Şimdi Ara

MULTIMEDYA SAGEM MYX6-2..([[ 369 ytl/12 taksit+256mb hediye]]]])TEST- PUANLAMA-HERSEY (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
0
Favori
36.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fidanlık mahallesi.mithatpaşa cad.no:23
    zeminkat, 2nolu bağımsız bölüm. KIZILAY/ANKARA
    TEL: 03124333325-03124331337 FAX:03124333349

E-posta : ankarateknik@sakaryatelekom.com.tr
  • 6230 LA KIYAS EDEBİLİRİZ. BUNLAR AYNI SEGMENT.
    AMA PHİLİPSLE KIYAS EDEMEYİZ. PHİLİPS FARKLI SEGMENT.
  • 6230i güzel telefon güzel telefon da ekranının küçük olması epeyce bir (-) eksi puan multimedya (çoklu ortam) için ekranın geniş olması (+) bir değer
  • Arkadaşlar öncelikle açmış oldugunuz başlığın arkasında durup yardımcı oldugunuz için çok teşekkür ederim..
    Philipsden şu an itibarıyla vazgeçmiş bulunuyorum , ama açıkçası ilerde para lazım olur satmam gerekir falan satarken zorlanırım o yüzden Sagem'e de pek yaklaşamadım ama CCD olması ekranın güzel olması vs çok güzel , radyo hariç...Bu günlerde kararsızlık halindeyim, bir diyorum işletim sistemi olan [ mpx220 , 6630] telefon alıyım , bir diyorum sagemi alıyım, bir diyorum Motorola SLVR7 çıksın onu alıyım yani ne yaptığımı bilmez haldeyim
    bu başlığı takip ederek bir karara varacağım...

ayrıca sizlerden ricam segment yerine "sınıf" tabirini kullanırsanız hayırlı bir iş yapmış olursunuz...teşekkürler iyi günler.
  • işletim sistemli telefonlar çok güzel iyi bir oyuncak ama o kadar hele windows işletim sistemli olanlar bir de sdio kart yuvası var ise(sdio bluetooth sdio wi-fi v.s için) güzel sagem mys-7 ve mpx200 den biliyorum merakımdan incelemiştim symbian için de 6600 ve 6630 u inceledim kendi kanaatim hepside iyi bir oyuncak
    tel tercihini işletim sistemi boyutuna taşırsak el bilgisayarları daha kullanışlı ve avantajlı mesala külüstür modası geçmiş 2000 model siyah beyaz ekran sagem wa3050 bile smartphonelerden iyidir.(ekran ve CF kart desteği)
    Java da işe yarıyor faydalı uygulamaları var( bilhassa j2ME 1.1 )
  • 6230i çok ii bir telefon ama onunda ekranından nefret ediyorum
  • buzkan
    merhaba
  • merhaba dostum x-62 vitrinlerde görünce hasta oluyorum bu teli en kısa zamanda almalıyım
  • x6-2
  • quote:

Orjinalden alıntı: toros71

x6-2

• Sagem radyolarının ingilizcesi: uyumlu modeller myX3-2/myX-4/myX5-2/myX5-2v/myV-56/myX6/myV-65/myX6-2/myV-76/myX-7/myV-75/myX-8/SG322i

White Kit FM
    Stereo hands-free kit, RDS, song title display *, necklace
    Compatible with myX3-2/myX-4/myX5-2/myX5-2v/myV-56/myX6/myV-65/myX6-2/myV-76/myX-7/myV-75/myX-8/SG322i

*depending on the radio station
  • quote:

Sagem radyolarının ingilizcesi: uyumlu modeller myX3-2/myX-4/myX5-2/myX5-2v/myV-56/myX6/myV-65/myX6-2/myV-76/myX-7/myV-75/myX-8/SG322i

White Kit FM
    Compatible with myX3-2/myX-4/myX5-2/myX5-2v/myV-56/myX6/myV-65/myX6-2/myV-76/myX-7/myV-75/myX-8/SG322i

ya bu sts yi anlamıyorum. tum buyuk firmalar bu forumları takip ederken sts tınlamıyor bile ne iştir bilemedim.ama merak etmeyin ben baska bir firmanın utettifgini burdaki bir aksesuarcıda gordum. 15 ytl dedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

quote:

Sagem radyolarının ingilizcesi: uyumlu modeller myX3-2/myX-4/myX5-2/myX5-2v/myV-56/myX6/myV-65/myX6-2/myV-76/myX-7/myV-75/myX-8/SG322i

White Kit FM

ya bu sts yi anlamıyorum. tum buyuk firmalar bu forumları takip ederken sts tınlamıyor bile ne iştir bilemedim.ama merak etmeyin ben baska bir firmanın utettifgini burdaki bir aksesuarcıda gordum. 15 ytl dedi.

gardaş bu ac640 yorumunu bekliyoruz hala haberin olsun.

• quote:

gardas beko telefon ile bilgileri gondermedi. egerki bi resmini gorsem hangi firmanın hangi modelinden kopya oldugunu anlar belirili ozelliklerini yazarım sadece ayrintilar kalir. biliyosun honnover fuarında grundıg 10 telefon atnıttı. bunların 3 tanesi beko arcelik adıyla satısa cıktı.bunlardan biri olacak ama hangisi bilmem ki.
    beko depo ile konustum. mobiltelefon departmanı menduh beyle urun icin soz veriler. beklemekten baska carem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telefonumabak -- 30 Kasım 2005, 10:03:38 >
  • sts nin internet sitesin myx 6 hafıza kartı desteklemiyor diyor?? nedir durum
  • quote:

quote:

gardas beko telefon ile bilgileri gondermedi. egerki bi resmini gorsem hangi firmanın hangi modelinden kopya oldugunu anlar belirili ozelliklerini yazarım sadece ayrintilar kalir. biliyosun honnover fuarında grundıg 10 telefon atnıttı. bunların 3 tanesi beko arcelik adıyla satısa cıktı.bunlardan biri olacak ama hangisi bilmem ki.
    beko depo ile konustum. mobiltelefon departmanı menduh beyle urun icin soz veriler. beklemekten baska carem yok.

BUYUR ABİCİM

http://www.arcelik.com.tr/Cultures/tr-TR/ArcelikUrunler/7952210100.htm?&productCode=7952210100

• bak bu güzel. ben aramis bulamami,stim dun. belkide bugun yayinlanmşsitir. teskekkurler link için. evet bunlar o modeller. bu modeleri biliyorum. bi topic calimda duyurulaim. ama test icin cihaz vermeleri gerekir. zaten konuştum. size doncez en kısa zamanda dediler.
  • quote:

bak bu güzel. ben aramis bulamami,stim dun. belkide bugun yayinlanmşsitir. teskekkurler link için. evet bunlar o modeller. bu modeleri biliyorum. bi topic calimda duyurulaim. ama test icin cihaz vermeleri gerekir. zaten konuştum. size doncez en kısa zamanda dediler.

EVET RESİMLER DÜN ÖĞLEDEN SONRA ÇIKTI. KULLANMA KLAVUZU YOK. AÇIKÇASI MERAK ETTİĞİM TEK NOKTA KAMERA ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ. 1,3 MÜ YOKSA VGAMI. ENAZINDAN ONU ÖĞRENEBİLİRSEN.
  • ac940 modeli degelmiş. ama en iyi fiyatperfpnsa sahip telefonu elbette ac330 cunku kamaralı en ucuz telefonlardan+7 taksit+bt var
  • oliwer: sts nin internet sitesin myx 6 hafıza kartı desteklemiyor diyor?? nedir durum

Durum yanlış yazım bende ilgililere durumu ilettim yanlış yazım olduğunu düzelteceklerini belirttiler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.