Şimdi Ara

MULTIMEDYA SAGEM MYX6-2..([[ 369 ytl/12 taksit+256mb hediye]]]])TEST- PUANLAMA-HERSEY (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
0
Favori
36.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: telefonumabak

quote:

Orjinalden alıntı: TEKNODE

+ samsung ve sonyericssonlarda da stereo ses çıkışı var se lerde rds li radyo walkman özelliği var.d600 ve w550de de çift hoparlör var.d600 s700 sönük kalmıyormuş gördüğümüz gibi

alcatel ot853 de 3d sistem var dediğimiz zaman o özelliğin hiç önemli olmadığını söylemiştiniz.sizin takim tutar gibi tutuğunuz markalarda aylar sonra olunca o özellik çok iyi bir özellik oluyorda bundan 2 yil önce sagem myc-3s de olnca o özellik veya 5-6 ay önce alcatelot853 de olunca nie işe yaramz bir özellik oluyor..

ot853 alcatel için önemli bir yenilik ama siz öyle bir konuştunuz ki forumda sanki dünyadaki ilk 3d sesli tel ot853 gibi izlenmim bıraktınız.ben ve bazı arkadaşlar buna tepki verdik ve çift hoparlörlü telefonların çok öncedende çıktığını söyledik.o özellik için önemsiz demedik ama dünyayı sarsan bir yenilik değil anlatabildim mi

ayrıca takım tutar gibi marka tutmuyorum.sadece sonyericssonla ilgili değil diğer markaların modelleri ilede ilgili topikler açıyorum incelemeler sunuyorum ama sen genel olarak sagem alcatel ile ilgili topikler açarak benim gözümde tam bir marka tutkunusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 19 Kasım 2005, 18:24:41 >

• canturk1981 hayırlı olsun telefon ile ilgili izlenimlerini paylaşıesan seviniriz.
    Java uygulamalrı ile ilgili
    PC ile veri alışverişi
    Birde hafıza kartı
    Ekran ve kamera bilgileri
  • -Fiyatına göre telefon iyi ama benim düşüncem k750i nin yanına bile yaklaşamaz.
    -Bu arada bu telefonun segmentinde hangi telefonlar var?
    -Dahili telesekreter 4-5 sene önce sony ve motorola telefonlardada vardı!
  • resimdeki radyolar tüm sagem modelleri için fiatı 39 euro (Fransa da) acaba bu radyolar buralarda olurmu bilmem.

• quote:

quote:

quote:

+ samsung ve sonyericssonlarda da stereo ses çıkışı var se lerde rds li radyo walkman özelliği var.d600 ve w550de de çift hoparlör var.d600 s700 sönük kalmıyormuş gördüğümüz gibi

alcatel ot853 de 3d sistem var dediğimiz zaman o özelliğin hiç önemli olmadığını söylemiştiniz.sizin takim tutar gibi tutuğunuz markalarda aylar sonra olunca o özellik çok iyi bir özellik oluyorda bundan 2 yil önce sagem myc-3s de olnca o özellik veya 5-6 ay önce alcatelot853 de olunca nie işe yaramz bir özellik oluyor..

ot853 alcatel için önemli bir yenilik ama siz öyle bir konuştunuz ki forumda sanki dünyadaki ilk 3d sesli tel ot853 gibi izlenmim bıraktınız.ben ve bazı arkadaşlar buna tepki verdik ve çift hoparlörlü telefonların çok öncedende çıktığını söyledik.o özellik için önemsiz demedik ama dünyayı sarsan bir yenilik değil anlatabildim mi

ayrıca takım tutar gibi marka tutmuyorum.sadece sonyericssonla ilgili değil diğer markaların modelleri ilede ilgili topikler açıyorum incelemeler sunuyorum ama sen genel olarak sagem alcatel ile ilgili topikler açarak benim gözümde tam bir marka tutkunusun

dostum bi zahmet bir ricada bulun gun'den veya cagri'dan. benim simdiye kadar actigim topicleri sna bir siralasin.
    sana ornekler vereyim....
    3230
    3220
    7710
    6630
    5140
    1600
    1110
    2650
    bunblar nokiadan hatirlaiklarim
    w800
    k750
    j ve k300
    p9xx serisi
    z1010
    bunlar ercison grubu için
    casio
    grundig
    woxtel
    bird
    sagem
    philips
    alcatel
    mitsubishi
    raks
    geo
    cect
    veru
    dbtel
    veestel
    kars
    arcelik
    wanu
    beko
    aselsan
    amoi
    sd
    casper
    keysmart
    telit
    telital
    rolsen
    siemens
    benq
    pantech
    hop-on
    phonechild
    devwo
    ..
    ...
    ..
    ...
    ...
    ...
    bıunlar da benim hatirladiklarim....gordugun uzere marka ayrımı asla yapmamışımdır.senin markandanda haber vermişim, onun markasındanda haber vermişim...duyulmayan markadanda, bilinmeyen markadanda..ç yeni markadanda xcute ve benqsiemens gibi....
    benim mobilmuftagimda malzeme o kadar çokkiii....açmış oldugum topicleri başlara almak istesek heral il4-5 sayfa hep benim topicler olur. ve orada nice markalar nice modeller gorurusun
    ..........simdi bi bakalim;
    ben bu kadar topic acmişim her markadan acaba sizin boyle topicleriniz varmı. varsada ben hatuırlamıyorum. demkki markacı olan sizsiniz..
    ençok philipsten haber yapmışım.sonra sagemden. sonra nokiadan, benqten ve alcatelden...........

mesela kasım puanlamamda x1-2 3.gelmis. yani 1. veya 2 olmamış.1.nedir siemesn a70...
    şimdi nokiayyi,haber yapan benden daha iyi bilen arkadaslar var onlar zaten surekli açıyorlar, demkki bu marka bir eksiklik deil. bu markaları alanlar bu forumda yardım görüyoelar.
    sonyericsonda ise siz değerlei arkadaslarimiz varsınız...demekki bu markayı açıklamanında bi onemi yok
    motoroladada var. siemsnet de var.
    o zamn erksiklik nede.. bu forumda en çok hangi firmanın yardım eksikligi var..ben gemelde olmayana veya az olana bakarım. onu açarım. forumda 8 tane k750 topic varken bemimde bir k750 topici açmam bana çok anlamsız gelir
    marka olarak ben iyi teknolojiyi en ucuza sunan marka benim için en iyi markadır. philips gibi...alcatel gibi.

• bide siz gosdterin...bak ben ericson grubundan nokia grubundan dier grublardan topic acmisim. simdi sira gelsin senin topiclerine. kac philips topicin var, kac sagem topicin var, kac benq topicin var, kac motorola opicin var...
    -----egerki ben alcatel hastasi olsaydim 11-12 sayfa falan olmustu alcatel sayfası...ozrad bu telefon cıkmaz cartcurt diyenler vardı. ama telefon 15 gundur dunya pazarında peynir ekmem. ama ben topici yeniden acalnlandirip isdte hani satılmazdı alcatel bunu uretemezdi sizi gidi cok bilmisler sizi gorun bi deyip yeniden mesaj yazardım. ama ben yazmamışım........
    sageme olan sevgime gelince onun yeri çok ayrıdır. o benim hayatımdır. geçmişimdir. hiç bir makina banma onun kadar yakın olamaz...o marka benim hayatımı kurtardı. yanımızda 3110'u , c25'i, ericson 628 olan vardı ama birtek SAGEM RC715 işe yaradı...onlarca insanın canını kurtardı omarka. benim telefonum ozaman bu zaman tum cevrem o marka kullanır. koylulerim...
    mantık olarakta sagem.... batarya iyi, çekim iyi, ses iyi, özellik iyi sayılır, +FİYAT İSE EN İYİ. -NEVAR: TEKNIK SERVIS SORUNU:turkıyede nokıdan baska hıcbır markanın dorudursut teknık servısı yok. bu açık ve net.
    ...şimdi ben xmarka xmodel alacağima falanca fiyata: gider bi x6-2 alırım: bozuldumu gider bi x6-2 daha alırım yinede o fiyata varmaz. hem basım agrimaz
    hem tamirci sorunum olmaz, hem bataryam iyidir, hem iyi çeker, hem farklı bir model olur hava basarsın,HEMDE PARASAL OLARAK SIKINTI ÇEKMEM.

• AMA YİNEDE TARAFSIZ DAVRANIRIM KIYASLARKEN. AYNI GIRIS SEVİYESİ TELEFONLARINDA OLDUGU GİBİ. BEN ORADA X1-2 Yİ 1.YAPMASINI BİLİRDİM. AMA DOGRUYA DOGRU DERİM HERZAMAN
    bilmem anlatabildim mi
  • "sageme olan sevgime gelince onun yeri çok ayrıdır. o benim hayatımdır. geçmişimdir. hiç bir makina banma onun kadar yakın olamaz...o marka benim hayatımı kurtardı. yanımızda 3110'u , c25'i, ericson 628 olan vardı ama birtek SAGEM RC715 işe yaradı...onlarca insanın canını kurtardı omarka. benim telefonum ozaman bu zaman tum cevrem o marka kullanır. koylulerim."

nasıl hayatını kurtardı yani?
  • quote:

Orjinalden alıntı: historical

"sageme olan sevgime gelince onun yeri çok ayrıdır. o benim hayatımdır. geçmişimdir. hiç bir makina banma onun kadar yakın olamaz...o marka benim hayatımı kurtardı. yanımızda 3110'u , c25'i, ericson 628 olan vardı ama birtek SAGEM RC715 işe yaradı...onlarca insanın canını kurtardı omarka. benim telefonum ozaman bu zaman tum cevrem o marka kullanır. koylulerim."

nasıl hayatını kurtardı yani?

memlekete giderken dağda kaldık. 1-1,5metre karda gomulu kaldık. kurtarma arkaarkaya 2-3 arcaç..kiminin telefonu şebekeyi gormez 112 arayacak kadar kiminin telefonunda sarz yok. bi benim rc715 vardı takoz sagem onunla ulaştık yardım ekiplerine..yerimizi bildirdik... aradan 3-5 saat sonra dozarelergrayderler geldiler bizi kurtardılar.. haberlere b,ile konu olmuştuk. bundan 5-6 yıl once.

• arçelik ac 840-ac 640 inceleme şansın oldumu? bana özellikle ac 640 çok hoş geldi bir inceleyip yorumlarını yazarmısın... senin yorumlarına çok güveniyorum...
  • ac840 var yeni ama ac640 dan haberim yok. ac630 vardi en son.
    ac840 inceleriz arceliklerden . hatta test icin verilerse aliriz.
    genel olarak mp3 lu, cift haoporlorlu, sdcardli,mp kameralı telefon
    eksi ozellikler: ekran kucuk
    bt yok
    dahili hafıza sadece 0,5mb.buda demektirki herseyi sd ye kaydedeceksiniz....
  • quote:

ac840 var yeni ama ac640 dan haberim yok. ac630 vardi en son.
    ac840 inceleriz arceliklerden . hatta test icin verilerse aliriz.
    genel olarak mp3 lu, cift haoporlorlu, sdcardli,mp kameralı telefon
    eksi ozellikler: ekran kucuk
    bt yok
    dahili hafıza sadece 0,5mb.buda demektirki herseyi sd ye kaydedeceksiniz....

bu bana hizir gibi yetisti. ben rakslari incelemeyi dusunuyordum. bunu incelyeyim bari. ancak sunu soleyebilirim motorola c360 varken bu biraz pahali onun yanında. ama saglik bilgi programi gercekten enteresan....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telefonumabak -- 21 Kasım 2005, 8:47:11 >
  • biraz myx6-2 resmi

• arkadaşlar internete girmeye pek fırsatım olmadığı için hemen cevap yazamadım. telefonu bir telefoncu arkadaştan aldım. telefonun gelişinin 390 ytl olduğunu söyledi bana 400 e verdi. telefon hakkında söyleyebileceklerim doğrusu henüz tam fonksiyon kullanamadım işlerim nedeniyle şehir dışında oluğumdan. ilk göze çarpanlar çok net foto çekiyor gece çekimleri süper. gece oda ışığında çekilen resimlerde 6630 dan daha iyi çekiyor. resim ekranı tam olarak kaplıyor ekran zaten bildiğiniz üzere büyük olduğundan gayet iyi oluyor. ama resmi yakınlaştırmada 6630 daha başarılı resimde bulanma daha az oluyor. video olayını da gayet iyi yapmışlar. çok net. 6630 la başa baş diyebilirim öne geçtiği yönleri var. 6630 da video çekerken telefonu ani hareketle sağa sola döndürdüğünüzde görüntüde kayma oluyor myx6-2 de bu kayma pek yok bu yönüyle iyi ama sagemde video zoom yok bu kötü. zoom olayında resim çekerken 8x zoom gerçekten güzel 8x zoomda bile resim çekseniz kalitede pek bozulma olmuyor bu özellik benim çok hoşuma gitti. mp3 ü hoparlöden dinlediğinizde gerçekten güzel sterio, net ve gür çıkıyor bu konuda samsungla yarıştırdık (e340-e720) 10 üzerinden puanlama yapsak samsunglar 7 sagem 9 puan diyebilirim. ama kulaklıkla dinlerken normal bir mp3 çalar kalitesine elbette ulaşamıyor yinede fena değil. mp3 zil sesi yapabiliyorsunuz telefon çaldığında duymama gibi probleminiz olmuyor. evin her köşesinden yada dışarda rahat duyulabiliyor. değiş tokuş kapaklara sahip. telefonda radio yok bu göreceli olarak eksiklik sayılabilr. diğer telefonlarla bluetooth bağlantı yaptık samsungla nokia arasında bazı bağlantı sorunları yaşadık. sagem hem nokia hemde samsunglarla bir sorun yaşamadan dosya transferi yaptı. dosya gönderim hızı samsunglara göre daha hızlı. henüz java uygulamalarını denemeye zamanım olmadı hafıza kartıda almadım enkısa zamanda alıcam. telefon kullanılabilirlik açısındanda rahat. nokia kullanan biri rahatlıkla kullanabilir. tuş kilidi açma kapama olayı nokiayla aynı. menü güzel yapılmış geçiş hızı iyi. bir uygulama veya dosya silerken bir kaç saniyelik bekleme oluyor. resim ve müzikler için yeni dosya açma olayı yok belkide ben bulamadım. yeni dosya oluşturup şifreleme olayı olsa güzel olurdu. özet olarak ekran parlaklığı ve çözünürlüğü 10 numara bir alet. symbian bir telefon düşünmüyorsanız bence rahatlıkla alın arkadaşlar.

• önemli bir ayrıntı. şunuda eklemeden geçmeyeyim şimdiye kadar nokia ericson sony-ericson samsung ve panasonic kullandım şebeke çekiminde en başarılı alet sagem çıktı.
  • canturk1981
    teşekkürler yeni katkılarını bekliyoruz
    java uygulamalarında yeni dosya açma ile ilgili bir şeyler var sanıyorum. frandaki sagem için üretilen radyo kiti buralara gelirse radyo işide halledilir.
    Tekrar hayırlı olsun
    Yeni katkılarını bekliyoruz.
  • özelliklerine göre fiyatı inanılmaz bir telefon.
  • Arkadaşlar K750 yi falan koymuş hesaba. K750 kadar tabi edemez. Ama fiyat artısı ile segmenti için çok iyi bir telefon.

Sagem im MyX-5 ten bu yana kullandığı J2 tabanlı süper işlevsel kontrol programları (ki kameraya zoom ve efekt verme hususunda çok pratik ve hızlıydılar) 90MHz lik Acorn CPU da bile işi çok hızlı hallediyor.

Fiyatı gerçekten iyiymiş.

Yalnız USB derken,

bu telefonda standard bir usb girişinden bahsedemiyoruz tabii ki.

SE ve Nokia daki DKU kablo gibi soket kablo kullanılması lazım.

Bu kablonun bulunabilirliği ve sağladığı hız açısından kafamda soru işaretleri kaldı..

Yoksa bunda da kablo hızı, Nokia lardaki kablo ile BT arasında aktarım farkı yaratamayan max. exchange hızı olan 22KiloByte/saniye ile mi sınırlı ?
  • sınıf segment tamam da şimdi bu telefonda1,3Mp kamera var mı var ekranda 170*220 piksel çözünürlük var mı var. stero mp3 çalat var mı var. bluetooth var mı var USB var mı var. kızılötesi var mı var. ekran büyüklüğü ve kalitesi çektiği videolar ve fotoğraflar için uygunmu tam ekranmı evet. Javası J2ME 1.1 mi (çoğu1.0 dır) Hafıza kartı var mı var. Planetsagem den yazılım ve güncelleme desteği var mı var tek eksiği işletim sistemi fiyatının ucuzluğu mu varsın olsun
    Diğerleri gibi myx6-2 de güzel telefon.
  • Ben özellikleri sormadım.

Ona kalırsa 3650 de de 3230 da da var mı var herşey..

Ama icraate gelince sapır sapır dökülüyor.

Telefona herşey konmuş olabilir. Bana işlevin detayı lazım. MyS5 de de fotografın dpi değeri yüksek çekilirdi. Sonra suite ile o da 1.3MP yapılırdı.

Kızılötesi ve saniyede 16KiloByte da olsa sürücüleri göçse de hikayeden bir USB 3200 da bile var.

Yani fotograf çektiğimde tarama tarama noise olmamalı mesela.

Bana işlev detayı lazım. Zira özelliği koymaktan kolay birşey yok.Önemli olan ayırmasında.

Bu arada fiyatının ucuzluğunu bile karşı algılayacak kadar aportta bekliyorsun.

Telefonunu seviyor olabilirsin.

Yani diyeceğim şu, denemişliğin, diyebileceğin ELLE TUTULUR birşey var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEA24002F -- 21 Kasım 2005, 16:47:02 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.