Şimdi Ara

MULTİJET'İNİZ REKOR KM VE BAKIMLARI.KM FOTOLARI ŞART. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
6
Favori
18.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiorino 2010 dynamic 72000 km şimdilik sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • costan1980 kullanıcısına yanıt
    2 yaşını geçmiş 100.000 altındaki arabalara hakikaten imreniyorum. Acaba kazalı da yattı ondan mı düşük km demedende edemiyorum
  • cileli_sofor C kullanıcısına yanıt
    Maşşallah de

• costan1980 kullanıcısına yanıt
    Maşallah maşallah
    Ankara da oldugu icin araci orada birakip kaskodan islemleri hallettik iki hasar icinde ayri ayri dosya acildi

• banistercaq B kullanıcısına yanıt
    Hasar kaydı fazla çıkacak ve 2 hasar gözükecek. Satarken sıkıntı yaratmasın sonra
  • Ben Albea bakarken bana kızıp ne yapacaksın Albeayı Clio falan bak diyen babama dün 2007 Bordo Albea aldık.(Benim arabayı kullandıktan sonra dünyası değişti adamın Koca pazarda Albeadan başka bişey bakmadı. ) Taksi çıkması ama tanıdığıymış babamın 3 ay çalışmış 155.000 de. Dynamic versiyon 11.500 e aldık. Sizce nasıl ?
    Bu arada fiyatlar uçmuş 2005 Dynamic Sahra beji 3 4 parça boyalı(aşırı ton farkı da vardı boyalarda işçilik berbattı) 2 parça değişenli arabaya 17.000 e bırakırım dedi şok oldum. 2006 çıkmalara 15.000 istiyorlar.
    iki hasar kaydı çıkacak biri mazot depo değişimi için biride kaput boya tampon ve far değişimi için. Bizim araçta zaten km dezavantaj olacak satarken. Ama hasar kaydını görüp serviste sorgulayan bir kişi neden kaydı olduğunu görecektir.
  • Evet arkadaşlar aracımda bi sorunla karşınızdayım Uzun bozuk yollardan geçerken ön taraftan özellikle sol önden demirin demire çarpma gibi bi ses geliyor. Ama her zaman değil kıza bozuk yollarda hatta bazen uzun bozuk yollarda bile gelmediği oluyor. Bu ne olabilir ? Bu aralar maddi kriz içindeyim korkudan gidip baktıramıyorum da tuzlu çıkacak diye ama korkunun ecele de faydası yok malum.
  •  MULTİJET'İNİZ REKOR KM VE BAKIMLARI.KM FOTOLARI ŞART.

237.000km yi geride bıraktık
    Bende daha 191.600 olduk. BP den fullemiştim depoyu 650 Km. oldu ama hala da 100 km lik mazot var. Demek ki havalar ısınıyor. Yakıt kuş olmaya başladı. 1l/19.5 gösteriyor yol bilgisayarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cileli_sofor

Bende daha 191.600 olduk. BP den fullemiştim depoyu 650 Km. oldu ama hala da 100 km lik mazot var. Demek ki havalar ısınıyor. Yakıt kuş olmaya başladı. 1l/19.5 gösteriyor yol bilgisayarı.

Bizde de son 3400km nin ortalaması 5.3 gözüküyor yol bilgisayarında ortalama süratte 48km şeklinde
    Sizde mesafe uzun yol benim tamamen İstanbul şehir içi. Uzun yoksa 5.3 çıksa kafayı yerdim herhalde. Uzun yol bende genelde 4.2 4.5 arası oluyor.
  • Sadece 1500km si İstanbul Antalya arası gerisi Antalya ve İstanbul şehiriçi
  • quote:

Evet arkadaşlar aracımda bi sorunla karşınızdayım Uzun bozuk yollardan geçerken ön taraftan özellikle sol önden demirin demire çarpma gibi bi ses geliyor. Ama her zaman değil kıza bozuk yollarda hatta bazen uzun bozuk yollarda bile gelmediği oluyor. Bu ne olabilir ? Bu aralar maddi kriz içindeyim korkudan gidip baktıramıyorum da tuzlu çıkacak diye ama korkunun ecele de faydası yok malum.

Mesajınızı tesadüfen gördüm, sorununuz kuvvetle muhtemel ön salıncaktan kaynaklanıyor.Salıncak da komple değişebilir burç değişimi de kurtarabilir.

• 58_transporter_58 kullanıcısına yanıt
    Bana bi riski var mı evet salıncakların değişimi gerekiyor ama maddi konulardan dolayı mazotu bile getirip götürdüğüm komşularım sayesinde koyuyorum. Yaza doğru komple 2 salıncağı da değiştirmeyi düşünüyorum. İnş. o zamana kadar yolda bırakmaz. Ben Trigerden korkmuştum.
    Konuştuğum taksiciler bunun trigerine bişey olmaz 500.000 de hala değişmedi demişti kendi arabası için. Bu triger işinden korkmalı mıyım
    Bugün bende depoyu komşular sayesinde fulledim. 730 Km. de 195 TL mazot aldı ama boğazına kadar doldurdum. 0,27 Krş İstanbul için bence hiç de kötü bi rakam değil ne dersiniz
  • quote:

Bana bi riski var mı evet salıncakların değişimi gerekiyor ama maddi konulardan dolayı mazotu bile getirip götürdüğüm komşularım sayesinde koyuyorum. Yaza doğru komple 2 salıncağı da değiştirmeyi düşünüyorum. İnş. o zamana kadar yolda bırakmaz. Ben Trigerden korkmuştum.
    Konuştuğum taksiciler bunun trigerine bişey olmaz 500.000 de hala değişmedi demişti kendi arabası için. Bu triger işinden korkmalı mıyım

Lastiklerim düzensiz aşınabilir.

Triger zinciri 160 binde değişiyor diye biliyorum.Çok ihmal etme, koparsa başına bela alırsın

• Arkadaşlar triger önemli ama multijetlerde motor üstten ekzantrikli bu nedenle triger zinciri diğerlerinde ki zarara göre daha az zarar verir koparsa. Ama diğer yardımcı Kayışları da ihmal etmeyelim devir daim önemli v kayısının ömrü çok uzun değil arada bir üzerinde çatlak varmı ne durumda diye baktırmak lazim v kayışı 70 80 lira isçilik dahil yanlış hatırlamıyorsam. Allah tekerinize taş değdirmesin.

• quote:

Bugün bende depoyu komşular sayesinde fulledim. 730 Km. de 195 TL mazot aldı ama boğazına kadar doldurdum. 0,27 Krş İstanbul için bence hiç de kötü bi rakam değil ne dersiniz

özellikle 1 azalan 3 artan mazot fiyatlarıyla gayet iyi bir tüketim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.