Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

MULTIMEDYA SAGEM MYX6-2..([[ 369 ytl/12 taksit+256mb hediye]]]])TEST- PUANLAMA-HERSEY (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
0
Favori
36.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: TEKNODE

d600de s700dede o çözünürlük var

çözünürlük ve kamera s700 den iyi ayrıca telin ilk seferde hayran kaldığım dizaynı var yakından incelemeniz gerek kamera çalıştırıldığında ekran görüntüsüne bitersiniz ayrıca gece modu bu cihazda muhteşem
  • cmos 1.3 mp li tel, ccd 1.3 mp li s700den iyi çekemez

ayrıca mobile reviewde örnek resimlere baktım s700 daha kaliteli foto çekiyor.bunu ordaki incelemeye dayanarak söylüyorum

s700 ccd kamera ve daha iyi foto çekiyor

s700ün resimleri müthiş ama aşağıdaki incelemede bahsedilen sagemin fotoları s700 kadar kaliteli değil ama

http://www.mobile-review.com/review/sagem-x6-2-en.shtml
  • ya dikkatli okurmusun ben ekran ekran görüntüsünden bahsediyorum bilgisayarda nasıl çıktığından değil o incelemelerdeki her fotoyuda biliyorum sürekli takip ettiğim site ayrıca bu heriflerden tarafsız bi yorumda beklemem bazı fotolarda teli titreştirmişler özellikle hem ben zaten s700 kullanıcısıyım imzaya bak anlatmana gerek yok yani
  • o zaman kamerası daha iyi deme.mesajından öyle anlaşılıyor

quote:

Orjinalden alıntı: gürcü

ekran
    quote:

çözünürlük ve kamera s700 den iyi ayrıca telin ilk seferde hayran kaldığım dizaynı var yakından incelemeniz gerek kamera çalıştırıldığında ekran görüntüsüne bitersiniz ayrıca gece modu bu cihazda muhteşem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 18 Kasım 2005, 19:44:55 >

• benim için kamera fonksiyonu tel ekranında bakmadan ibaret binlerce foto çekmişimdir ama pc ye aktarsamda bakmam pek çünkü dijital kameraların bile çoğu dogru düzgün foto çekmekten uzakken telin çektiği resimden hayır beklemek anlamsız hele şu iyi bu kötü çekiyor tartışmaları daha da anlamsız s700 ümde rezil çekiyor ama bi k700i göre iyidir ama umrumdamı hiçde bile
  • sagem myx6-2 bahse konu olur iken myx6-2 sahibi olanlar ........................
  • yokki kullanan AYNI paraya gider 700 kb hafızalı nokia alırlar neymiş MENÜSÜ KOLAY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gürcü -- 18 Kasım 2005, 20:58:27 >
  • sagemin bazı modellerini nokıaya tercih ederim

myx 8 gibi 1.3 mp kaliteli kameraya sahip nokıa yok mesela
  • benim soruyu kimse cevaplamıycakmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: historical

benim soruyu kimse cevaplamıycakmı

hafıza:çokluortam(multimedia) için 4Mb, 100 sms hafıza mikrofon ve ses kalitesi öteden beri sagemlerda iyidir.
  • quote:

ama yigidim. d600 de ccd kamera yok k750 dede yok
    .d600-k750 degdigin telefonlar myx8'işn %60 daha fazla fiyatına satılıyor.
    ozaman aradada bi,rkac ozellik farkı deil. tamamen farklı bir model olması lazım gelir.
    HISTORICAL: kusura klma gardaslar dun burda deildim. sorularınızı cevaplayamadım..kullanım olark cogu nıkıdan kolay. sagemlerdeki mesaj yazma zorlugu zaten x5m de giderilmisti. ben bir sadece bir markayla karsılastımayayım. bu kategorideki ewn iyi alınası telefon diyebilirim. k300 ve myx5-2v goedugum kadarıyla kendi segmentlerinde 1-1 yarısan modeller. dierleri bunların yanına b,ile yaklasamıyor maalesef. ocak 2006 sayısında konumuz giris seviyesi kameralı telşefonları olcak. ozamana kadar belki daha iyileri cıkabilir ama su an bu telefon segmentinde liderlige oynuyor.
    BEYAZ KARRTAL;myx5-2v de 1mb MMSve sms icin ayrılmış hafıza mevcut. ses kalitesi ise en guzellerdendir.

• quote:

o tellerin segmeninde onalrdan daha iyi modeller var

onlar kendi sınıfında lider olamazlar

myx5-2, myx6 ve my6-2 kendi segmentlerinde gercekten lider.bu arada karsilastiriken 500ytl lik telefonla 750 ytlik telefonu karsilastirmayin arkadaslar sizin s700 dediginiz telefon d6000 dediginiz telefonla bu modeller ayni segment olamz. o bakimdan bu modeller kendi segmentlerişnde liderlige oynuıyor.
  • idda ederim myx-8 ve diğer istediğiniz telefonu yanyana getirin tabiri caiz ise yumurta tokuşturur gibi tokuşturun myx-8 hep sağlam kalacaktır. s700 ler d600ler d500 ler myx-8 ile yanyana gelince biraz sönük kalır.
    Myx6-2 de myx-8 bir alt versiyonu fakat tambir multimedia telefonu şu özelliği yeter streo çıkışlı Mp3
  • bu kadarda olmaz yuhhh yani

s700 d600 d500 asla sönük kalamaz .bikere d600 ve s700 müthiş 2 telefon nasıl sönük kalıyor alla alla

ayrıca o segmende w800de var k750de var.sagem diyorsunuz ama bu kadarda abartmayın iyi marka olabilir ama kalkıpta s700 d600 d500 sönük kalıyor diyemezsiniz çünkü asla sönük kalamazlar
  • + samsung ve sonyericssonlarda da stereo ses çıkışı var se lerde rds li radyo walkman özelliği var.d600 ve w550de de çift hoparlör var.d600 s700 sönük kalmıyormuş gördüğümüz gibi
  • quote:

+ samsung ve sonyericssonlarda da stereo ses çıkışı var se lerde rds li radyo walkman özelliği var.d600 ve w550de de çift hoparlör var.d600 s700 sönük kalmıyormuş gördüğümüz gibi

w550 i hic elime alıp bakmadım ama ne kadar cift hoporlorlu olursa olsun sagemin sesi daha iyi d600, s700 den. ama w550 i yi henuz kullanmadim. i dont know.
    yahu arkadaslar onlar aynı segmentte bir cihaz deilki.. nie karşılaştırıtorsunuz. bu yörük tayıyla arap atını karşılaştırmak gibim olurya
  • quote:

+ samsung ve sonyericssonlarda da stereo ses çıkışı var se lerde rds li radyo walkman özelliği var.d600 ve w550de de çift hoparlör var.d600 s700 sönük kalmıyormuş gördüğümüz gibi

alcatel ot853 de 3d sistem var dediğimiz zaman o özelliğin hiç önemli olmadığını söylemiştiniz.sizin takim tutar gibi tutuğunuz markalarda aylar sonra olunca o özellik çok iyi bir özellik oluyorda bundan 2 yil önce sagem myc-3s de olnca o özellik veya 5-6 ay önce alcatelot853 de olunca nie işe yaramz bir özellik oluyor..
  • sagem myx6-2 arkadaşlar telefonu dün aldım hemen kurcaladım sağını solunu. izlenimlerim: ses çıkışı çok iyi sterio ses yüksek ve net. fotoğraf kalitesi gerçekten güzel özellikle 1.3 mp ayarında çok iyi çekiyo. video kaliteli diğer bazı telefonlarda video çekerken telefonu ani hareket ettirdiğinizde görüntüde kaymalar oluyor bundaysa fazla kayma ve hareket algılamama gibi bi durum yok. bt olayı sorunsuz verileri alıp gönderme hızı iyi. ben telefonu 400 ytl ye aldım sıfır bu fiyata bu özellikler bence çok iyi birde hafıza kartı takabilme olayı var tabi. herkesin elinde klasik telefonlar dolaşıyo nokia erikson samsung. farklı olmak isteyenler için ideal bir alet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canturk1981 -- 19 Kasım 2005, 13:58:42 >
  • TEKNODE kardeş samsung ve se lere bir şey demiyoruz hakkını teslim ediyoruz samsung meraklısı bilir öteden beri kaliteli sağlam ürünler üretir hatırlanırsa dahili telesekreterli telefonu sagemden sonra onlar üretmişti. Samsung ve SE zaten dev Bu arada Sagem de dev incelemelere bakarsan myx-8 in çağdaşı s700 d500 bunlar kendi arasında kıyaslanıp hepsi de olumlu eleştiriler aldılar.
    Myx6-2 d600 s700 sınıfında bir telefon değil o yüzden karşılaştırmamalı fiyatlarıda orta da
    Burda yeri gelmişken nokia ve pantech kargayı bülbül diye satıyor ne dersiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: canturk1981

sagem myx6-2 arkadaşlar telefonu dün aldım hemen kurcaladım sağını solunu. izlenimlerim: ses çıkışı çok iyi sterio ses yüksek ve net. fotoğraf kalitesi gerçekten güzel özellikle 1.3 mp ayarında çok iyi çekiyo. video kaliteli diğer bazı telefonlarda video çekerken telefonu ani hareket ettirdiğinizde görüntüde kaymalar oluyor bundaysa fazla kayma ve hareket algılamama gibi bi durum yok. bt olayı sorunsuz verileri alıp gönderme hızı iyi. ben telefonu 400 ytl ye aldım sıfır bu fiyata bu özellikler bence çok iyi birde hafıza kartı takabilme olayı var tabi. herkesin elinde klasik telefonlar dolaşıyo nokia erikson samsung. farklı olmak isteyenler için ideal bir alet.

nasil aldin abi o fiyata. nerden aldigini soelede bizde oradan alalim. toptan fiyata bile alamiyoruz biz o fiyata....çok iyi fiyata almışsın gerçekten.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.