Şimdi Ara

MuLaN The Best Game (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

• quote:

Orjinalden alıntı: MGCahit

ya kardeşim bize acil lazım kafamın tası attı zaten server 2 ye ayrılmış.

kardeşim uzme canını bu MU ONLİNE burda server bitmio ki biri kapanıo birisi acılıo

• ya gerçekten saol ama bu server guzeldi yaa
  • kardeş sen nerde takılıyon???
  • ben 15temmuz da arkımın server açılcak oraya gitcemtavsiye ederim
  • ok geliris ayıp ettin
  • quote:

birincisi server tek server baska serverin dosyasi uzerinden girmeye calisiyorsun sanirim. ve siteden eger mulan exe i indirip denersen hicbir sorun kalmaz...

• quote:

Orjinalden alıntı: dj_funky

quote:

kardeşim uzme canını bu MU ONLİNE burda server bitmio ki biri kapanıo birisi acılıo

MULAN in kapanma gibi bir olasilik yok. bizim serverimiz iki gun acik 5 gun kapali olan serverlardan deil. ve 8 aydir 7/24 online. cok nadir save ve bakim icin kapatiyoruz. bizlerin basina birsey gelmedikce serverimizi surdurecez insallah...

• quote:

Orjinalden alıntı: ManJaQ Warlike

quote:

Orjinalden alıntı: dj_funky

quote:

MULAN in kapanma gibi bir olasilik yok. bizim serverimiz iki gun acik 5 gun kapali olan serverlardan deil. ve 8 aydir 7/24 online. cok nadir save ve bakim icin kapatiyoruz. bizlerin basina birsey gelmedikce serverimizi surdurecez insallah...
    server kapalimi arkadaslar oyuna girmeye calisiyorum ama tou are disconnected server dio hayirdir ??

• GM ARKADASİM bi cevap vereblirmisn
  • ya bialder neden kaale almıyosunuz anlamadım gitti varsa bi prolem yazarsın olur biter yukaridaki mesajında atıp tutuyodun server7/24 die bu nasil 7/24 server anlamadım ustune ustelik sorulan sorulara cvp bile verme gereği duymuysunuz insan nezaketende olsa bi cvp verir yazık ya
  • admin kardeş sanırım oyunda bakımlama varmış.hala server tek.ve MULAN harika bi oyun bırakcagımı sanmıyorum.ve sabahları server neden kapalı oluyor?kaçta açılıyor?
  • vala sabah kapalı ben çoğunlukla sabahları oynamayı seviyorum eğer bi bakım ı falan varsa soyleyin de boşa olay çıkmasın

MGCahit seni ekledim msn e ok

• YAA HOCAM (yani GM ler) serverde ne sorun var?ne zaman acilacagini soyleyin?her seyi solemissiniz bi ne zaman gelecegini solememissiniz.kimi diyo patch falan kimi diyo kapandi kesin bi cvp yazın suraya.. SAYGILARIMLA
  • abi bir kaç gundur server geç açılıyordu zaten muhtemelen serverla ilgili bişey vardır ama kapancağını sanmıyorum çunku kapansa sitede kapanırdı
  • peki hocam bekleyelim bakalim su serveri tuh be ilk defa darklord kasiyodum.tam da zevkini cıkarmaya baslamistim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kryzalid

ya bialder neden kaale almıyosunuz anlamadım gitti varsa bi prolem yazarsın olur biter yukaridaki mesajında atıp tutuyodun server7/24 die bu nasil 7/24 server anlamadım ustune ustelik sorulan sorulara cvp bile verme gereği duymuysunuz insan nezaketende olsa bi cvp verir yazık ya

arkadaslar server yaklasik 8 aydir surekli acikti ve serverdaki bazi olusan buglari temizlememiz gerekiodu. cok yogun oldugum icin formada giremedim kusura bakmayim. server tekrar 7/24 kullanima acilmistir. ve sabah server hic kapali olmadi. eger oyle bir durum olursa sugun su saatte kapaliydi dei mail atarsaniz gerekeni yaparim arkadasim.
    ayrica serverda istediginiz yenilikleri burdan arz edebilirsiniz. elimden geldigince serveri sizin istediginiz gibi yapmaya calisiriz. yakinda mulan icin turk formuda eklemesi yapicaz orada daha ii paylasim icine girebiliriz.
    serverdaki en son yenilik chaos ile +13 full e yakin optionlu item satimi bence isi gucu birakip chaos yoplamaya baslayin
    satislar acik arttirma usulu olacak 2 gunde bir.

herkese ii eglenceler....

• mulan bende o serverda kasıyorum cokta güzel nerdeyse yarı yarıya fulledim adamlarımı

BEN: CEZAYİRLİ
  • he unutmadan adminler sizlerede teşekkür ederim yani her konuda yardımçı olduğunuz için burdaki nizk cazeyirli ama oyundaki nick farklı bunuda bilin ok

• quote:

Orjinalden alıntı: cazeyirli

he unutmadan adminler sizlerede teşekkür ederim yani her konuda yardımçı olduğunuz için burdaki nizk cazeyirli ama oyundaki nick farklı bunuda bilin ok

onemli deil elimizden geldigince yardim etmeye calisiyoruz...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.