Şimdi Ara

Mültecilere Avrupa Kapısı açıldı ( HABER KANALLARI DOĞRULADI ) [ ANA KONU ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
3
Favori
26.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gidenler afgan pakistanlı ve afrikalı. suriyeliler burada kök saldılar, işyerleri var dükkanları lokantaları vs . ev aldılar ev kiraladılar çocukları sabah kalktı okula gitti , kimi vatandaş oldu vs. 5 milyon suriyeli olduğu söyleniyor günde 10.000 'i gitse tam 500 gün sürer gitmeleri, ki günde 10.000 imkansız ayrıca da 500 gün sınırı açık tutmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFBC3338C -- 28 Şubat 2020; 12:0:13 >
  • Bizans Kargası kullanıcısına yanıt
    Sadece NTV izliyorsunuz sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    CNN Türk
    Haber Turk
    Milliyet
    Cumhuriyet
    MSN com
    İnternet Haber
    Enson haber
    Haber 7
    NTV

Baska kaynak vereyimmi ? Yeterlimi ?

• Violet Evergarden kullanıcısına yanıt
    Halk tv den baktım 12 yıldır 5 yıldır 4 yıldır tr de yaşayıp giden suriler var umarım en az %20 si bu akıma uyar ve buradan gider temennim tamamı aslen ama o imkansız...

• Gitmezler. Gitse de kim kabul edecek.
  • En sonunda doğru bir adım .Hatta devlet göçmenleri sınır kapılarına doğru yönlendirmeli ve ulaşım hizmeti sağlamalı .Bu arada dövelim falan diyen arkadaşlara da uymayın. Bu insanların burada olması en başta bizim suçumuz. Yine hepiniz din dil ırk ayrımı yapmadan insanız.Bu göçmenlerin ülkenin durumunu kötüleştirdiği doğru olsa da insanlıktan çıkmamalıyız. Umarım bu kapı açma muhabbeti geçici değildir gaz almak için.
  • maestro35 kullanıcısına yanıt
    sen kendini tatmin etmeye devam et.

• maestro35 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam benim hatam 3 değil 4.ve özellikle buna bağımlı 5. maddenin işletilmesi gerekli

Bak bunlarda Çokgüzel Hareketlerdeki tiyatro oyuncuları.

Sınıra dayanmis gibi program cekiyorlar.

Mültecilere Avrupa Kapısı açıldı ( HABER KANALLARI DOĞRULADI ) [ ANA KONU ]

Anlık..

Budami gol degil

• Valla iktidarı ne kadar eleştirsek az da eğer bu haber de diğerleri gibi gaz alma haberi değilse inanın bu zamana kadar yaptıkları en doğru adım olmuş olur.Vallahi adam gibi bu kararın arkasında dururlarsa bu mesele çorap söküğü gibi çözülür.
  • Hatta bence şehirlerden belediyelerin otobüs kaldırması lazım.
  • bunun ne kadar dogru bir adim oldugu tartisilir.
    soyleki:

rusya 1 tasla 2 kus vurmus oluyor.
    hem idlib'de istemediklerini vurmus oluyor.
    hem de multecileri avrupa'ya gondererek avrupa ulkelerini, nato ulkelerini karistirmis oluyor.

rusya'ya odul gibi bir sey bu.
    tabi suri'lerin turkiye'den gitmesinin de pozitif etkisi olacaktir.
  • Tahmin ettim zaten.. yoksa elestiri olsun diye yazmadim

İnsanimizin gözüne perde inmis.. gerceklere bile yalan haber diyorlar :)

Dünya medyasi bile bunu haber yaparken Bana " sen kendini tatmin et " diyor vatandaş. Yahu ne tatmin edeyim . Param var pulum var şükür

• Sadece 72 saatliğine açık, reis istediğini alırsa sınırlar bir daha kapanır

• Şu ana kadar kaç kişinin çıkış yaptığını öğrenebiliyor muyuz? Biz öncesinde gitmek isteyenlere neden izin vermiyorduk onu anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertKabuk -- 28 Şubat 2020; 12:28:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Yok hocam haber doğru, halk tv ve tele1 de veriyor. Ama uzun süre sınırları açık bırakmak gerek yoksa bu adımda havada kalır!

• Haber Global da naklen izliyorum şu an..

Otobusler kalkiyor. Pakistan..Afganistan..daha cok var sanki.. Suriyeliler var.. 72 saat acik kalacak deniyor .. sonra yine kapatilabilirmiş.

• Herkes in merak ettiği soru.. Yunanistan sınırlarını açmayacak mülteciler geri mi dönecek?

• olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Dövmek nedir yaa! en mantıklısı süre sınırı olmadan kendi ülkelerine veya avrupa ülkelerine yolcu etmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro35

Haber Global da naklen izliyorum şu an..

Otobusler kalkiyor. Pakistan..Afganistan..daha cok var sanki.. Suriyeliler var.. 72 saat acik kalacak deniyor .. sonra yine kapatilabilirmiş.
    " 72 saat açık "

Böyle birşey olursa rezillik. Masadan rest çekip kalktık bu konuda. O masaya yine oturursan rezil olursun.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.