Şimdi Ara

Mükkemmel Site 50 $ Kazandım!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
5.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bana biraz önce siteden bi mail geldi ....
    Congratulations!
    This is an automated email to inform you that you have won our weekly referral contest!

Bişey kazandım galiba birden 100 dolar yattı hesabıma 11 dolar vardı oldu 111 dolar bakalım alabilcekmiyim
     Mükkemmel Site 50 $ Kazandım!!!
  • paypalına çek o parayaı:)

yeni bir site buldum, aynı advertisingcentral gibi ama bazı reklamlara tık başı 2$ veriyor. 500$ olunca paypalınıza çekebiliyorsunuz. aynı anda advertisingcentral ve bu siteden tıklama yaparak kazanç sağlayabilirsiniz:
    linki (refli, benim referansımla üye olmanız size birşey kaybettirmez); tıklayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: aspci

paypalına çek o parayaı:)

yeni bir site buldum, aynı advertisingcentral gibi ama bazı reklamlara tık başı 2$ veriyor. 500$ olunca paypalınıza çekebiliyorsunuz. aynı anda advertisingcentral ve bu siteden tıklama yaparak kazanç sağlayabilirsiniz:
    linki (refli, benim referansımla üye olmanız size birşey kaybettirmez); tıklayın

paypala istedim parayıda pek güvenmiyorum açıkcası bu sitelere...
  • denemek lazım, ödeme yapanlar çıkıo arada

sonra paypaldan da harcarsın:P
  • istedim bakalım yatacakmı sahtemi anlarız....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanalortamorg

arkadaşlar nasıl ödeme yapıyo ya... 70 tane alt üyem vardı bu siteyi ben yaydım. günde 5 dolar kazanıyodum hiç bişey yapmadan ama ödeme yapmadılar.. forumda SCAM SCAM SCAM diye başlık açtım. ödeme yapmıyolar diye.. sonra banlandım o siteden. paypal alternetifi yeni çıkmıştı paramı istemiştim o da gelmemişti.. sana nasıl geldi???

aynen bana ve bir arkadaşıma da ödeme yapmadılar
  • ben de akşama 50$ yapmış olurum herhalde, akşama ben de paypal a çekcem.
  • Çekersen haber ver

Alırsın umarım alamayan çok kişi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $ -- 29 Ağustos 2007; 11:55:53 >
  • paypala gelmesi uzun sürebiliyormuş, belirli ödeme tarihleri varmış sanırım. o yüzden fazla heyecanlanmayın, paypala geçince haber vercem ben:P
  • 52 $ ı withdraw yaptım paypal a. bi kaç gün içinde aktarılır diye umuyorum. sitesine baktım da ödeme tarihleri ile ilgili bilgi bulamadım?

paypal ı verified yapmadığın takdirde limitli oluyormuş hesap. şu an hesabımı premium a yükselttim fakat status um unverified(kredi kartımı girmedim). bu limit ne kadar acaba, bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspci -- 29 Ağustos 2007; 14:50:24 >
  •  Mükkemmel Site 50 $ Kazandım!!!

burada ne yazmam lazım üstte kullanıcı adı yazılıyo alttaki yere _???????????????????
  • referans linkinden başka linkle girilmiyomu acep
    Allah akıl fikir versin..
  • deneyeceğim.

referans link olduğunu ben de farkettim. boşver referans olsun, bize zararı yok, sadece o fazladan kazanıyor.

ekleme: site firefox ile uyumsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 29 Ağustos 2007; 20:15:47 >
  • şuanda 1.4$ oldu
  • başka para alabilen oldumu
  • siteye mail attım. "gerçekten ödeme yapıyor musunuz?" diye.

gelen cevap.

"
    This is an advertising only site, no cash payouts are made.

Thanks for using the help desk, if you have any further difficulties or are required to respond to your request, please login to the help desk"

yani

Bu sadece bir reklam sitesidir .Ödeme yapılmamaktadır.

Yardım masasını kullandığınız için teşekkür ederim. vesaire vesaire.
  • ya arkadaşım benim şansıma mı geldi para anlamadım alamayan arkadaşları görünce
  • quote:

Orjinalden alıntı: can-selcik

siteye mail attım. "gerçekten ödeme yapıyor musunuz?" diye.

gelen cevap.

"
    This is an advertising only site, no cash payouts are made.

Thanks for using the help desk, if you have any further difficulties or are required to respond to your request, please login to the help desk"

yani

Bu sadece bir reklam sitesidir .Ödeme yapılmamaktadır.

Yardım masasını kullandığınız için teşekkür ederim. vesaire vesaire.

Hönkkkkkkkkkkkk
  • nası yani açık açık biz ödeme yapmıyoz mu diyolar
  • ama bu çok mantıksız oluyo nası paypalı koymuşlar oraya ve ben nasıl aldım parayı anlamadım :S gerçekten güven olmuyo bu siteye demek .ama bi site daha var birazdan yeni konuda koyucam ve bu siteden menmun kalmayan tek insan tanımıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.