Şimdi Ara

Multi player-Lan'dan oynanabilcek Rpg tavsiyeleriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar lan üzerinden arkadaşımla Titan quest,titan quest immortal throne ve diablo 2 yi oynuyorduk,diabloyu 2 yi bitirmiştik ve onun gibi oyun varmı yaa derken titan quest le karşılaştık,Titan quest birden hayatımızın oyunu oldu onuda bitirdik,o grafikler,armorlar,silahlar,level ve quest sistemi harikaydı onuda bitirdik landan oynayıp .. Şimdi bu 2 oyuna benziyen oyun tavsiyelerinizi bekliyorum Lan üzerinden oynuyabilceğimiz .. forumu araştırdım ama hangisinin benim istediğim tür oyun olduğunu ''evet işte budur'' diyemediğimden size sormak istedim ... oyunu tavsiye ederken birazda bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metakip -- 21 Aralık 2009; 22:35:13 >

• Diablo,Titan Quest falan RPG değildir(en azından rol kısmı yalan),hack n slashtir. Gerçek bir RPG istiyorsan Dragon Age,Oblivion ve Fallout'a yönel diyeceğim ama onlar da co-op oynanışa izin vermiyor. Neverwinter Nights 2 deneyebilirsin.
  • şu yeni çıkan torchlihgt'ı dene.. 400mb birşey ama mükemmel, üstelik aynı diablo..
  • Might and magic 6-7
    Baldur's Gate 2
  • Görsellik ve içerik açısından önerdiğiniz hangisi? birde şey istiyorum ben karakter açarken diğer landan oynucağım arkadaşın karakter tipide aynı olsun istemiyorm yani titan questteki gibi tek tip erkekse male kızsa female olayını istemiyorm tek bir yüz,ırk gibi ..

Ayrıca hack & slash ise Titan ve diablo niçin RPG-FRP gibi genel başlık altında konularını görüyorum? o yüzden öyle yazdım bende..
  • hck n slash istiosan eger diablo tarzı torchlight var grafikleri d3 mekanlar d2 çakması xD ama landan oynayamassın :P birlikte 10 20 30 saat oynancak bişey istiosan borderlands indir :) çesitli farklı bi oyun hosuma gitti baya, rps tarzında ama rpg deil
  • Dragon age kesinlikle.Torchlight ta alternatif olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ama arkadaşlar dragon age ve torchligth Lan dan oynanmıyormuş? Ben Lan dan oynanabilen olanları tavsiye etmenizi istiyorum ..
  • Arkadaşlar? Dragon age origins oynanmıyor sanırım landan yani yükledim ama MUlti player gibi bir seçenek yok,Neverwinter Nigths 2'de oynanmıyor galiba multiplayer kısmı var ama Create account denildiği zaman web siteye üye olunması gerekiyor sanırım kendi Serverına paralı oynayış için o da .. gerçekten Titan quest ve Diablo gibi ''MULTI PLAYER-LAN GAME'' Olan oyunları söyleyin bana ..
  • quote:

Diablo,Titan Quest falan RPG değildir(en azından rol kısmı yalan)

titan questte yunan zamanında yaşayan bir kahramansın hikaye&senaryo var neden rpg olmasın ki rpgyi sırf seçim yapma olarak algılamayalım
  • Mail geldi cevap geldi mesajınıza diye bende heveslendim tavsiye geldi diye bunu yazmış arkadaş =) hehe neyse arkadaşlar yukardaki dediğimi okuyarak cevap verirseniz eğer çok sevincem ..
  • SpellForce 2
    Sacred 2
    Neverwinter Nights 2
    Baldur's Gate 2
    Icewind Dale

affoldum mu? =)
  • Jo-be neverwinter nights 2 multiplayer kısmına girdiğimde username ve password istiyor aşadada create account var oda siteye yönlendiriyor sanırım ben nasıl arkadaşımla 2 miz Landan oynuyabilcem anlıyamadım o normal kendi serverı için olan paralı account değil mi?
  • Ayrıca ;
    SpellForce 2 Gold Edition
    Spellforce 2 Shadow Wars
    SpellForce 2 Dragon Storm

Bunlardan hangisi pack olmuyan asıl oyun olan ?
  • shadow wars asıl oyunudur
  • AragorN çok sağol peki NWN 2 yi LAN'dan arkadaşımla nasıl oynuyabilirim? Çok soru sordum farkındayım ama yani ben yurtta kalıyorum oda arkadaşımla Titan questi birlikte kasıp questleri birlikte yapıp bitirdiğimiz gibi oyun arıyoruz o yüzden bukadar üstelendim bu Sacred 2,spellforce 2 yi falan öyle oynuyabilirmiyiz ve NWN 2 yi?
  • Senin aradığın oyun Sacred 2
  • Sacred Gold ile başla Sacred 2 ve ek pakediyle devam edersiniz..
  • Hadi bakalım tamam =) Sacred gold ilk oyun sanırım? dahada tavsiyelerinz olursa buraya yazın arkadaşlar sevinirim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkip2

Hadi bakalım tamam =) Sacred gold ilk oyun sanırım? dahada tavsiyelerinz olursa buraya yazın arkadaşlar sevinirim ..

Aslında Sacred Gold; Sacred ve Sacred Underworld ek pakedin birleşimi.. Oyuna başlayınca anlarsınız zaten,.. Sacred Gold almanızı önermemin sebebi bütün buglardan arındırılmış hali ve ayrıca ek pakedinin içinde olması.. Yanlız bende bazı sorunlar yaratmıştı Lan'dan oynarken.. Eğer sizde de yaparsa çözümünü buluruz... İyi oyunlar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.