Şimdi Ara

MULTIMEDYA SAGEM MYX6-2..([[ 369 ytl/12 taksit+256mb hediye]]]])TEST- PUANLAMA-HERSEY (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
0
Favori
36.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: canturk1981

sagem myx6-2 arkadaşlar telefonu dün aldım hemen kurcaladım sağını solunu. izlenimlerim: ses çıkışı çok iyi sterio ses yüksek ve net. fotoğraf kalitesi gerçekten güzel özellikle 1.3 mp ayarında çok iyi çekiyo. video kaliteli diğer bazı telefonlarda video çekerken telefonu ani hareket ettirdiğinizde görüntüde kaymalar oluyor bundaysa fazla kayma ve hareket algılamama gibi bi durum yok. bt olayı sorunsuz verileri alıp gönderme hızı iyi. ben telefonu 400 ytl ye aldım sıfır bu fiyata bu özellikler bence çok iyi birde hafıza kartı takabilme olayı var tabi. herkesin elinde klasik telefonlar dolaşıyo nokia erikson samsung. farklı olmak isteyenler için ideal bir alet.

Telefonun hayırlı olsun. Bu sagem telefonların işçiliği ve malzemesi kaliteli mi ? Mesela bazı telefonlar vardır kurcalarsın, düşürürsün hiç birşey olmaz. Bu telefonlar dayanıklı ürünler mi ?

Teşekkürler.

• . ooutdor deil. yani outdor olan modellrde var. mwx1, my302 gibi.
    valla şunu diyeyim dosstum ben bi myx-8 le müşerref olduğumda satıncaya kadar 10-15 gün telefonlşa beraber yattım. garibanın ustune çıkmışım birkaç kez(gısırmış heral hami,le falan kalmadı). birkaç kez cebimden düşyü. dedimya ben telefonu cebime katar, kılıfsız kullanırımkılıf mılıf hiç kullanmadım.eç birşeycik olmadı.
  • myX3-2/myX-4/myX5-2/myX5-2v/myV-56/myX6/myV-65/myX6-2/myV-76/myX-7/myV-75/myX-8/SG322i
    Sagemler için radyo

• sagem telefonlara olumlu veya olumsuz eleştiride bulunan arkadaşlar nasıl radyo yu beğendiniz mi?
  • XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nisyan -- 27 Aralık 2006; 17:22:23 >
  • myx6-2 kullananlar, inceleyenler müspet menfi görüşleriniz
  • radyo ve kulaklığı var radyo kendi sitelerinde yayınlanmış fotoğtafı oradan aldım yeterki ithalatcı firma getirsin 39 eu
  • W800i kullanıyorum ve telefonumdan çok memnunum uzuuunca bir süre başka bir tel isteyeceğimi sanmıyorum. Ama bu telefondan dolayı sagemin hakkını teslim etmek lazım. Nokia ve SE biraz ders alsınlar fiyatlandırma politikası konusunda sagemden. Bu özellikteki bir telefonu bir telefonu bu fiyata asla veremezlerdi. Aslında özellik olarak bu telefondan artısı olmayan (eksisi çok olan) takoz modellere avuç dolusu para isteyen nokianın ve bu telleri alan kullanıcıların biraz aklını başına almaları lazım artık.
  • fiyat/performans olayı harika....

nokia, se muhabbeti ne anlıyamadım malum nokia çok fazla kar payı koyuyor SE de ona yetişmek üzere...

k750i ile karşılaştıran arkadaşlar var iyide aradaki fiyat farknı ne yapicaz...
  • inceleme

yukarıdaki linki buldum bu telefonla ilgili. zaten bilenler incelemiştir. daha önceden duysadım bu salak nokia ya 300 vermezdim bunu alırdım. neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwer -- 27 Kasım 2005, 14:52:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oliwer

inceleme

yukarıdaki linki buldu telefonla ilgili. zaten bilenler incelemiştir. daha önceden duysadım bu eli salak nokia ya 300 vermezdim bunu alırdım. neyse

pek bişey anlamadım
  • inceleme ye tıkla mobilereview ın sayfası cıkıyor zaten biliyosundur.
    2 ay once 3220 aldım nokia 270 milyona bilseydim 400 verir bunu alırdım diyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwer -- 27 Kasım 2005, 14:57:59 >
  • sagem myx6-2 ye 10 üzerinden kaç puan verirdiniz.
    benden 10 üzerinden 9 tam puan myx-8 için
  • link oldugunu hic farketmedim..
  • http://217.199.164.178/vodafone/sagem.htm
    sagemlerin bir inceleyin
    özellikle myx6-2 nin vodafone versiyonu
  • x6-2

• x6-2

• İlgili ve bilgililere sagem rds fm radyo kitini Türkiye de istiyoruz
  • çektiğim fotolar ekranda nasıl görünür onu merak ediyorum , netlik açısından...şu anda 6230i kullanıyorum mesela ona oranla nasıldır
    ---
    telefonda herhangi bir sorun yaşarsam [Ankarada] teknik servis vs desteği nasıldır ?
    ---
    philips 760 la kıyas edersek ne dersiniz?
    ---

şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.