Şimdi Ara

MuLaN The Best Game (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sherbetly özel mesaj attimda sana bakabilirsen sevinirim.
  • yaaa ben bi türlü bu serveri indiremedim.hosuma da gitti.burda bir sürü server var hangisini indirmeye baslasam baska bir server daha güsel geliyo.bi yardimci olun da su clienti indireyim.simdiden tesekkur yaparim.
  • ben serverda online insan yok demedim, insan yok dedim...
    evet saatlerde oynayıp 40-50 rest attıktan +10/13 setleri dizdikten sonra eminimki o çok kaliteli insanlar meydana çıkmaya başlıyordur...

neyse fazla konuşmaya gerek yok, giren görür zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fistan

ben serverda online insan yok demedim, insan yok dedim...
    evet saatlerde oynayıp 40-50 rest attıktan +10/13 setleri dizdikten sonra eminimki o çok kaliteli insanlar meydana çıkmaya başlıyordur...

walla dostum bu konuda sana katiliyorum adamlara bi soru soruyorum hic cevap vermiolar anca bi kaç tanesi insaflı çıkıp yardım ediyor
  • bana sadece pathci lazim ama full client var sitede nabacam:S
  • full clientti indir o zaman
  • patch atarmısınız bana upload edip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_turka -- 1 Temmuz 2006; 10:59:52 >
  • beyler hadi bulun su patch i
  • manjoq sana bi pm attim ozelden msj attım yane okuyabilirsen sewinirim?
  • manjaq serverda başarılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sherbetly

oyunda nerdeyse tum buglar acık. ne parası benim uzerimde 13luk full set var. vede kasamda 4 yedek. server cok kıyak tum hacklaer calışır durumda. birde serial kontrolu yok serverda aynı olan itemlerim aynı serialda ama nedense banlanmadım :D

baglantısı cok saglam olsada acemi bir server 2 gunde stat ve setim full oldu. daraldım ...

sen ole san akilli kardesim. gir bakalim simdi setlerin ne halde.
    aa bu arada 25 ten fazla ise item sayisi carinda banlanmistir yazik
  • quote:

Orjinalden alıntı: tgbv

manjaq serverda başarılar

tesekkurler abi. sanada basarilar TURKISH-MU ile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dragon

quote:

walla dostum bu konuda sana katiliyorum adamlara bi soru soruyorum hic cevap vermiolar anca bi kaç tanesi insaflı çıkıp yardım ediyor

yardima ihtiyaciniz oldugunda bana mail atabbilirsiniz. elimden gelen yardimi yaparim.
    ayrica siz insan olduktan adam gibi adamlar karsiniza cikacaktir zaten. ayrica serverin cogunlugu yabanci oldugu icin belki sizi anlamadiklarindan nole durummlar oluyordur.

• quote:

Orjinalden alıntı: ManJaQ Warlike

quote:

quote:

yardima ihtiyaciniz oldugunda bana mail atabbilirsiniz. elimden gelen yardimi yaparim.
    ayrica siz insan olduktan adam gibi adamlar karsiniza cikacaktir zaten. ayrica serverin cogunlugu yabanci oldugu icin belki sizi anlamadiklarindan nole durummlar oluyordur.

manjak kardes acaba sifremi nasıl degistirebilirim oyunda?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ManJaQ Warlike

quote:

quote:

manjak kardes acaba sifremi nasıl degistirebilirim oyunda?

eger man_jaq@yahoo.com a acc eski sifre ve istedigin sifreni maille yollarsan deisirim.

• arkadaşım bak o server da pk lık kısıtlanmış ben gidiyom 0 res li elf le kesim ordan gm ahmet gelio beni banlıyo söleğin o ahmete ona papuçu ters yediririm hediyeside su borusu oldumu orda uçarak zaten dk beni nasıl yanına çekti anlamdım ben kaçtım gm beni keser kaçim derdindeyim baktım bişi yapmadı yanına gittim neden insanları kesiyon dedi puff banlandım data////:// DisConnect From server lütfen daha sonra gene deneyiniz
  • siteniz güzel exp oranı gusel oyunda gusel yanlız bi konuda herkes hem fikir muhabbet yok serverda :) site icin teskr ManJaQ Warlike
    1 sorum olucak yanlız aida ve ya kalimada ki yaratıkları 10 res olmama ragmen gormemle yatmam bir oluyo bunları oldurebilmem icin kac res atmış olmam gerekiyo bilgisi olan varsa yazabilirmi acaba
  • yaww ben archangel clientini indirdim ordan oynamaya calisiom ama sizin sitede patcler yok yaw ManJaQ Warlike lutfenn patch konusunda bi yardim ett!!!
  • ya bana manjoq pm atmış patch lari kaldırmışlar saten normal indirmemiz gerekiormuş full clienti...!
  • SELAM BEYLER BENİM O SERVER SUPER Bİ CHARIM VAR İSTERSENİZ SATARIM AMA ONCE MANİAC A SORMAM LAZIM NE DERSİN MANYAQ
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.