Şimdi Ara

Mültecilere Avrupa Kapısı açıldı ( HABER KANALLARI DOĞRULADI ) [ ANA KONU ] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
3
Favori
26.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence Avrupa kapıları açılmadı, Türkiye surileri serbest bıraktı yoksa Avrupa'nın kapıları hala kapalı ki açacaklarını da hiç sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100bin gitse gene kazançtır tabi ama gitmeyecekleeeeer kim alıyor? Ayrıca 50bin kişiye vatandaşlık vermedik mi biz ?

• Midilli adasında kayıt işlemleri yapılıyormuş.Bugün haberlerde gördüm.Demek ki giriş yapabiliyorlar artık.
  • Açsa nolcak kı 200 300 bın kısı gıdecek en fazla ulkede kayıtlı kayıtsız 6 7 mılyon var bunlardan Avrupaya gıtcek napcak cogu ulkemızde herseylerı bedava cogu yerınden kımıldamıyo
  • video.haber7.com
    Sınırın Yunan tarafından ilk görüntü! Göçmenleri alırken...
    http://video.haber7.com/video-galeri/156684-sinirin-yunan-tarafindan-ilk-goruntu-gocmenleri-alirken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 1 Mart 2020; 23:35:46 >

• Az önce yunanistan'dan bir muhabiri bağladılar:

Adalara 500 kişi,sınırdan ise kaçak 200 kişi geçebilmiş onları da tutuklamışlar.

Geri kalanlar nerde???? 100 bin kişi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 1 Mart 2020; 23:35:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vommel

Az önce yunanistan'dan bir muhabiri bağladılar:

Adalara 500 kişi,sınırdan ise kaçak 200 kişi geçebilmiş onları da tutuklamışlar.

Geri kalanlar nerde???? 100 bin kişi???
    Daha yakalanmamışlar

Böyle mi yakalamışlar
    video.haber7.com
    Sınırın Yunan tarafından ilk görüntü! Göçmenleri alırken...
    http://video.haber7.com/video-galeri/156684-sinirin-yunan-tarafindan-ilk-goruntu-gocmenleri-alirken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 1 Mart 2020; 23:37:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

Daha yakalanmamışlar

Böyle mi yakalamışlar

Alıntıları Göster
    Hocam bu fake..Daha önce de verildi.Sanırım eski bir video!

• Gidenler Afganistan ve Pakistanlılar. Suriler nargile fokurdatıyor.
  • https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/142203837

Eskiden adı Telsim şimdi Vodafone olan operatörün sahibi Cem Uzan "açın Türkiye'nin önünü, Türkiye geliyor" diye siyaset yapmaya kalkışmıştı, arkasında binbir rezalet bırakıp gitmişti. Şimdi yine aynı rezillikte bir açılma görüyoruz, alt seviyeli bir siyasetin ürünü olarak mülteciler tehdit aracı yapılıyorlar. Kaç gündür ekranlarda yerleşik Anadolu insanını rencide edecek çirkin görüntüler var, kimisinin kaybedecek bir şeyi olmayabilir ve yarını yokmuş gibi yaşayabilirler ama bu görüntüleri yerleşik halkın zihnine kazımaya hakları yok. İşte bu noktada aramızda yaşayan bazılarının 40 asır Anadolu'da kalsalar dahi "buranın dokusuna" katılamayacaklarını görmüş oluyoruz. Sabah sabah Türkiye medyasında "Avrupa dramı", yabancı (özellikle İngiliz gazetelerinde) medyada "Avrupa sınırında yığılma var" gibi haberler gördüm. Aklıma ilk olarak İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden çıkışı geldi. Kaç kere yazdım yazıyorum; zavallı haşmetli siyaseti ve destekçileri bu ayrılışın kendilerine ve destekçilerine kötü etki etmesini engellemeye yönelik ne utanç verici şeyler yapacaklardır diye Ayrılışın sonraki Pazartesi sabahı şehit haberleri geldi ve ekranda gün boyu duyuruldu, sonra da Suriye'ye girmeye çalıştılar Kanlı siyasetlerini eleştirdiğim yorumlarımı da hep sildiriyorlar, ne denilebilir ki artık Avrupa Birliği içinde tutmadı kendilerini, hala da tutunmaya çalışıyorlar tarih sahnesine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 2 Mart 2020; 10:37:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mültecilere Avrupa Kapısı açıldı ( HABER KANALLARI DOĞRULADI ) [ ANA KONU ]

• Ben bunlardaki rahatlığı anlamıyorum..

O kadar çoluk çocuk kış günü kaldıkları yerlerden kalkıp yollara düşmeleri ,akıllı bir birey hele ki erkek birey ailesini mümkün olan en güvenli yerde bekletir..Önce kaçacaksa kendi gider falan .Hadi bu biraz uç ihtimal ama ..

*Onlarca dolar / euro taksi otobüs ve kaçakcılara vermeleri ,verebilmeleleri..Hele hele taksilere şehir dışı için para verecek durumda olmaları ! Adam aç ve ne kadar çadırda kalacağını bilmiyor ,üstelik ülke değiştirme düşüncesi var..Ama taksi için 600-1.000 lira parar veriyor !
    *Daha nereye gideceğine karar vermemişler bile.Yarın kalkarım bakarım keyfime göre diyor.Sınırda almayan Yunan polisine ben zaten sizde kalmayacağım Hollanda'ya gideceğim diyebiliyor Bak bak..Hem Yunanistan hem Hollanda ikisine de kaçak girecek ,yakalanmadan barınma yeme fırsatı kollayacak 3-5 kişi ile cesarete bak arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 3 Mart 2020; 14:47:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enizam

Ahahaha Bende gidenler için 40% ı kesin Türktür demiştim meğersem nerdeyse doğru tutturmuşum.

• Binlerce mülteci bu hafta Midilli adasına ulaşmış. Son altı yılda Yunanistana gelen mülteci sayısı 1.2 milyon. Bunların 42 bini, beş Yunan adasındaki kamplarda yaşıyor. Midilli adasındaki o mülteci kampı:

Mültecilere Avrupa Kapısı açıldı ( HABER KANALLARI DOĞRULADI ) [ ANA KONU ]

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.