Şimdi Ara

Mültecilere Avrupa Kapısı açıldı ( HABER KANALLARI DOĞRULADI ) [ ANA KONU ] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
3
Favori
26.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Omega Speedmaster

https://www.trthaber.com/m/index.php?news=edirne-uzerinden-ayrilan-gocmen-sayisi-80-bin-888-oldu&news_id=464037&category_id=1

Sınırdan geçenleri tek tek sayıyorlar mı? Bu sayıları nasıl veriyorlar?
    tamamen hikaye bakın bu kadar geçti gidiyor demek için çoğu sınır kapısından geçemedi ve ortada bu kadar insan yok

• Arap sevdanız ne ara bitti ?
    Ücretsiz sağlık , okul , alışveriş ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba surilerin arasına karışan Türklerde varmıdır
    avrupaya gitme ayağına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 1 Mart 2020; 14:8:30 >
  • Gidenler arasında suriyeli %5 bile değil heralde. Zorunda bırakmadık suriyeliler gitmez.

• Bu görüntüler doğru mu,inandırıcılığı varmı veya eskimi yeni mi?

Eğer böyleyse durum kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 1 Mart 2020; 15:6:31 >

• DÜN

BUGÜN
  • Elma kullanıcısına yanıt
    Adam ulaştırma bakanlığı gibi çalışıyordu.Kendi kendini ihbar etmesi de bir o kadar ilginç
  • TheJudgé kullanıcısına yanıt
    dk. 1:42

• 100k yı geçti arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

100k yı geçti arkadaşlar.
    Sınırda sayaç mı var? Nasıl sayılıyor bu gidenler?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulgaristan'dan döndüm bugün, kapikulede Bulgar polisi vardı ama toplasan 50 eder mi bilmiyorum. Edirne'de çok fazla Suriyeli vardı gösterildiği gibi obak obak toplanmışlar. Sanırım botlarla kaçanlar için kişi başı ücret 1000 euro'ymuş. Neden hiçbirisi Bulgaristan'a gitmiyor da Yunan'a dadanmış anlamadım, siyasi bir sebep mi var acaba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir avuç yunan askesine yetemiyor mu bu suriyeliler ya. Yok mu bunlara taktik verebilecek şu barikatları geçebilmeleri için. Geçiş olursa arkası sağlam gelir diye düşünüyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: II. Ceki

Bulgaristan'dan döndüm bugün, kapikulede Bulgar polisi vardı ama toplasan 50 eder mi bilmiyorum. Edirne'de çok fazla Suriyeli vardı gösterildiği gibi obak obak toplanmışlar. Sanırım botlarla kaçanlar için kişi başı ücret 1000 euro'ymuş. Neden hiçbirisi Bulgaristan'a gitmiyor da Yunan'a dadanmış anlamadım, siyasi bir sebep mi var acaba.
    Bende anlamadim. Bulgaristan daha kolay gecmesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Sınırdaki polis bile sordu gördünüz mü hiç diye, o bile anlam verememiş. Bence siyasal bir sebebi vardır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: II. Ceki

Sınırdaki polis bile sordu gördünüz mü hiç diye, o bile anlam verememiş. Bence siyasal bir sebebi vardır.
    Yakinda baslarlar bgye de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedikleri rakamlar gerçekse yarın bir gün Avrupa, elinde bir parmal balla yine seyirtir. Boşa sevinmeyin!

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

İlerleyen günlerde olcağı şu AB ekonomik yaptırım ambargo uygulucak bize bu olaylardan dolayı.
    ambargo olursa ekonomimiz çöker. 5 milyon suri mülteciye 80 milyon turi mülteci eklenir. böyle bir şey olasılık dışı.
  • kimsevar kullanıcısına yanıt
    adam türk, suri taklidi yapmaya çalışmış
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.