Şimdi Ara

MuLaN The Best Game

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar suan oynadigim server yaklasik 7 8 aydir acik ve bende bu serverda adminlik yapiyorum.

500x, 1.1e ve baslangicta otamatik olarak 32000 stat geliyor. serverda 1200 online limiti var 1200 kisiye kadar no lag. surekli kundum +4 +5 eventleri yapiliyor. zen yardimida cabasi.

oyun sitesiwww.bestgamezone.org

benim mailim man_jaq@yahoo.com hepinizi bu eglenceli servera beklerim. denemekten zarar cikmaz denedikten sonra farki anlayacak ve birakmak istemiyeceksiniz :))

• quote:

Orjinalden alıntı: ManJaQ Warlike

arkadaslar suan oynadigim server yaklasik 7 8 aydir acik ve bende bu serverda adminlik yapiyorum.

500x, 1.1e ve baslangicta otamatik olarak 32000 stat geliyor. serverda 1200 online limiti var 1200 kisiye kadar no lag. surekli kundum +4 +5 eventleri yapiliyor. zen yardimida cabasi.

oyun sitesiwww.bestgamezone.org

benim mailim man_jaq@yahoo.com hepinizi bu eglenceli servera beklerim. denemekten zarar cikmaz denedikten sonra farki anlayacak ve birakmak istemiyeceksiniz :))

slm o serverde bende kasiorum Nickim: Black[BK]

• hehe dusuncelerini yazabilirsin buraya her turlu elestiriye acigim. serveri guzellestirmek icin herseyi yapabilirim :))
  • bence server açırı kolay başlangıçta 32 kk point geliyo adam bundan sonra zaten kasamıyacağı yer yok yine 32kk point gelsin ama expi 50 düşürün daha zevkli olur bide adminler para jewel felan dağıtıyo arkadaşlarına (sen yapıyomusun bilmem ) diğerlerine vermiyolar felan bu benim hoşuma gitmedi fazla
  • zaten ikinci olarak 25x lik bir server acmayi dusunuyorum ama kasmasi olede cok zor oluo ve spotlar cok ii olmali insallah onuda acacam. bu serverda ole. fazla yardim ediyoruz. ama genede bizim server kadar ii ve 24/7 online olan server yok denecek kadar az.
  • zaten bu server 4 5 karakter kasmak istiyen orta halli kolay server arayanlar icin ideal. duel gıildwar item avciligi on plana cikiyor bizim serverda :))
  • o degil insan sitenin girisine koydugu sesi biraz kisar koltuktan du$tum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    True Crime - Streets Of LA
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: HolyAty

o degil insan sitenin girisine koydugu sesi biraz kisar koltuktan du$tum...

+1907
  • :)) ses okadar acikmiydi ya.
  • arkadaslar kimsenin girmeye niyesti yok sanirim ama girince birsey kaybetmezsiniz. bence girmezseniz cok sey kaybedersiniz
  • quote:

arkadaslar kimsenin girmeye niyesti yok sanirim ama girince birsey kaybetmezsiniz. bence girmezseniz cok sey kaybedersiniz

ben oyuna giriyorum 6 resim oldu, bu arada oyundaki nickin ne?
  • oyunda fazla adamim var admin oldugum icin ama ana caracterlerim ManJaQ, COADMIN ve MUHAMMED

oyunda beni bulamasaniz bile bana maille ulasin bir sorun oldugunda. man_jaq@yahoo.com herzaman elimden geldigince yardim ederim.
  • girdim ama pek bişey anlamadım serverdan, yıllar önce darklords mu online serverı zamanında oynamıştım, eskiyi hatırlamak için bir geldim, ii güzel kurmuşsunuz, yeni itemler haritalar fln ama insan kalmamış...
    gördüğüm kadarı ile bayağı türk var ama soru sorarsan bi tanesi dönüp yüzüne bakmıyor, öyle kendi kendime sanki npc lerle konuşuyormuşum gibi hissettim kendimi, bişeyler konuşan insanlar ise dilini bile anlamadım, sanırım onlarda ingilizce pek anlamıyor, kısacası herkesin kendi kendine oynadığı garip 1 server olmuş, biraz daha kalabalik bir ortamda single mu oynamak gibi bişey bu server...
  • serverdaki yabancilarin hepsi cok ii ingilizce biliyor ve hepsi turklerden daha sicak kanli emin olabilirsin. ayrica insan kalmamis dedin serverin 200 300 arasi online i oluo. turklere gelince sanirim sana rast gelmedi cok kaliteli arkadaslarim var serverda. farkli insanlarlada iletisim kurmak isteyen ve bir yandanda turklerle ortam yapmak istersen ideal bir server bence.
    zaten serverin kagit ustunde hata bulunmasi gercekten zor. daha iisi nasil olabilir bilmiyorum. server icin elimizden gelen herseyi yapiyoruz. ilginc fikirlere aciiz bu arada herseyi yapabiliriz muda
  • ya res atma parasını azaltın.200 mil toplamak olum gelio.diceksinis saten 1 mil zen dusuo.ama iste useniom 200 kere zenin ustune tıklamaya.bide şu zen işini azaltsanız.50 mil felan olsa.daha ii olur.
  • quote:

serverdaki yabancilarin hepsi cok ii ingilizce biliyor ve hepsi turklerden daha sicak kanli emin olabilirsin. ayrica insan kalmamis dedin serverin 200 300 arasi online i oluo. turklere gelince sanirim sana rast gelmedi cok kaliteli arkadaslarim var serverda. farkli insanlarlada iletisim kurmak isteyen ve bir yandanda turklerle ortam yapmak istersen ideal bir server bence.
    zaten serverin kagit ustunde hata bulunmasi gercekten zor. daha iisi nasil olabilir bilmiyorum. server icin elimizden gelen herseyi yapiyoruz. ilginc fikirlere aciiz bu arada herseyi yapabiliriz muda

yabancılar konusunda katılıorum.pls party dedim.adam hemen attı.

bir türk görüom.aga party atarmısın diom.son lwl ler çıkıcam dio

onun için yabancılar türklerden daha ii.yabancılara b.. atmayalım.

NOT:ingilizcem 2 sadece pls party felan yazıom.adamlar anlıo.

• parayida dusurebilirim sonradan ama sen para ihiyacin oldumu bana caracter ismini ve istegini mail atarsan ben yardim ederim. zaten oyunda herhangibir gmden istesen verirler.
  • quote:

parayida dusurebilirim sonradan ama sen para ihiyacin oldumu bana caracter ismini ve istegini mail atarsan ben yardim ederim. zaten oyunda herhangibir gmden istesen verirler.

burdan özelden attım.gelen kutusundan bakarsın.
  • benden isteklerinizi mailime atarak yaparsaniz sevinirim :)
  • oyunda nerdeyse tum buglar acık. ne parası benim uzerimde 13luk full set var. vede kasamda 4 yedek. server cok kıyak tum hacklaer calışır durumda. birde serial kontrolu yok serverda aynı olan itemlerim aynı serialda ama nedense banlanmadım :D

baglantısı cok saglam olsada acemi bir server 2 gunde stat ve setim full oldu. daraldım ...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.