Şimdi Ara

Mültecilere Avrupa Kapısı açıldı ( HABER KANALLARI DOĞRULADI ) [ ANA KONU ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
3
Favori
26.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç bir yaptırımı olmayan bomboş bir ülkeyiz. Kapıları açsan ne olacak kim gidecek? Ya da gideni kim alacak? 33 şehitin karşılığı bu mu yani?
  • Kapılar kapalı, mültecilerin çıkışına izin verilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne saçma stratejidir,ne saçma politikadır ya.Ne alaka mültecilerin AB'ye gitmesi için kapıları açmak?Arkamızda dursun batı diye atılmış adımsa komik olur,dolar daha da yükseliyor.
  • Çok derin bir hamle gerçekten bizim hükümetimize yakışır

• Bizde mülteci kılığında gidebilirmiyiz acaba

• beyler ciddi ciddi bende gitmeyi düşünüyorum acaba ne olur bizim kimliklere bakıp almazlar mı ya da kaçak göçek gitsek daha sonra geri atarlar mı,bu fırsat bi daha gelmez gibi ama benim tip ofsayt sarışın ve beyaz tenliyim

• Elimizdeki tek koz bu mu yani

Avrupasında da çok da....

Umurunda

Açarsan aç diyordur..

Adamlar onları öyle bir masraf yapar kaçinmaz ki

Hepsine tek tek paraşüt giydirip

Uçak Suriye üzerinde iken geri atar

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Reuters bile ciddiye alıp haber yaptığına göre durum ciddi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Pazarlik ve santaj icin bunu yapiyoruz.yalan yok ama hukemetin tek caresi bu olmamali.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamları öğretmen yaptık doktor yaptık bırakıp gider mi belki asker bile olan vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Adamları öğretmen yaptık doktor yaptık bırakıp gider mi belki asker bile olan vardır
    Nargileci tayfa yeteri kadar Ege ve Marmara havası aldı, birazda Tuna nehri ve Baltık denizi havası alsınlar

• Şimdi birşey söylerimde 17 yıllık üyeliğimi yakmak istemiyorum. Bu ülke dış politikada bukadar beceriksiz bir politikayı daha önce hiçbir dönemde yaşamamıştır. Bunları serbest dolaşım verilmediği ilk saatte yapacaktınız. Şimdi bir atasözü derki GÖR GÖTÜM YOLLARI İÇ SOĞUK SULARI.

• Türk vatandaşı araya kaynayıp gitmeyi düşünüyor siz gitmezler diyosunuz. Giderler çok güzel giderler. Tabii kalanlar olacak ama 3 tane yollasak kardır. AÇIN KAPILARI.

• quote:

Orijinalden alıntı: malaustası

beyler ciddi ciddi bende gitmeyi düşünüyorum acaba ne olur bizim kimliklere bakıp almazlar mı ya da kaçak göçek gitsek daha sonra geri atarlar mı,bu fırsat bi daha gelmez gibi ama benim tip ofsayt sarışın ve beyaz tenliyim
    Heee git'de gör an....

Daha kapıya varmaya yunan askerleri esir alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerarici1110 -- 28 Şubat 2020; 11:22:59 >
  • @Adminler
    Irkçılık, faşistlik, halkı galeyana getirmek... Ne ararsanız var. Seri bir şekilde müdahale etmeniz dileğiyle. Saygılar...

• anakata kullanıcısına yanıt
    Bak yarın ab vizeleri kaldırsın 20 milyondan fazla vatandaş Türkiyeyi terk eder. Muhtemelen bizde

• Müthiş devlet politikamızı devreye sokup, kapıları açtık gerisini onlar düşünsün!!
  • radko kullanıcısına yanıt
    Keşke. Ülke bir rahatlasa.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.