Şimdi Ara

Mültecilere Avrupa Kapısı açıldı ( HABER KANALLARI DOĞRULADI ) [ ANA KONU ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
3
Favori
26.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayrıca bir insanı neden seyahat özgürlüğünü elinden alirsinki. İnsan haklarına aykırı değilmi. Adamlar daha iyi bir hayat için Avrupa'ya gitmek istiyor sen neden insanların geleceği ile oynuyorsunki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gideceklerini sanmam istanbulda bazı bölgeleri adeta ele geçirdi adamlar

• Kimse gitmez açsan ne olacak

• çoktan yapılması gerekiyordu. bizim mültecilerle değil kendi insanımızla ilgilenmemiz gerekiyordu.

bu sorumluluğu niye aldık? altı üstü sadece sınırımızı koruyabilirdik, kimsenin iç işlerine karışmayabilirdik, bu insanlarla uğraşmayabilirdik. bizimkiler bildiğin kabuk bağlamış yarayı kaşıdı.

yetkililer suriyelilerden medet umacağı yere sadece kendi insanından yardım istese yardım etmez miydik? ederdik. ama bizlere de fazlasıyla ayıp ettiler. şimdi sonuçları ne yetkilileri, ne de suriyelileri etkiliyor. bu kargaşa yüzünden orada canını veren evladın sadece seni, beni yakıyor.

alıntı
  • Erdoğan sadece bunu yaparak bile büyük işler başarabilir. Bu koz ne kadar güçlü kimse farkında değil galiba. Avrupa’nın değerini düşürür bu durum. En az 3-5 milyon mülteciye yol verilmeli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yalan haber inanmam. Göndermeyi de beceremez.
    R yapacaktır. Zaten adamlar önlemlerini çoktan almıştır.
    Birde üstüne corona var, zor be!

• Bence de çok geç alınmış bir karar. Avrupaya gitmek isteyen mültecileri zorla engellemek külliyen hataydı. Umarım bir daha benzer kritik hataları yapmazlar.
  • 1- Sen bu haberlere inanıyor musun ? Dün şehit haberleri öncesi medyanın %90ı şu kadar hedef vuruldu, tank ele geçirildi, milis etkisiz hale getirildi diye aynı anda haber yaptılar. Neden, çünkü kötü haber öncesi birazcık insanların acısını sindirmek için.

2- Dün gece şehit olunca mı bu fikir akıllarına gelmiş.Önceden akıllar neredeydi ?

3- Kapıyı hafta sonu kapatmayacakları ne malum ?
  • Avrupada bacaklarini acti bekliyor. Pardon kapilarini Gitmeye calisanlari hepsi sinirdan top gibi sekip bize donecek Uzulmeyin ummetci ak fanlar, kardesleriniz istesede gidemez bir yere.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar düzenini kurdu artık burda, çoğunluğu gitmez. Beleşten yaşıyorlar niye gidip sürünsünler

• O kadar yasa maddi yardım varken niye gitsinler ?

Zaten gidecekleri yerde yaşayacakları ne malum

Bu zalimler sınır kapısnda tarar öldürür hepsini.
  • Arkadaşlar aklımda bir soru var

Diyelim ki Avrupa istemiyoruz, göndermeyin dedi.

Ve sınırlarına silahlı asker koydu, geçeni vururuz diyemezler mı ?

• Gittikleri yok. Hepsinin üzerinde TC damgalı mal, mülk tapuları var. Düzenlerini kurmuşlar, hayat bedava, devlete en ufak sorumlulukları yok, sağlık-eğitim bedava... Kimse kimseyi kandırmasın. Eminönüne gelsinler gidiyor diyenler, yığıınla var burada.

100 MB fiber internet var. Şu yazıyı bile zor yazıyorum. İnternet sürünüyor.

• Sınır kapılarını açsan ne olacak yunanistan sınırda bekletir geri yollar idlib bölgesinden gelen yeni göç dalgası tepki çekmesin diye gaz almak için yapılmış haberler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaninei -- 28 Şubat 2020; 9:43:52 >
  • hazırlayacaklar şişirme botları 5000 tane sahilde verecekler

sür yunanistana

• Geçiş gerçekleşiyor şu an tvde canlı yayınlardalar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • koruma da verseler

• Hiçbiri öyle kolay kolay gitmez. Hepsi düzenini oturtmuş bir şekilde. Öyle kolay kolay alıştığın yerden gidemezsin.

Onlar güzel güzel nargile keyfini sürerek yaşamaya devam ederler.
  • Onların yerinde olsam bende gitmem. Hastane beleş, her gün yemek veriliyor, yardım kolileri içinde yağ, çay, şeker herbirşey var dağıtılıyor, polis suriye dokunmuyor dokunanıda engelliyor, nargile serbest istediğin yerde yak iç, dükkan aç ne evrak ne izin karışan yok.
    Kim gider ki?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.