Şimdi Ara

MuLaN The Best Game (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya res 200m olmadan atılmıyomuş lvl 400üm param yok bless soul alan yok napcam???
  • bana
    quote:

Orjinalden alıntı: ko_umut_ko

ya res 200m olmadan atılmıyomuş lvl 400üm param yok bless soul alan yok napcam???
    mail atarsan sana para veririm. caracter ismini yazman yeterli. man_jaq@yahoo.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: ManJaQ Warlike

bana
    quote:

Orjinalden alıntı: ko_umut_ko

ya res 200m olmadan atılmıyomuş lvl 400üm param yok bless soul alan yok napcam???
    mail atarsan sana para veririm. caracter ismini yazman yeterli. man_jaq@yahoo.com

manjak kardes bana bless falan verirmisin bide item res 28 hala ustumde legendary set war +0

nick: Black[BK]
  • nick=Black[BK] bu ama sen legandremi takiyon yoqsa her char istedigi itemi takabiliyomu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIRST

nick=Black[BK] bu ama sen legandremi takiyon yoqsa her char istedigi itemi takabiliyomu??

hayir takamiyor arkadas yanlis yazdi yada o car sm :))
    bu arada itemi kendiniz bulmaniz gerekio. ben +13 full optinlu set satiyorum.
    serverda kundum +4 +5 eventleri yapilio oralardan temin edebilirsiniz istediklerinizi. blees soullari gm lerden isterseniz yardimci olurlar.
    ayrica serverda chaos ile ozel item satislari basladi. bu satislar acik arttirma usulu oluo. isterseniz chaos toplayarak bu eventede katilabilirsiniz.
  • ALLAH RIZASI İÇİN BİRİSİ BANA İNİK MU LAN I GÖNDERSİN BEN YURTTA KALDIĞIM ÇOK KALAMIYOM CAFEDE PLS PLS

MSN ADRESİM: player.polat1@hotmail.com
  • manyaq sana bisi sordum satayimmi charı sana sorayım dedimde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Witch_King

manyaq sana bisi sordum satayimmi charı sana sorayım dedimde

ben 50 dolara full stat full itemli car satiyorum zateen. sen o cara musteri bulabilirsen satabilirsin ben karismam :))

bu arada mulanin tam surumunu isteyen arkadasim mulan 238 mb. kaldigin yurt hangi sehirde belki kargo ile atarim.
  • nie abi lütfen lütfen
  • quote:

nick=Black[BK] bu ama sen legandremi takiyon yoqsa her char istedigi itemi takabiliyomu??

dostum ben nickime yanlislikla bk yazdim olamazmi?
  • KARDEŞLER MU LAN A NOLDU DİSCONNECT ATIYOOOOOOOOOOOOOOOo

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmet0022

KARDEŞLER MU LAN A NOLDU DİSCONNECT ATIYOOOOOOOOOOOOOOOo

hicbirsey olmadi sadece restart attim

• quote:

Orjinalden alıntı: ManJaQ Warlike

quote:

Orjinalden alıntı: ahmet0022

KARDEŞLER MU LAN A NOLDU DİSCONNECT ATIYOOOOOOOOOOOOOOOo

hicbirsey olmadi sadece restart attim

ya bide ben nickimi degistirmek istiyorum nasil yapacam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 6 Temmuz 2006; 16:18:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dragon

quote:

dostum ben nickime yanlislikla bk yazdim olamazmi?

Bende Merak ettim sordum bk yazinca tabi insan merak ediyo bk nasıl legandre takar diye
  • ya devil square nasıl gideilirim
  • ya server dc veriyo bir an önce çözseniz şu sorunu???
  • vala bi oynayamadık haa
  • ya olm yeni version indir falan diyo biz nerden indirecez.ayrıca serveri 2 ye bölmüşler 2 server olmuş ben bu oyunu bıorakıyorum.serveri 1 tane olan bi oyuna baslıyorum
  • ya kardesim new versiyon nerden bulacaz====================?????????????????????????????????????
  • ya kardeşim bize acil lazım kafamın tası attı zaten server 2 ye ayrılmış.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.