Şimdi Ara

Mükkemmel Site 50 $ Kazandım!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
5.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Expanded Use Number tam olarak ne oluyor ve bu numara nerede çıkıyor? paypalımı verified yaparken istiyor.
  • Merakla bekliyoruz bakalım diğer arkadaşlar alabilecek mi paralarını ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aspci

Expanded Use Number tam olarak ne oluyor ve bu numara nerede çıkıyor? paypalımı verified yaparken istiyor.

paypal kredi kartınızdan 1,95$ bi miktar para çekecek ve hesap extrenizde 4 hane bir pin göreceksiniz. PP Expuse şeklinde yazar ve yanında 4 haneli bir rakam olur. onu paypala gireceksiniz ve hesabınız verified olacak
  • hesap extremde gözüküyorsa o zaman dönemiçi hareketlerde görebilirim. netten bi bakayım ben ona, teşekkürler

demek ki paypal ın anlatmaya, benim anlamaya çalıştığım şey extreymiş
  • evet arkadaşlar bu siteden paralarını alamayan arkadaşlar olmuş görüldüğü gibi . size 2. ödeme aldığım siteyi sunmak istedim . bir başka siteden ödeme alırsam onları da koyarım . bu siteyi iyi araştırdım ve gerçekten güvenilir. Konuya Gitmek İçin Tıklayın
  • ben de anlamadım ama adamların verdiği cevap da bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 30 Ağustos 2007; 11:57:08 >
  • Evet arkadaşlar site dolandırıcı çıktı buyrun parayı yatırmış gibi gösteriyolar ama hesap boş!!!!!
     Mükkemmel Site 50 $ Kazandım!!!

Mükkemmel Site 50 $ Kazandım!!!
  • dikkat ettiysen adver...... sitesinde queued for payment diyor. yani işlem sırada gözüküyor orda yazana göre. tabi ne kadar doru bilinmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murat5003

Ya doğru bi şekilde 10-15 tıklama yapıyorsam 1 ini sayıyor

aynı anda bir pencere açık olmalı yoksa saymıyor tıklamalarınızı.
  • arkadaşım doğrumu yalan mı bu para veriyor mu vermiyor mu ona göre tıkla tıkla 10 dolar yaptım millete söyledim yalancı durumuna düşmeyelim
  • arkadasım iide nerde bu paid to click bi türlü bulamadım:)
  • ya ben dün üye oldum başladım tıklamaya yaklaşık 1.6$ oldu ama bugün baktım 119$ var:) yalnız ID nomu bulamadım yardım edermisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oNuR! -- 1 Kasım 2007; 10:10:12 >
  • bana da odeme yapmadı 2 ay oldu 74 dolar oldugunda cekme talimatı verdim olmadı. bi tek utkuya para vermişler ne işse artık :)
  • Anladıgım kadarıyla pc basındaki boş vaktinizi degerlendirip bunu paraya cevirmek istiyorsunuz...
    Bakın bu konuda gercekten güvenilir 2 site var...
    1. Cashfiesta
    2. surf junky

Bu her iki sitedede sürekli tık yapmanıza gerek yok, otomatik olarak siteler arası gecis yapıyor ve abartısız günde 2-3 saat calısmayla ayda en az 200-300$ kazanabiliyorsunuz..
    Cashfiesta ödemelerini cek olarak yapıyor adresinize teslim geliyor cek yani, ve bu ceki iş bankasında bozdurabiliyorsunuz. Cashfiestaya üye olurken barstatüs var onu download etmeniz yeterli giriş yaparken kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapıyorsunuz...

surf junky ise paypal e-gol gibi secenekleri sunuyor...
    limitler: cashfiestada 50$ sırfjunky de 25$
    Not: Her ikisiteyede üye olurken kesinlikle baska bir kullanıcı adıyla girmeyin yada tekrar baska bir isimle üye olmayın aksi takdirde üyeliginiz iptal olur.!ben her iki sitedende faydalanıyorum... ve gercekten aylık güzel bi kazanc geliyor

Buradan üye olabilirsiniz:
    Surjunky
    linke tıkladıgınızda (surf-junky) arasındaki "-" işaretini silin sonra tekrar enter yapın
    Cashfiesta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guney2000 -- 8 Kasım 2007; 19:40:59 >

• AbiCim yha Sen Kimi Kandırıon bu Site Fln ödeme yapmıyor O görüntü de eminim montajdır Gidin Sitede Terms i okuyun Orda açık açık adam ödeme Yapmam Diyor Zaten
    Yapacaksan bunları Yap:
    Bu vereceğim Linklerden Üye Olun bux.to Ve Adbux dan daha iyi Olduğu için Size Tavsiye Ediyorum Bux.to Gibi 1 ay ßekletmeden Paranı Alıyorsun
    1.http://www.icashout.net/?r=milliyet
    Bu site tıklama Başına 1,5 cent veriyor Refererin tıklaması dan %100 Alıyorsun
    2.http://www.just-click.us/?r=milliyet
    Buda tıklama Başı 1 cent Referden %100 Alıyorsun
    3.http://www.daddybux.com/?r=milliyet
    Buda tıklama Başı 1 cent Refden %100 Alıyorsun
    4.http://www.buxgalore.com/?r=milliyet
    Buda Tıklama başı 2 cent veriyor Refden %100 Alıyorsun
    ( Arkadaşlar Referimden üye olursanız Sevinirim Eğer olmazsanız Sizin Hesabı Yabancılara Referer ediyorlar Yabancılara Kazandırmaktansa Birbirimize Kazandıralım )
    Sabit olursa sevinirim Herkesin Bilmesi Gerektiğini Düşünüyorum
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!

• sevgili utku159 senınle msn de daha rahat konusmak ısterım paypal adına başka şeylerden de bı kac sorum olucak....yardımcı olurmusun...lütfen ....

scyhko@msn.com
  • Paypal logosu gördüğün her alışveriş sitesinden alışveriş yapabilirsin.Eğer bozdurmak istersen bozan kişiler var yardımcı olabilirim bu konuda.
  • ya bu tıklamayla para kazanma işi kötü ya..adamlar google'a tıklama başına 10-50 cent para ödüyorlar tıklayanlar yarım cent için adamların reklamını boşa harcadıtıyorlar.Google bu tek bilgisayardan cok tıklamayı engellemeye calıstıgını söylüyor ama %100 engelleyemez engellemekte istemez herhalde
  • arkadaşım bu site yalan!!! yalan olmasının kanıtı sitedeki reklam sayısıdır. ordaki reklamların hepsi siteyi kullanıp para kazananlar tarafından verilen reklamlardır. bende 1000$ falan kazanmıştım ama göndermediler parayı bende reklam olarak kullandım orda. onun için arkadaşlar fazla ümit bağlamayın bu siteye
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.