Şimdi Ara

Multimedya odası yapmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktan da anlaşılacağı üzere, eğlence amaçlı bir oda düzenlemek istiyorum. 3D TV ve iyi bir ses sistemi gibi temel parçalar da dahil olmak üzere fikirlerinizi, eğer mümkünse kullanım deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    Elimde sadece PS3 var, almak istediklerim ise 3D TV ve ses sistemi. Fakat ses sistemi olarak logitech ürünlerinden mı secmem gerekir yoksa paket sinema sistemi mı karar veremedim. Laptop (Asus N53S, 1080p full HD) ve PS3'ten bluray oynatıcı kullanma durumları var ama sanırım ideal bir sinema ortamı için yine 3D ve Dolby özellikli bir sinema sistemi daha uygun bir tercih olacak gibi.
    Bütçe olarak kendime fazla sınır koymak istemiyorum ama genellikle 3D TVlerin 2000-3000 arası ve paket sinema sistemlerinin de 1000-2000 arası olduğunu gördüm. Bu durumda da kullanıcı deneyimleri bütçemi daha iyi kullanmam da yararlı olacak sanırım.
    Ben temel parçaları sordum ama, ideal bir eğlence için başka tavsiyelerinizi de paylaşırsanız sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler...

• Sanırım almak istediğim ürünler ayrı ayrı konularda tartışılmış oldugundan cevap verilmedi.
    Haftasonu Vatan 25% indirimden yararlanip Samsung 40D6500 3D TV ve yine Samsung HT-D5550 sinema sistemi aldım, deneyip gorucez artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dichrott -- 13 Aralık 2011; 9:53:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Ev Sinema Sistemi İçin Öneri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.