Şimdi Ara

Mültecilere Avrupa Kapısı açıldı ( HABER KANALLARI DOĞRULADI ) [ ANA KONU ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
3
Favori
26.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suriyelilere verilen hakları geri alsınlar bak bakalım nasıl sürü halinde sınıra dayanıyorlar. Madem kapıları açtın, bunu da yapsınlarda bir işe yarasın bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ❝1 ay Türkiye'de cezaevinde kaldım, bugün serbest bıraktılar 'gidin' dediler. Avrupa'ya gideyim kendimi kurtarayım. Sınıra bizi polis getirdi❞

• Şuan haber izliyorum Yunanistan sınırında hepi topu 150 kişi varmış, çoğuda Afgan zaten. 5 milyon suriyeliden giden yok. Adamlar rahat hepsinin işi gücü var, lokantası olan döner dükkanı olan vs. çocukları zaten burda okula gidiyor, evleri var , hastane beleş , ceplerinde bankamatik ne diye gitsinler , haklılar .
  • Bir başka yanlış politika olduğunu düşünüyorum . O işi zamanında yapacaktık bu saatten sonra mültecileri silah gibi kullanarak bir yola varamayız. Doğuda dostumuz olmadığı gibi batıyı da tamamen kaybetme çabalarını sürdürüyoruz. Tehdit ve şantajla istediğimizi alamayacak kadar kötü bir diplomatik gücümüz var . Dost ve müttefik kazanmamız gerek artık düşman değil .
  • Suriyeli yok adamların içinde. Ama hangi 3.dünya ülkesi dersen hepsinden var. Yazık hepimize.

• gidişleri olsun dönüşleri olmasın inşallah.

bide pişkin pişkin röportaj veriyorlar gazetecilere. sanki herifleri zorla aldık da tuttuk türkiye'de

kusura bakmayın paşalar ya başınıza bombalar yağarken biz sizi ülkemize aldık, besledik, baktık. suç bizde
  • Ensar-Muhacir diyen herifler şimdi gidiyor diye seviniyor. En başta gelmesin diye ağlayan solcular şimdi gidiyorlar diye bomboş duygu sömürüsü yapıyor. Bu ülke nasıl bu kadar iki yüzlü insanı kaldırıyor anlamıyorum.
  • Reis artık bırak. Gerçekten yaptığın tüm siyaset iflas etti artık. Kötüde olsa 18 yıl yönettin ülkeyi. Bırak artık. Kenara çekil. Bu kafa yapısıyla her gün daha kötüye gidiyoruz. Olmuyor işte zorlama. Yaşlandın da artık. Git torun torba sev. Nebiliyim hayatta daha güzel yapacak şeyler var. Nereye kadar yöneteceksin bu ülkeyi?

Gençliğimizi bitirdin, harcadın. Bari orta yaşımızı geçerken az bir gün yüzü görelim. Bırak artık. İstifa et. İstifa etmekte son derece onurlu olduğunu düşündüğüm bir davranış.
  • Gitti bizim misafirlerimiz

• Pazarkulenin oradan geçtim az önce Suriyelileri sanırım Türk polisi salmıyor. Saat akşam 8-9 sularında tarlalık yol üzerinden sınıra salıyorlardı ancak şuan izin vermiyorlar geçmelerine.
    Ek olarak 100-150 kişi denmiş ama binlerce kişi akın ediyor şuan Edirne’ye her yer Suriyeli. İstanbuldan 5dakika da bir Edirne’ye otobüs kalkıyor buna ek olarak pazarkule taraflarında bir sürü 34 plaka takside var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Pazarkulenin oradan geçtim az önce Suriyelileri sanırım Türk polisi salmıyor. Saat akşam 8-9 sularında tarlalık yol üzerinden sınıra salıyorlardı ancak şuan izin vermiyorlar geçmelerine.
    Ek olarak 100-150 kişi denmiş ama binlerce kişi akın ediyor şuan Edirne’ye her yer Suriyeli. İstanbuldan 5dakika da bir Edirne’ye otobüs kalkıyor buna ek olarak pazarkule taraflarında bir sürü 34 plaka takside var.
    Aksam salmazlarsa anlami kalmaz ki.

Valla boyle olursa anlami yok bu isin

• Beyler videoya 1.42 dk daki beyaz bereli cocuk suriyeli taklidi yapiyor araya kaynayip kacacak 😆 Dh li galiba !

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• gideceklerini sanmıyorum keşke gitseler,,, 100 kişi 300 kişi 500 kişi bunlar olacak iş değil göz boyama bu milyonlarca suri var ülkede

• suriler gazı aldı bir kere artık polisler bile tutamaz artık onları.hiç karışmamak lazım kafaları nereye esiyosa oraya gitsinler.bu sınırları çoktan açmak lazımdı bu cavurlara güvenmi olur.
  • Bu iş en çok taksicilere ve servisçilere yaradı. Orada sıkışıp kalan çocuklu ailelere çok üzülüyorum
  • Bu iş birkaç yüz kişiyle olmaz. Milyonlarca göçmenin oraya yürümesi lazım. Yunanlar isterse orduyla müdahale edip dünyaya rezil olabilir. Büyük avrupa medeniyetini birkere daha göstermiş olurlar. Ama sayı belli bir yeri aşınca durdurabileceklerini sanmıyorum. Bir şekilde o kapılar yıkılır geçilir. Süratle oraya gitmek isteyen tüm mülteciler götürülmeli, tampon bölgedeyken gıda ihtiyaçları karşılanmalı bence. Ne kadarı giderse o kadar kardır.

Edit: Haber kanalları küçük grupların sınırdan geri döndüğünüde söylüyor. Zamanla mültecilerin direnci kırılır ve vazgeçebilirler. Bunun için biran önce sınırı geçmeleri lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishByte -- 29 Şubat 2020; 11:6:23 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishByte

Bu iş birkaç yüz kişiyle olmaz. Milyonlarca göçmenin oraya yürümesi lazım. Yunanlar isterse orduyla müdahale edip dünyaya rezil olabilir. Büyük avrupa medeniyetini birkere daha göstermiş olurlar. Ama sayı belli bir yeri aşınca durdurabileceklerini sanmıyorum. Bir şekilde o kapılar yıkılır geçilir. Süratle oraya gitmek isteyen tüm mülteciler götürülmeli, tampon bölgedeyken gıda ihtiyaçları karşılanmalı bence. Ne kadarı giderse o kadar kardır.

Edit: Haber kanalları küçük grupların sınırdan geri döndüğünüde söylüyor. Zamanla mültecilerin direnci kırılır ve vazgeçebilirler. Bunun için biran önce sınırı geçmeleri lazım.
    Tvde gordum. Bunlar planli sekilde yuruseler polis tutamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bizans Kargası

Kadın Suriyeli olmasına rağmen, Türkiye de yaşayan birçok insandan daha güzel Türkçe konuşuyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.