Şimdi Ara

Mültecilere Avrupa Kapısı açıldı ( HABER KANALLARI DOĞRULADI ) [ ANA KONU ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
3
Favori
26.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sene 2020
    arapları hala ork zanneden var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o sırıtan insanların resimlerini paylaşarak suni gündem yapılıyor.
    kafası çalışan zaten gitmez. dünyanın hiç bir yerinde bu kadar rahat,özgür ve değerli olamazlar. Dünya'da başka bir örneği olmayan bir anlayış, kendi halkına verilmeyen değeri gelen göçmenlere veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

sene 2020
    arapları hala ork zanneden var
    Youtubeda izledim. Adam suslu puslu, gunes gozlugu takip otobuse binmis. artist gibi giyinmis gidiyor. Umurunda degil hicbisey. Bunun bakicisi ab dir. Onlar bozuyor oralari. Onlar bakacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayı kes 1 ay sonra sınıra yüzbinler dayanmazsa bende birşey bilmiyorum. Bunlar bedava para için burdalardı zaten güle oynaya gidiyorlar. Yazık ülkeme çok yazık.

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    e*f mi yoksa
    https://www.facebook.com/Isengard.Sanayi.Odalari/

guruba bekleriz
  • Sosyal medyada makara yaptığını zannettiğim ama ciddi ciddi 'ulan kendimize mülteci süsü verip bizde mi araya kaynasak da Norveç'e falan yol alsak' diyen kişiler var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrelio

Routers ajansı sınırda röportaj yapmış.

Bir suriyeli "Burası çok karışık, sevmiyorum." demiş.

Bir diğeri de "Burada iş yok, hiç güzel değil. Ben avrupaya gideceğim. Orası daha rahat. Hedefim Almanya." demiş.

Şehitlerimize üzülürken bu cümleleri duymak, okumak gerçekten koyuyor.
    Suriye sınırındaki Mayınlar temizlenmeye başladıgında itiraz etmiştik.

o Bölge Mayınlı kalsaydı bir kişi bile gelemezdi. Amerika nasıl Meksika sınırında tedbir alıyor ? Cahil Halkımızı Din Kardeşligi

altında tufaya getirdiler. Bir tane adam gibi Suriyeli varmı ? Görmedigimiz şeyleri gördük yaşamadıgımız şeyleri yaşadık.

Köpeklerin götüne acı biber sokmaları.. Hırsızlıgı Tecavüzü , çete olup ev basmaları , sokaklarda birbirlerini yemelerini ,

Sahillerde nargile içip kadınlara kızlara sarkmalarını ve çırılçıplak soyunmaları bunlar geldikten sonra gördük.

Bunlarda Toplum kültürü namına bir şey yok . Medeniyet yüzü görmemiş Kültür nedir bilmeyen arap kabileler.

Afrikadan o kadar İnsan geldi bir tane it kopuk görmedim. Adamlar saat sattılar dilenmediler. Benim Askerim orada Adam burada

iki tane karı almış hala gözleri fır fır. Dağa çıkıyorlar yasak olan oklu kirpi avlıyorlar. Bunlar sadece bildiklerimiz.

Benim otoudugum bina ya Suriyeli bir aile taşındı haftasında binayı böcek istila etti . iki ay kalıp gittiler apartmanı komple

ilaçlatıpta zor kurtulduk. Ebelerinin şeyine kadar yolları var.. gitsinler. En başta acımak ile yanlış yaptık..

Acıdık ve Acınacak hale geldik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro35 -- 28 Şubat 2020; 17:47:41 >

• yunan polisi tedbirlerini arttırmış. gaz bombası ve filli müdahale yapıyorlarmış. "türkiyeye geri dönün" çağrısı veriliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Youtubeda izledim. Adam suslu puslu, gunes gozlugu takip otobuse binmis. artist gibi giyinmis gidiyor. Umurunda degil hicbisey. Bunun bakicisi ab dir. Onlar bozuyor oralari. Onlar bakacak.

Alıntıları Göster
    Oraları karıştıran biz değiliz doğru söyledin hocam, şimdide paşa paşa misafir edecekler...
  • Sputnik Türkiyetwitter
    Sputnik Türkiye
    https://twitter.com/sputnik_TR/status/1233400020017254401

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Cumartesi- pazar- pzt hava güzel edirne'de. Bu da daha çok kişinin gelmesi için iyi.
  • farz edelim ki yunan açtı kapıları mülteciler akın ediyor araya karışarak gitsek ver elini almanya desek kaç yıl sonra alman hükümeti atıyor mültecileri veya atabiliyor mu ? çalışma izni vs alabiliyormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

farz edelim ki yunan açtı kapıları mülteciler akın ediyor araya karışarak gitsek ver elini almanya desek kaç yıl sonra alman hükümeti atıyor mültecileri veya atabiliyor mu ? çalışma izni vs alabiliyormuyuz
    hacım benim kuzen geçen yıl eylülde 40 bin lira insan kaçakçısına verip münihe gaçtı
    geçen ay iltica başvuuruda kabul edildi
    5 parasız gitmişti şimdi sosyal medyada home party paylaşımları yapıyor

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    türkiyeden geldiği belli değilmi onun nasıl iltica talebini kabul ettiler
  • Benim anlamadığım bir nokta var. Yunanistan bu adamları tutamıyor ve sınırı geçebiliyorlarsa, biz önceden nasıl tutabiliyorduk da sınırı geçirmiyorlardı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Benim anlamadığım bir nokta var. Yunanistan bu adamları tutamıyor ve sınırı geçebiliyorlarsa, biz önceden nasıl tutabiliyorduk da sınırı geçirmiyorlardı?
    Turkish power
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.isson76

o sırıtan insanların resimlerini paylaşarak suni gündem yapılıyor.
    kafası çalışan zaten gitmez. dünyanın hiç bir yerinde bu kadar rahat,özgür ve değerli olamazlar. Dünya'da başka bir örneği olmayan bir anlayış, kendi halkına verilmeyen değeri gelen göçmenlere veriyorlar.
    Zaten gidenlerin çoğu hiç bir şeyi olmayanlar, bekarlar vs..
    Ne kadarı gider ki, 10bin mi, 50 bin mi?

Daha birkaç ay önce yunan bize surileri geri yolluyordu yahu!
    Şimdi ab çıkar derki hani anlaşma imzaladiniz sözünüzü tutun demez mi?

• Adamlar daha yolda. Haber yeni yayıldı. Otobüsler ile 4 bir yandan gelecekler. 3-4 güne kalmaz sınırı takip edin.

Avrupa ayvayı yedi. Bir yadan corono bi yadan göçmen. Bu durumlar hükumet düşürür oralarda.
  • alın size din kardeşi!!

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.