bu kadar övüyorsunuz sagemi madem çok iyi telefonlar neden çok talep görmüyorlar.tamam nokıa pazarı kapmış insanları iyi sömürüyor ama sagemde biraz olsun iyi satışlar elde edebilirdi.çok iyi bir marka olsaydı modelleri tutulur piyasayı sallar yön verirdi.
sagemin modellerine bakıyorum pek de ufak değiller nedendir acaba k750 bile süper kamerasıyle 100mm sagemin büyüklüğü iyiliğ bu mu nokıanın bile ufacık telefonları var. örn. n71
quote:
Orjinalden alıntı: Acharad
Arkadaşlar K750 yi falan koymuş hesaba. K750 kadar tabi edemez. Ama fiyat artısı ile segmenti için çok iyi bir telefon.
Sagem im MyX-5 ten bu yana kullandığı J2 tabanlı süper işlevsel kontrol programları (ki kameraya zoom ve efekt verme hususunda çok pratik ve hızlıydılar) 90MHz lik Acorn CPU da bile işi çok hızlı hallediyor.
Fiyatı gerçekten iyiymiş.
Yalnız USB derken,
bu telefonda standard bir usb girişinden bahsedemiyoruz tabii ki.
SE ve Nokia daki DKU kablo gibi soket kablo kullanılması lazım.
Bu kablonun bulunabilirliği ve sağladığı hız açısından kafamda soru işaretleri kaldı..
Yoksa bunda da kablo hızı, Nokia lardaki kablo ile BT arasında aktarım farkı yaratamayan max. exchange hızı olan 22KiloByte/saniye ile mi sınırlı ?
dostum. en adi telefoncularda bile sagemin usb kablosu bulunyor. sen bunu biliyor olmasilisin . genelde sagemin tum aksesuarlari ya hepsine yada coguna uyumludur. bu markayi sevdigim yanlarindan biriside bu... hem orjinali bulursun, hem yan urunu...ustelik cok ucuz..orjinali bile ytl. yan urun parasina.
quote:
Orjinalden alıntı: TEKNODE
sagemin modellerine bakıyorum pek de ufak değiller nedendir acaba k750 bile süper kamerasıyle 100mm sagemin büyüklüğü iyiliğ bu mu nokıanın bile ufacık telefonları var. örn. n71
hahaha.. sizin bu sürtüğşmelerinize bayılıyorum. be mubareak alsana cevap 1-eger myx-inde ekranı k750 gibi ufak olsaydi elbette o da kucuk olurdu. bunu anlayamadın mı şaşkıınnnn. 2-sen bana 14mm ve + suya toza dorbeye dayanıklı se gosterebilirmisin.(genelde dayanıklı telefonlar kabalığı ile meşhurdur. oysa sagem my302x hem 1,5cm dir hemde tosza suya darbeye dayanıklıdır. goster bana bi tane se. )
my302x kamera hariç çok şey
Herkesten Allah razı olsun. MYX 6-2 nin hafıza olayına son noktayı koyacak biri var mı? en fazla 256 mb a kadar arttırılabiliyor diye bir rivayet var. doğru mudur? ayrıca şu siteye kaydolup da kartın tanımlanmasını sağlamak kolay bir olay mı? Yani şu konuyu da halledersek hemen gidip alıcam teli. 450 ye vericekler ama arkadaş 400 e almış.pazarlıgı yaparız artık
quote:
Orjinalden alıntı: telefonumabak
ac840 var yeni ama ac640 dan haberim yok. ac630 vardi en son. ac840 inceleriz arceliklerden . hatta test icin verilerse aliriz. genel olarak mp3 lu, cift haoporlorlu, sdcardli,mp kameralı telefon eksi ozellikler: ekran kucuk bt yok dahili hafıza sadece 0,5mb.buda demektirki herseyi sd ye kaydedeceksiniz....
yok hafızası 128 mb. data kablosu ve kulaklığı cdsi kutudan çıkıyor. ac 640 kapaklı değil + olarak radyosu var ama fiatı bu hafta belli olucak. ekran küçük gerçektende. sanırım ac640 nokia 6230i ye rakip olucak.tabi fiyatını düşük tutarlarsa.
EASTEAFAR izmirde ise ithalatcı firmanın mağazasına git ilgilensinler. Telefon çok güzel alınca zaten planetsageme üye olmanı tavsiye ederim güncelleme ve yazılımda sorun olmaz fransada kaldıysan fransızca da biliyorsundur. O siteye sadece sagemi olanlar üye oluyor ve ödüllü yarışmalarıda var
vay canına bizim 400 küsürlük sagem hangi segmentlerle yarışıyor bakın arkadaşlar. k750, n71, 3230 (ki telefondan anlayan biri bu aletin alınmayacağını bilir), 6630. beyler telefon bir tercih, zevk meselesidir. ben fransadan çok çektim fransızları hiç sevmem ama adamlar iyi telefon yapmış. sonyericson gibi küçük bir darbede kafayı yiyecek yada nokia gibi önceki modelinde koyduğu bir yeniliği diğer modelinde kaldıracak, aldığınız her nokia modelinde bir eksiklik hissettirecek telefon değil sagem. hadi k750yle kapıştırıyoruz da symbian aletlerle java tabanlı aletleri karşılaştırmak ne kadar doğru bilmiyorum. sagemin ikinci eli para etmiyor diyorlar. herkes nokiaya yüklenirse tabiki hem ikinci eli para eder hemde sıfırları astronomik fiyatlara ulaşır. bence türkiye pazarına ne kadar türde faklı telefon girerse bizim için o kadar iyi. seçme şansımız daha fazla olur. herkezin elinde aynı telefonları görmek beni sıkıyor şahsen.
canturk1981 x6-2 de java denemelir yaptınız mı
malesef kardeşim henüz şehir dışındayım intenet olayına bile zor bağlanıyorum şimdi. inşallah hafta sonu bakıcam ona.
quote:
Orjinalden alıntı: EASTEAFAR
Herkesten Allah razı olsun. MYX 6-2 nin hafıza olayına son noktayı koyacak biri var mı? en fazla 256 mb a kadar arttırılabiliyor diye bir rivayet var. doğru mudur? ayrıca şu siteye kaydolup da kartın tanımlanmasını sağlamak kolay bir olay mı? Yani şu konuyu da halledersek hemen gidip alıcam teli. 450 ye vericekler ama arkadaş 400 e almış.pazarlıgı yaparız artık
ben kendim deneyemedim ama satttgim muysteriye telefon actim. arkadas sorun cikmadi dedi. sts de turkiyedekinde guncelleme yok dedi. eger olursa kucuk bir ihtimal biz sana yardimci oluruz... merak etme
peki bu ithalatçı firmanın adresi veya telefonunu nasıl bulabilirim acep?
saolasın telefonumabak! yani sonuç olarak ne diyoruz? aldıktan sonra kafayı duvarlara vurmayalım 2 tane mp3 ten fazlasını dinleyemiyoz diye
quote:
Orjinalden alıntı: telefonumabak
quote:
Orjinalden alıntı: EASTEAFAR
ben kendim deneyemedim ama satttgim muysteriye telefon actim. arkadas sorun cikmadi dedi. sts de turkiyedekinde guncelleme yok dedi. eger olursa kucuk bir ihtimal biz sana yardimci oluruz... merak etme
ekranın kalitesini bende çok beğendim. hele hele gece gosterimi sanki projoktor gibi Maşallah. ZATEN kendini büyük fşrma die agirdan satmaya calisian firmalar lcd ekranı bile yeni kullanmaya başlamışlarken bu firma tft ekranı uretti de gozlerimizin bozulma hizi düştü. ne yani öyle ya. ekrani gorebilmek için avucumuzla golge yapatr veya golgelik bir yere kaçardık.