ARkadaslar ilk once topigi dogru yere mi actim emin degilim ama gorebildigim en yakin forum burasi idi , konumuz ozetle su: calistigimiz firma 2 ayri noktaya digital pano koymamizi istiyor, her ikisinde farkli reklamlar gosterilecek detaylari assagida siraliyorum 1- 1. noktadaki panoda tek ekran olacak ve muhtemelen 21" buyuklugunde 2- 2. noktada daki pano uzunlamasina saniyorum 3 tane yanyana ekran koymamiz gerekecek 3- 24 saat gosterimde kalacaklar en az 1 ay boyunca simdiye kadar bu tur bir duzenek hazirlamadigimiz icin assagidaki bilgilere ihtiyacim var 1- powerpoint gibi bir programla bu isi cozebilirmiyim? 2- ne tur bir ekran tavsiye edersiniz LCD/plazma? 3- henuz arastiryorum ama net bir bilgiyede ulasamadim, bu kurulacak panolari bir bilgisayarami baglamamiz gerekli yoksa bu tur digital reklam panolari iciin kullanilabilinen cihazlar mevcutmu ( bu konu ozellikle onemli cunku 3 lu panonun olacagi yerde alan problemi var ve cok ayakalti, ortalikta kablolar bilgisayarlar gorunmesi rahatsizlik yaratacaktir) 4- ozellikle 3 lu pano konusunda endiseliyim , tekliyi bir sekilde bilgisayara baglayip cozebilirim belki ama 3 lude konu butunlugunu nasil saglayacagim ( ornegin yan yana duran 3 ekranin tamaminda bir sahil goruntusu yer alacak sol tarafta ki ekranda tanitimi yapilacak olan obje oratadaki ekranin yarisina kadar gelmeli - bu arada hareketli obje yok hepsi yuksek cozunurluklu resimlerden ibaret ) yardimci olabilecek arkadaslara simdiden cok tesekkurler, konu hakkinda bilgilendikce belki ek sorularim olabilir nede olsa konunun oldukca yabancisiyim , herseyin bir ilki vardir hesabiyla soyunduk bu ise ama acikcasi detayli bilgi nereden alabilirim bulamiyorum