Şimdi Ara

Mültecilere Avrupa Kapısı açıldı ( HABER KANALLARI DOĞRULADI ) [ ANA KONU ] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
3
Favori
26.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 07kubi07

doğru diyor
    https://twitter.com/kacsaatolduson/status/1233334346569912320

erdoğan işini biliyor valla hapistekileri çıkartıp avrupaya göndertmiş.
    yunanistan kapıları açarda giderler umarım.

Alıntıları Göster
    Bunlar Taliban zulmünden kaçan Afganlar, suriyeli değiller.
    Hapishane dediği yer de, sınırdışı yapılmak için tutuldukları "Geri Gönderme Merkezi". İdari gözetim altında tutuldukları yer.

• o kadar şehit var ama gündem değişti. tebrikler yine kandırılıyoruz =)
  • Yunan almıyormuş. Dozer falan verseler keşke.
  • Mülteciler tam zamanında salındı.
    500 bin kişi yığılsa bile endişeliyiz açıkmalarından somut adımlara yöneliriz.
    Bulgar makedon ülkesinde tutmaz mültecileri.
    Yallah almanya fransa hollandaya.
    Görelim bakalım sjwliğinizi medeniyetinizi.
    Umarım bol bol corona virüsü ihraç ediyoruzdur.

Altı üstü vericeğin 3 5 patriot akıllarınca Türkiyeyi rusyaya traşlatıyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspiratör -- 28 Şubat 2020; 16:19:34 >
  • Mademki mülteciler koskoca avrupayı korkutuyor avrupadan daha güçsüz ülkemizde bu insanları neden barındırdık? biz insan değilmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4D62BFE91

Mademki mülteciler koskoca avrupayı korkutuyor avrupadan daha güçsüz ülkemizde bu insanları neden barındırdık? biz insan değilmiyiz?
    Geç bile kalındı. Bugün şehrin orta yerine 6-7 kişilik Suriyeli çocuk grubu ile yanında babası veya abisi olan ayağı çırılçıplak minik bir çocuk gelip yardım istedi. Sonu gelmiyor. Her yeri sardılar. Polis hiçbirşey de yapmıyor. Ayrıca durmaksızın çoğalıyor hepsi. Göç olarak da üreme anlamında da. Bizim askerler ise İdlib'de şehit oluyor. Salın gitsin. Zaten seçim imkanı versen Avrupa varken hiçbiri dönüp Türkiye'nin yüzüne bakmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 milyar dolar, yüzlerce şehit, itibar kaybı, halkın çektiği sıkıntılar.

türkiyeden kaçmak için fırsat kollayan bu tipler için bu kadar bedel ödemek hangi akla sığar ?

bizim acı günümüzde kutlama yaparak sınıra koşanlar için değer miydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eloq

Sen açtın da avrupa kapılarını açtı mı bakalım. Yunanistan sınırına asker takviyesi yapıyor şu an kimse girmesin diye.
    Elimizdeki tek tehdit sınırları açarız salarız suriyelileri demek oluyor bu.
    bütün yünanistan ordusunu yığsalar yine fayda etmez. türkiyenin engellemesine rağmen bile yüzlercesi deniz yoluyla geçtiler. kara yoluyla gelecek akını türkiye bile durduramadıysa onlar hiç durduramaz. natoyu göreve çağırıp tüm avrupa ordularını yığmaları lazım
  • Midilli ve sakız adasında Göçmen karşıtı Yunanlılar göçmenlere saldırmak istedi Polis engel oldu 62 yaralı var

Kaynak:BBC Türkçe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdaki suriyelilere sordum,
    kapıalr açılmış gidecekmisiniz dedim,

Adamlar kesinlikle gitmeyiz diyor. Türkiye gibi bi ülke yok diyor. Cennet gibi yer diyor, sağlık-eğitim-yemek bedava diyor.

Sonra bi an düşündüm acaba ben mi gitsem diye :)
  • Bakın Yunanlılar mülteciler için ayaklanmış, onlarda iktidardan şikayetçi, oy için yapılıyor diyorlar, bakalım ne olacak.

Mültecilere Avrupa Kapısı açıldı ( HABER KANALLARI DOĞRULADI ) [ ANA KONU ]

odatv.com
    Yunanistan'da ayaklanma başladı... Konu: Mülteciler
    https://odatv.com/yunanistanda-ayaklanma-basladi-28022055_m.html

quote:

BÜTÜN SEÇMENLER BULUŞTU"

Independent Türkçe'ye konuşan Nikos, “Çevik kuvvet polisinin adalarımızda uyguladığı şiddet Kiriakos Miçotakis hükümetinin sonu olacak” tahmininde bulundu. Midilli’de Herkes için Dayanışma örgütünden Katerina Voltsiou, “Durum kontrolden çıktı ve bu daha devam edecek. Bu, partiye yönelik genel bir reaksiyon. Bu, solu, Syriza, Yeni Demokrat Parti ve hatta Altın Şafak seçmenlerini birleştiren bir seferberlik. Polis insanlara acımasızca saldırıyor, onlar da polise taş fırlatarak karşılık veriyor. Kaotik bir durum” dedi

“7 bin mülteciyi barındırabilseler bile sorun yine çözülmeyecek. Kamp yaza kadar dolacak, İdlib cephesindeki çatışmalardan dolayı sığınmacı akını durmayacak. Diğer taraftan Midilli'nin Moria açık kampı kapatılmayacak. Bu insanlar nereye gidecek? Bu açık. Hükümet Sakız, Samos ve Midilli adalarını gri bölgeler, Yunan Lampedusa’sı (Malta ve Tunus arasında bulunan ve Tunuslu mültecilerin akınına uğrayan ada ed. n.) yapmak istiyor. Ana karada yaşayanları hayal kırıklığına uğratmak istemiyorlar çünkü oralarda daha fazla oy var. Hesap kitap yaptılar ve adaların kurban edilmesine karar verdiler, daha az kayıpları olacak:

• EEE bu pislikler içimize sokup besleyen baktı sıçtık bari sıvayalım diyor ama çok geç artık.
  • Vatan cd. Multecı dolu. Asırı kalabalık

• Routers ajansı sınırda röportaj yapmış.

Bir suriyeli "Burası çok karışık, sevmiyorum." demiş.

Bir diğeri de "Burada iş yok, hiç güzel değil. Ben avrupaya gideceğim. Orası daha rahat. Hedefim Almanya." demiş.

Şehitlerimize üzülürken bu cümleleri duymak, okumak gerçekten koyuyor.
  • Ensar kardeşlerimizin bizi bırakacağını düşünmüyorum.
    Ensar onlar ensar, can can. Aslanlarım benim.
    Gitmez benim kardeşlerim, bizi bırakmazlar.

• Öyle deme ensardan avrupa mahsur mu kalsın ? Bunlar ümmeti avrupaya yayıp hızlı çoğalarak avruyapı feth etmelidirler
  • En azından anlaşma yoluyla bir kısmını gönderirler diye düşünüyorum yoksa bu kadar şehit varken suriyelilerin yapacağı en ufak bir taşkınlıkta yada sağda solda keyifle nargile içerlerken bu işsizlik ve kaos ortamında sinirler bu kadar gerginken halk suriyelileri linç edebilir.Bu olaylardada polis suriyelileri korursa ülke karışır.Erdoğan açıkçası böyle bir risk almak istemiyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.