Şimdi Ara

Mültecilere Avrupa Kapısı açıldı ( HABER KANALLARI DOĞRULADI ) [ ANA KONU ] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
3
Favori
26.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Aksam salmazlarsa anlami kalmaz ki.

Valla boyle olursa anlami yok bu isin

Alıntıları Göster
    Geri vites yapacaklar gibi!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınarda basın muhabirleri diyor ki bir çok Türk'de sınırları geçiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu göstermelik bir iş zaten adamların kapıdan almayacağı belli. Ama uzun süreli olarak yaz aylarında kontrol yapılmaz veya göstermelik yapılırsa. Çok mülteci geçer deniz yoluyla şimdi hazırlıkları yok havada deniz de kötü.

• educationist E kullanıcısına yanıt
    İlerleyen günlerde olcağı şu AB ekonomik yaptırım ambargo uygulucak bize bu olaylardan dolayı.

• radko kullanıcısına yanıt
    Olabilir sınırların tamamen kapatılmasında gerçekleşebilir tabi Türk pasaportu ile yurt dışına çıkış yapılamaz ama Suriyeliler hatırı sayılır şekilde gidecekse herşeye katlanılır. Herşey düzelir ama etnik yapı bozuldu mu yapacak bir şey yok. Bu sayı ile 20 - 30 yıl içerisinde yapınız bozulacak. Hükümet bu politikayı sürdürür mü pek sanmıyorum geri adım gelecektir.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yunanlıların morali baya bozulmuş orası belli. Peki Bulgaristan tarafında durum nasıl bilgisi olan var mı?
  • 50 bin gitse ne olacak geri kalan 20m yabancı ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torres1903

50 bin gitse ne olacak geri kalan 20m yabancı ne olacak
    Yavaş at Recep ülkenin nüfusu 80 milyon

• Herkes surileri kayıtlı olanları hesaplıyor kaçak olan surilerle 7 8m bunlar ırak afgan pakistan afrikalılar iranlılar libya lübnan mısırlılar özbek kırgız türkmen milyonlarca insan var savaş olan olmayan kaçak çoğu bu insanlarla 20m yabancı vardır rahat ülkede bundan 5 sene sonra 25m olacaklar yani zarar ziyandan külfetten baska birşey yok ortada resmi ve gayri resmi vatandaşlık verilmiş olanları saymıyorum bile milleti aptal sanıyorlar bunların tamamını göndermeden ne işsizlik azalır nede külfet hastanelerde hergün 500 sırf suriyeli doğuyor bedava benim sgk prim borcum var diye muayene olamıyorum where is the adalet ? Sırf şehitlerimizin hürmetine birşey demek istemiyorum Allah bildiği gibi yapsın

• 500.000 Suriyeli göndersen bile (ki imkansız) kalan 4 milyona yakın Suriyeli ne olacak. Şov değil çözüm üretilmesi lazım. Göreceksiniz bir süre sonra AB ile anlaşma yapılıp gönderimler yine duracak veya askıya alınacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bat-Man kullanıcısına yanıt
    Yunanistan ya insan gibi kapılarımı açacak biz nasil açtıysak yada insan haklarını bir kenera atacak gerçek mermi kullanacak.

• At bokundan farkları yok. Yapıştılar daha da gitmezler. Hiçbir işe yaramayan tamamen tüketici bunlar. Böyle rahatı bulmuşlar giderler mi? Bazı gaza gelen sığırlar sınıra gitti onlar da Yunan'dan dayağı yiyip geri gelecekler..

• Avrupalıların ödü... karıştı. Türkiyeye savaş açaaalıııım vurun onları öldürüüüün dikdur yunan ASelmakielmkaiel

Gitseler de umdukları misafirperverliği göremeyecekler gibi. Faşist yobaz hristiyan huyları fena hortladı.
  • [DHTUBE=https://www.facebook.com/cihatkomut/videos/747044375699607/]

chp lilerin suriyeli dostlarımız gitmesin diye ağlamalarını ironi sanıyordum ama gerçekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: abehayraannn

Yunanistan ya insan gibi kapılarımı açacak biz nasil açtıysak yada insan haklarını bir kenera atacak gerçek mermi kullanacak.

yunanistanın kapılarını acıp "hadi gelin" diye karşılayacagını düşünmüyorum ben şahsen

• Ben amacın şu oldugunu düşünüyorum bakın Avrupa eğer Suriye de güvenli bölge kurmamiza yardımcı olmazsaniz kapiniza mülteci yigariz. Yani İdlib de rejimin ve Rusya'nın çekilmesi ve güvenli bölge kurulması için Avrupa ninda desteğini almak amac. Yoksa bu iş sadece kedi fare oyunu olur uğraşır Avrupa. Ugrasmamaniz için gelin güvenli bölge kurmaya yardim edin demek bu. Bence bu durum Avrupa da yaşayan vatandaşlarımızın daha çok ırkçılığa maruz kalmasına sebep olur.

• Mültecilere Avrupa Kapısı açıldı ( HABER KANALLARI DOĞRULADI ) [ ANA KONU ]

Sınırdan geçenleri tek tek sayıyorlar mı? Bu sayıları nasıl veriyorlar?

• Yunan tarafına geçen kişiler değil verilen sayılar sanırım. Tampon bölgede kalanlar.

• Açmayacak hiçbir şekilde yabancı gündem de sürekli 300 spartalı filmine gönderme yapılıyor görselleri buraya koymadım. Barbarlara karşı avrupayı tekrar savunuyoruz diyorlar.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.