Şimdi Ara

Mükkemmel Site 50 $ Kazandım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
5.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yine TIK başına para veren bir site daha. AMA bu site diğerleirnden kat kat daha iyi . siteye üye olup girdiğimizde paid to click bölümünde 1500 civarı link veriliyor size en kötü olan link bile 1 cent veriyor ve genelde bu linklerin 400-500 tanesi 0.05 lik oluyor .ve bu linkler 24 saatte 1 yenileniyor . üstüne her gün yeni linkler de ekleniyor !!!yani link sıkıntısı yok!!! Normal tık siteleri 1 cent verirken bu site 5 cent veriyor tık başına! Hem de linkler o kadar fazla ki kimse sizi sınırlayamıyor. Ancak dikkat edilmesi gereken konu bu sitede tıkladığınız linklerde geri sayım yaptıktan sonra (tık ile para veren her sitede TIK lanan siteler için 25 sn kadar beklendiğini biliyorsunuz) evet nerde kalmıştık linklerde geri sayım yaptıktan ve saniye bittikten sonra size 4 sayı veriyor ve üstte "Click 4" gibi bişey yazıyo o zaman 4 rakamına tıklamanız gerekiyor tıkladığınızda para hesabınıza geçiyor. Yine arada sayfanın ortasında KIRMIZI bi pencerede sorular soruyor (arada bi bu denetlemeyi yapıyor ama bu da önemli sakın boş geçmeyin saymaz yoksa sizin tıkı) bu sorular genelde 3 tane.

1- Do you cheat? -no

2- Pick Blue? -blue

3- 1+1=? TABİ Kİ "2" BUNLAR DOĞRU CEVAPLAR! zaten basit sorular sizin program olup olmadığınızı denetlemek için konulmuştur.

Evet bu kadar.. 25$ olunca e-gold hesabınıza parayı geçiriyosunuz.
    Paypal Hesabına yatırılmasını istiyorsanız 50 $ yapmanız gerekmekte . yüksek bir miktar gibi gözükse de gerçekten en fazla 1 haftanızı alır çünkü link cehennemi bu sitede link dolu diğer siteler gibi premiumlarda daha çok link olayı yok herkese aynı linkler ve çok fazla link var yani.

Ve ben 50 $ ımı bugün aldım arkadaşlar gerçektende çok mutluyum bu tip sitelerin genelde palavra olduğu söylenir ama bu site gerçekten işe yaradı ve şimdi popomundo vb. oyunlarda premium üyelik alıyorum :)

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN!!!! ve kazanmaya başlayın !!

• Ödeme aldığına dair belge koy
  •  Mükkemmel Site 50 $ Kazandım!!!
  • Önemli olan paypal sayfandan bir screen shot
  • buyrun bakalım biraz büyüdü sayfa ama olsun

Mükkemmel Site 50 $ Kazandım!!!
  • saldırın

benim vaktim yok uraşmaya, uraşacaklara bol şans
  • bence kaçırılmaması gereken bi site açılalı çok olmadı sanıyorum ama şu an paid to click bölümünde tam olarka 1579 tane link var

edit : bu parayı da 3 gün de yaptığımı söylemek istedim.. evet gerçek . yanımda bir de tv var tv de film izlerken bir yandan da burdaki reklamlara tklıyordum inanmassınız ama 30 $ dayken 2-3 film süresinde 50 $ yaptım paid to read taki 0.1$ lıklar ve paid to click teki 0.05 $ lıklar ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku159 -- 27 Ağustos 2007; 18:21:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • banka havalesi olmadığı için saldıramıom :(
  • ee paypal hesabı açwww.paypal.com dan biliyosundur. oraya aktarıyolar parayı. sonra istersen kredi kartına geçir parayı istersen alışveriş yap internetten
  • paypal a üye olurken kredi kart numaramı girmediğim takdirde bir sorunla karşılaşır mıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: utku159

ee paypal hesabı açwww.paypal.com dan biliyosundur. oraya aktarıyolar parayı. sonra istersen kredi kartına geçir parayı istersen alışveriş yap internetten

pp türkiyeye ödeme yapmıyor yani kredi kartına aktaramsın parayı , ama domain reglemek için kullanılabilir

• paypala üye olurken kredi kartı numaranı yazmana gerek yok . sadece mail adresin doğru olsun yeter ..
  • tamamdır. peki bu tıklar ne kadar sürede panelde gözüküyor? paypala ne zaman geçiriyorlar?

ekleme: tıklardan kazandıklarımı gördüğüm sayfa withdraw değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspci -- 27 Ağustos 2007; 18:42:39 >
  • my account da görebilirsin kaç para kazandığını . yukarıda yazdığım gibi 50$ olunca paypal hesabına yatırabilirsin parayı withdraw bölümünden .

withdraw bölümünden para yatırıyosun paypala parayı çekiyosun . my account a gir sonra "balance" yazısının sağında yazar kaç para olduğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku159 -- 27 Ağustos 2007; 18:44:31 >
  • tamam az önce kavradım zaten olayı:) biraz pratik gerekiomuş hemen gözüküo hesapta para.
  • evet anında görüntü
  • aspci ne kadar kazandın
  • bi de sitede şu olay yok hani bazı sitelerde diyo sen günde şu kadar tıklarsan 20 ref bu kadar tklarsa bi de premium olursan ayda bilmemkaçyüz dolar kazanırsın falan :D o yok ne kadar tıklarsan o kadar alıyon ben yaz tatilinde koca gün bilgisayar başında oluyorum genelde istediim kadar bas bas
  • 0,6 fln yaptm sanırım 2 pencere açıom ve siteleri gezerken onları bi pencerede sekmeler halinde, bu advert..... sitesini de başak bi pencerede açıom, siteleri gezerken arada tıklıom

withdraw dan parayı çekerken mi giriyoruz paypal kullanıcı adımızı falan?
  • evet zaten yeterli paran oldğunda paypalı seçince görüceksin paypal a kayıt olduğun kullanıcı adı ya da maili soruyor sana . basit yani
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.