Şimdi Ara

MULTİJET'İNİZ REKOR KM VE BAKIMLARI.KM FOTOLARI ŞART. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
6
Favori
18.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cileli_sofor

Dün akşam arka fren balatalarını değiştirdim. Orjinal opar aldım 40 lira. Değiştirmesine de 30 lira verdim. İçim rahatladı valla geçen hafta da arka sol fren merkezini patlatmıştım, korktum şimdi bütün frenleri elden geçirdim.

frenlere el atarak iyi yapmışssınız. lastik ve frenler bana kalırsa aracın motorundan bile daha önemli

Fiorinoyu Antalyaya getirdim, yakında izlenimlerimi aktarırım

Şuanki durumumuz 2011 albea premio multijet 254.000km
    2013 fiorino emotion multijet 1150km :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: banistercaq

quote:

Dün akşam arka fren balatalarını değiştirdim. Orjinal opar aldım 40 lira. Değiştirmesine de 30 lira verdim. İçim rahatladı valla geçen hafta da arka sol fren merkezini patlatmıştım, korktum şimdi bütün frenleri elden geçirdim.

frenlere el atarak iyi yapmışssınız. lastik ve frenler bana kalırsa aracın motorundan bile daha önemli

Fio ne yaktı Antalyaya sürüş izlenimlerin neler ticari bi araç için çok küçük geliyor bana

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: banistercaq

quote:

Fio ne yaktı Antalyaya sürüş izlenimlerin neler ticari bi araç için çok küçük geliyor bana

şuana kadar mazot hesabı hiç yapmadım ama dedikleri gibi rodaj sürecinde fazla yakıyor izlenimi de vermedi araç. Biraz sağıyla soluyla oynamaya başladım :)

• Albea 260.000km yi geride bıraktı
    Fiorino 4700km ye geliyor

Ankara Antalya arası Fiorino 4.7lt/100km ortalama tüketim gösterdi
  • Beyler 1.3 var 2010 model 750bin km daha ne motorda ne turboda bi sıkıntı yok sadece şoför bi sefer hararet yaptırdır ama arabanın döner aksamı çok iyi herhangi ses falan gelmiyor bazen fazla yakıyor bor katkısı atınca düzeliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk gönderdiğim foto 188.000. Şimdi hiç bir parçasına dokunmadan 196.000 olduk mutlu mesut gidiyoruz Fiat kullananların bu kadar az olması beni üzdü ve bu formdan soğuttu açıkcası. Çok canlı olmasını beklerdim. Sonuçta milyonlarca satılan bir marka FİAT
  • quote:

İlk gönderdiğim foto 188.000. Şimdi hiç bir parçasına dokunmadan 196.000 olduk mutlu mesut gidiyoruz Fiat kullananların bu kadar az olması beni üzdü ve bu formdan soğuttu açıkcası. Çok canlı olmasını beklerdim. Sonuçta milyonlarca satılan bir marka FİAT

200.000kmye birşey kalmamış :)
  • banistercaq B kullanıcısına yanıt
    Yağ bakımı geldi geçti hala fırsat bulup değiştiremedim. Az önce depoyu fulledim Opetten bi katkı koyalım diye çok ısrar ettiler kıramadım koydurdum ama şimdi tedirgin oldum yakıt katkısı ama başımıza iş olmasın
  • quote:

Yağ bakımı geldi geçti hala fırsat bulup değiştiremedim. Az önce depoyu fulledim Opetten bi katkı koyalım diye çok ısrar ettiler kıramadım koydurdum ama şimdi tedirgin oldum yakıt katkısı ama başımıza iş olmasın

Zararının olacağını sanmıyorum en kötü ihtimalle bir faydası da olmaz.

Bizimde araçlar durmuyor Albea 270bin e yaklaşmış bir şekilde İstanbuldan Antalya ya geliyor
    Fiorino da Antalya şehir içi trafiğinde son 800km de 5.7lt tüketim gösteriyor km olarak 6300km yi geçti
  • 2011 Albea 280.000km
    2013 Fiorino 8000km
    İyi çalışıyo maşallah arabalar taksikden farkları yok gibi
  • cileli_sofor C kullanıcısına yanıt
    Fiorino yu 2 hafta yatırmama ragmen 2.5 ayda 8000km oldu. Önümüzde ki hafta Antalya dan Mersin-Adana-Gaziantep yapacak yine km epey artar :D
    Albea ayda neredeyse 10bin km yapmaya başladı :D
    Albea sahibi olarak uzun yolda kullanılmasına karşıyım. Senede 1 kere memlekete gitmek başka durmadan yollarda olmak başka. Uzun yol için oturaklı motoru biraz da olsa kuvvetli araba seçmek lazım.
  • Cuma gecesi araba arıza lambası yaptı. 5 km sonra küt dedi kaldı yolda. Ne ettiysem calışmadı. Sabah tamirciyi aradım anlattım durumu hava akışmetresının fişini çek çalışır dedi. Çektim çalıştı. Orjınalı 100 lira. Yolda izde kalırsanız aklınızda bulunsun Bu arada araba 200700 oldu. Maşallah.
  • Merhaba arkadaşlar. Arabamı cumartesi günü muayeneye götürdüm. Öncesinde kontrol ıcın rot balanscıya gittim. Ben uzunca bi liste beklerken usta abi bunda bişey yok bi rot ayarı yapım sen git muayeneye dedi. Hayretler içinde çıktım gittim mimarsinan muayene istasyonuna. 202000 deki bir senedir İst-Giresun gidip gelen köy yollarında gezen arabam sadece bi rot ayarı yapılarak gidilen muayenede çıkan sonuç :
    1: Motor yağ kaçakları var. (Sanzuman keçesinden 100 gr kadar kaçırmıştı biliyorum.)
    2: Lastiklerde çatlak var. ( Dişi sağlam oldugundan değiştirmedim büyük de bi sıkıntı değil nasıl olsa.)
    3: Motor No okunamıyor. (Bende baktım muayeneden çıktıktan sonra son 8 hane olması lazım yazan numara. Bu sizde de öle mi kafam takıldı benımde. Bilgilendirirseniz sevinirim.)
    Sonuç olarak tertemiz geçti. Daha bi ısındım arabama
    Şuan film için araba kuzenimde. Çektirelim filmleri resimleri de ekleyecem en kısa zamanda

• aman şimdi resmini nerden bulayım sattıgım arabanın? 1.6 mjet FIAT BRAVO 260.000 km yi gördü.. ve hiç sorun yaşamadım..tamire hiç gitmedim.. o nasıl bi arabaydı beee!! multijet gercekten performans olsun dayanıklılık olsun süper... 1.6 mjet bravo öyleydi digerlerini bilemem..
  • 85.000 km de 1.3 lineam var. Baski balata hala degismedi. Biraz daha bekleyecem...

• Aracın çekişinde gidişinde sıkıntı yoksa acele etmeyin. Temiz kullanıldıktan sonra 160.000 km de baskı balata degiştirenler tanıyorum.
  • 2007 fiat palio,140000 km bakımın dün yaptırdım,arabamda tık yok maşaallah.
     MULTİJET'İNİZ REKOR KM VE BAKIMLARI.KM FOTOLARI ŞART.

• 210000 i devirdik bizde hayırlısıyla
     MULTİJET'İNİZ REKOR KM VE BAKIMLARI.KM FOTOLARI ŞART.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.