayrıca bir çok site var ama işte Türkiye ye para problemi oluyor ne yaparsın. Bu arada paypal kredi kartına para aktarımı yapıyor unutmayın. Gerçi benimki ticari olarak diğerlerinde nasıl bilmiyorum. Yani paypal benim kredi kartlarıma para aktarıyor.

Saygılar
  • peki paypaldaki parayı nakite nasıl çevirebilirim? paypal ın kendisi ödeme yapmıyor biliyorum ama nayapn kişiler varmıdır acaba?

çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için
  • Verified yapman için kredi karti bilgilerini girmen lazim.1.50$ aliyorlar kredi kartindan böylece verified oluyorsun.

Paypaldaki parayi nakite cevirmek için paypal bozduran kisiler var onlara aktariyorsun paypaldan onlar da senin banka hesabina parayi aktariyorlar.(ama dikkatli ol.Referans iste bozduracagin kisiden.)
  • Paypala yatan parayı nerelerde kullanabiliriz çekmeden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdream -- 28 Ağustos 2007; 17:55:54 >
  • paid to click bolumunu ben goremedım yardım edebılırmısınız
  • earnings area ya bak.

bu site 50$ a yaklaştıkça bilerek mi yawaşlıo
  • paypala yatan parayla internetten neredeyse bütün sitelerden alışveriş yapabilirsin . online kredi kartı yani .

2. soruya gelince . önce earnings area ya tıklıycaksın sonra çıkar paid to click , paid to read , paid to sign up bölümleri
  • kardeş bu paypal a kredi kartı girmeyince parayı kullanamıyozmu Unverified dioda bende ...
  • paylaşımın için teşekkürler arkadaş 2 sorum olacak

1. finansbanka ait e-cardfinans visa sanal kartım var paypaldan üyelik aldım ve üye olurkende bu kartımın bilgilerini girdim paypala üye olduğum mail adresimlede senin verdiğin siteye üye oldum yalnız ben şunu istiyorum kazandığım paralar sanırım otomatik paypala yada manuel aktarıyorum peki ordan da sanal kartıma aktarabilirmiyim kısaca sanal kartıma yatan parayı nasıl nakte çeviririm sadece sanalda kullanmak istemiyorum paypal tr desteği yok denmiş ama şu olamazmı paypaldan direk kredi kartıma aktarma ?

2. tıkladığım linklerde 25 sn sonra 5 tıkla diyor ornek ama birde alta soru soruyor alttakinide yapmak zorundamıyım ?

3. para aydamı geçiyor yoksa anındamı paypal hesabına aktif oluyor
    tesekkurler

+ Earnings Area dan bir ton yere tıkladım 25 bekledım cıkan sorular yada su rakama bas yerlerıne tıkladım ama my account kısmında kasada para maviş hıc bir rakam yok ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metas1 -- 28 Ağustos 2007; 20:45:02 >

• arkadaşlar nasıl ödeme yapıyo ya... 70 tane alt üyem vardı bu siteyi ben yaydım. günde 5 dolar kazanıyodum hiç bişey yapmadan ama ödeme yapmadılar.. forumda SCAM SCAM SCAM diye başlık açtım. ödeme yapmıyolar diye.. sonra banlandım o siteden. paypal alternetifi yeni çıkmıştı paramı istemiştim o da gelmemişti.. sana nasıl geldi???
  • hımmm şaibeli bir durum ya şimdi tıklasakmı tıklamasakmı ya o dil 3 saatır tıklaya canım cıktı : )
    ne yapalım devam edım mı ya
    birde bu var

http://forum.donanimhaber.com/m_15909474/tm.htm

lan odil de bir ip .. lik var bence cunki 10 tıklamada 2 tane düsüyor para her tıkı dikkate almıyor birde
    ornek click dior ama neresi yazmıor bir ton tıkladım halen 0.80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metas1 -- 28 Ağustos 2007; 22:28:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanalortamorg

arkadaşlar nasıl ödeme yapıyo ya... 70 tane alt üyem vardı bu siteyi ben yaydım. günde 5 dolar kazanıyodum hiç bişey yapmadan ama ödeme yapmadılar.. forumda SCAM SCAM SCAM diye başlık açtım. ödeme yapmıyolar diye.. sonra banlandım o siteden. paypal alternetifi yeni çıkmıştı paramı istemiştim o da gelmemişti.. sana nasıl geldi???

Evet biri açıklasın sunu ya????
  • arkadaşım ben yeniyim ben girdiğimde paypal özelliği vardı zaten. ve tıkladığın da mavi yerde yazmazki paran my accountta balance in sağ tarafında yazar. bi sorun varsa ayrıca siteyle irtibata geçin onlara bişey diyemem
  • Bu siteden başka para alan var mı arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.