Şimdi Ara

Xbox one x icin fan standi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aleti masamda kullaniyorum yerden tasarruf etmek icin dik kullanmak istiyorum fakat alttaki hava delikleri kapaniyor ben de fanli stand almaya karar verdim. tavsiye edecegeiniz var mi ? ve cihaz icin bi zarari var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fanlı stand tavsiye edilmiyor pek. normal stand al? aliexpress'ten almıştım ben ucuz da bir şeydi..

• hocam fanli tavsiye edilmiyor mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: American Psycho

hocam fanli tavsiye edilmiyor mu acaba?
    Maalesef o konuda hiç bir bilgim yok

• Neredeyse üç aydır kullanıyorum ben fena değil. Aliexpress'ten almıştım, kutusu falan tam olarak bu. Kilit sistemi var tam oturuyor konsol, sağlam duruyor. Taktıktan sonra çıkarmadım bir daha çıkarması nasıldır bilmiyorum. Memnunum ben.

---

Fanlı standlar hakkında;
    Windows Central
    Do Xbox One cooling fans really work?
    https://www.windowscentral.com/xbox-one-x-cooling-fans

Test etmişler, fanlı standlar hava akışını engellediği için aletin ısısını yükseltebiliyor, alete zarar verebiliyor. En iyi ihtimalle hiçbir işe yaramıyorlar. Üç kuruşluk ne idüğü belirsiz şey bir de 7/24 elektrik çekecek konsolun usb girişinden. Hiç gerek yok.

• Fanlı standlar vs. bir işe yaramaz , aletin tasarımı içeriye soğuk hava almak için yapılmıyor , içerideki sıcak havayı dışarı atmak için tasarlanıyor , açık ve ferah bir yere koyduğun sürece bir şey olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekstra fan soğutucu almak cihaza zarar verebilir keza Laptop soğutucu da cihazın zaten fanları ona göre ayarlanmış soğutmak isterken zarar verebilirsiniz
    Etrafı açık hava giriş çıkışı olan bir yerde bulunsun yeterli olacaktır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.