Şimdi Ara

mulefactory kullanan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mulefactory da direk item satıyor adamlar nasıl oluyor anlamadım bilen var mı?

• enteresan bir durum.merak ettim simdi aklima gelen soru , itemi alacak sahis itemi arayanlarla ayni partyde olmasi gerekli degil mi?ayni partyde zannedersem gerekli olan itemi dusurup veriyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hesabı alıyorlar, onunla da birisi oynuyor. Seri şekilde item arıyorlar. Örneğin IK set, 3 barbar olarak seti isteyen barbarı da alıp seri şekilde grift yapıyorlar. Hem Kadala'dan kumar oynayarak hem de RG'den sonra düşen item'lardan seti arıyorlar işte. Gayet iyi bir iş, valla yapılabilir aslında.

Thunderfury'e 46 yuro istenmesi, Ramaladni için 3 saat belirlenmesi pek mantıklı gelmedi ama bilemedim.

Edit Akbayram: 500 blood shard'a 6 yuro ve 1 saat (Hem fiyat hem süre fazla, ben 500 bs'yi 6 dakikada topluyorum.), 100 milyon gold'a 1 gün ve 22 yuro (100 milyon gold'u 1 saatte yaparım sanırım.) gayet kanırtıcı fiyatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 27 Nisan 2015; 15:42:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Bence hesabı alıyorlar, onunla da birisi oynuyor. Seri şekilde item arıyorlar. Örneğin IK set, 3 barbar olarak seti isteyen barbarı da alıp seri şekilde grift yapıyorlar. Hem Kadala'dan kumar oynayarak hem de RG'den sonra düşen item'lardan seti arıyorlar işte. Gayet iyi bir iş, valla yapılabilir aslında.

Thunderfury'e 46 yuro istenmesi, Ramaladni için 3 saat belirlenmesi pek mantıklı gelmedi ama bilemedim.

Edit Akbayram: 500 blood shard'a 6 yuro ve 1 saat (Hem fiyat hem süre fazla, ben 500 bs'yi 6 dakikada topluyorum.), 100 milyon gold'a 1 gün ve 22 yuro (100 milyon gold'u 1 saatte yaparım sanırım.) gayet kanırtıcı fiyatlar.

Birde şöyle birşey yazmışlar...

The stats of this item will be about 30% better than the original's.

30% daha iyi ne demek ya...

• En iyusi boyle bir site oldugunu unutmak ve ve alin teri ile gerekli olan itemi riftlerle ve kadala ile aramak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuujinsan F kullanıcısına yanıt
    Ancient olanlar için yazmışlardır sanırım. Ancient item'lar %25-%30 daha iyi özellikli oluyor.
  • PAra veriorsun sana istedigin itemi buluorlar tabii bot kullanarakSezon sonlarında blizzard toplu banlıor botcuları hem paran gidior hemde hesabın
  • Az kaldı az şu ancient krider yüzünden oyunu bırakcam onuda bulabilirlermi acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.